سلام به همگی
من الان وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم
میخوام ADSL بگیریم به نظرتون خوبه ADSL یا وایمکس بمونم؟
کدوم شرکت بهتر هست چون واقا گیج شدم:37: تو تاپیک ها شرکت های مختلف بیشتر افراد شاکی هستن از سرویس دهنده شون
ممنون میشم یه راهنمایی کنید:11:
Printable View
سلام به همگی
من الان وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم
میخوام ADSL بگیریم به نظرتون خوبه ADSL یا وایمکس بمونم؟
کدوم شرکت بهتر هست چون واقا گیج شدم:37: تو تاپیک ها شرکت های مختلف بیشتر افراد شاکی هستن از سرویس دهنده شون
ممنون میشم یه راهنمایی کنید:11:
میشه بگیدواسه adsl+ باید مودم مخصوص این نوع adsl+ رو بگیرم !؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ؟
با سلامنقل قول:
کدوم شهر هستید؟
به نظرم adsl بهتر از وایمکس هست
adsl رو 128 هم بگیرید خیلی خوبه.
موفق باشید.
سلام به همه برو بچ گل پی سی ورلد من چندوقته که یه مشکلی پیدا کردم خوشحال میشم اگه بتونید مشکلمو برطرف کنید
جدیدا من به این پی بردم که طبقه پایینیمون adsl داره بعد رفتم و باهاش حرف زدم و قرار شد با هم از یه adslاستفاده کنیم آخه مودمش وایرلسی هست بعد الان من میتونم کانکت شم اونم همینطور اما مشکلم اینه که همزمان نمیتونیم وصل شیم اگه کسی بلده بگه چیکار کنم
دوستان من مخابرات منطقه 4 هستم ( تند گویان ) . مشترک 128 هم هستم . سرعتم رو 160 بستن. سرعت دانلود هم 18.5 فیکس هست. حالا میخوام 512 بگیرم. با مسئول منطه مخابراتی خودمون که صحبت کردم گفت برو مخابرات ناحیه 2 تو جردن ، یه نامه بگیر ، بیار اینجا سرعتتون رو زیاد کنیم. حالا میخوام ببینم Rate دانلود 512 و 256 تو تهران چه قدره ؟ یعنی چند k میده ؟ و اینکه از دانشگاه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + معرفی نامه دیگه ؟ اوناش مشکلی نیست میتونم بگیرم + یه توصیه نامه چون تو تیم ACM دانشگاه هتم. فقط سرعت 256 و 512 چنده ؟ و اینکه خود شخص باید بره منطقه مخابراتی یا صاحب خط برای افزایش سرعت ؟ و اینکه چه قدر طول میکشه و ... :D
TNX DUDE
تهران مرکز مخابراتی توحیدنقل قول:
ميشه به اين پست جواب بديد ؟؟:20:نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم این یعنی چی ؟نقل قول:
ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ، یک به ده می باشد. یعنی سرعت دانلود رو 512 کیلوبایت چنده؟
من تو تاپیک پارس آنلاین و صبا نت همین سوال رو پرسیدم این سرویس های CRA رو همه شرکت ها سرعت پایین میبندن یعنی پایین تر از سرعت واقعیش هست منم واقعا موندم که از کدوم شرکت بگیرم:41:نقل قول:
سوال قبلیمم لطفا جواب بدید
والا من الان مودم وایمکس دارم به کامپیوتر وصل هست همزمان هم از وایرلسش استفاده میکنم هم به گوشی وصل هم به لپ تاپ اما تا حالا چنین مشکلی برام پیش نیومده شاید اون موقع که همسایه پایینت وصل میشه کل پهنای باند رو میگیره(مثلا دانلود میکنه) و وقتی تو میخوای وصل بشی نمیتونینقل قول:
من میخواستم که از این ای دی اس ال بگیرم ولی موندم که از مخابرات بگیرم یا از شرکت ها مث شاتل به نظرتون ارزونی مخابرات در کیفیت خدماتشون تاثیر نگزاشته ؟
!
اصلا نظرتون راجب وایمکس چیه !
میشه زود به این پست جواب بدید !
ممنون !
از اون علامت تعجبا میاد پایین و میگه که access internet نیست
سرعت اینترنت چقدر هست؟
با سلامنقل قول:
روش کلیک راست کنید و سپس گزینه ی repair رو بزنید.
موفق باشید.
نقل قول:سلامنقل قول:
اين كه به راحتي بدست مياد
يك به ده يعني شير 10 هست و بين 10 نفر تقسيم ميشه
سرعت دانلود يه سرويس 512 ميشه 512/10 كه ميشه 51 حدودا
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
سلامنقل قول:
بايد ببينيد مورد استفادتون چيه
اگه دانلود زياد انجام ميديد سمت مخابرات نريد
اما اگه فقط واسه وبگردي و دانلودهاي كوچيك ميخوايد مخابرات گزينه مناسبيه
موفق باشيد:11:
نقل قول:
سلام
بايد ببينيد مورد استفادتون چيه
اگه دانلود زياد انجام ميديد سمت مخابرات نريد
اما اگه فقط واسه وبگردي و دانلودهاي كوچيك ميخوايد مخابرات گزينه مناسبيه
سلام
اتفاقا من کاملا عکس شما فکر میکنم!
اگه کارتون فقط دانلوده،برید سمت مخابرات (که نامحدوده) ولی نه اگه زیاد دانلود ندارین از شرکتا بگیرید.
من حدود 10 ماهه که از مخابرات اشتراک گرفتمو سیستم در روز 17 ساعت تو دانلوده.گاهی هم چند شبانه روز روشن میزارم ...:8:
سلامنقل قول:
نظر شما كاملا قابل احترامه
ولي بايد عرض كنم كه سرعت دانلود سرويس 128 مخابرات نهايتا خيلي بره بالا برسه به 15 يا 16
ولي سرويس هاي محدودي كه شركتها ارائه ميدن (مثلا خود من صبانت دارم) سرعت دانلودم معمولا بالاي 100 هست
بيشتر اين سرويس ها هم شبانه رايگان دارن و تو طول شب ميشه دانلود زيادي انجام داد
البته همه شركتها سرويس شبانشون سرعتش خوب نيست و محل به محل با هم فرق داره و اگه كسي با تحقيق كافي يه سرويس محدود كه شبانه رايگان داره بگيره تو طول ماه خيلي بيشتر از سرويس نامحدود مخابرات ميتونه دانلود كنه
موفق باشيد...
من 256 از مخابرات نامحدود دارم که سرعت دانلودش چند ماهی رو 50 تا 70k بودش،الان یه ماهه که رو 40 هستش البته از 30 تا 50 بازی میکنه ولی معمولا رو 35 یا 40 هست.نقل قول:
درنتیجه نسبت به محدود بودن شرکتای دیگه به نظر من به صرفه تره.
:11:
سلام
ببخشید من میخواستم بدونم الان کدوم سرویس دهنه بهترین سرویس رو میده وپایداره!!!؟ من حداقل در ماه 20 30 گیگ دانلود میخوام داشته باشم!!! پارس آنلاین یا داتک یا وایمکس ایرانسل یا مخابرات الان سرویس کدومشون بهترهع؟ و اینکه من 1 mbps بخوام با کارت نظام مهندسی میشه گرفت؟ یا کارت دانشجویی؟
میشه خواهشا یه تست توی speedtest.net بگیری ببینیم چه جوریه آخه من که از مخابرات تهران گرفتم همین امروز با اسپید تست چند بار امتحان کردم سرعتم حدود 160 کیلو بیته یعنی حدود 20 کیلو بایت اونوقت برای شما چطوری به 40 میرسه که میشه 320 کیلو بیت؟نقل قول:
البته من اصلاح کنم این طور نیست که همیشه و حتما روی 51kb هست ولی معنیش اینه که اگه تا این حد هم سرعت اومد پایین شما حق اعتراض نداری و نمیتونی شکایت کنی!!! اما یه دفعه دیدی زمانی هم هست که خود 512kb باشه یا حتی بیشتر...مثل بقیه سرویس هایی که تا الان هممون داشتیم...نقل قول:
شما که مخابرات نامحدود گرفتین میشه بگین ماهی چقدر پول میدین.من الان مخاب محدود دارم میخوام ببینم اگه به صرفه است برم نامحدود بگیرمنقل قول:
128 9920 تومننقل قول:
256 12560 تومن
512 20480 تومن
اینم لینک تعرفه ای دی اس ال مخابرات
[HTML]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd[/HTML]
مطمئنی که اینا نامحدودن چون من محدود 256 دارم 13 تومن واسم آب خورد.نقل قول:
شما adsl تهران دارین؟یعنی تو تهرون فقط نامحدود میدن و محدودی وجود نداره درسته؟
درضمن مال اون آقاهه adsl ش مال قزوینه فکر کنم با تهران فرق داشته باشه.
باتشکر:11:
من تهرانم و توی تهران قطعا نامحدوده و قیمتشم همونه منتها 512 احتمالا 470 هستش از مخابراتهای دیگه خبر ندارمنقل قول:
گرفتم نتیجه اینجوری شد:نقل قول:
تست 1 با کروم15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 2 با اکسپلورر 9:
تست 3 با اکسپلورر 9:
تست 4 با اکسپلورر 9:
الان تقریبا یکی دو ماهی میشه که بین 30 تا 40 هست.که میانگین رو 35 هست.
اشتراک 3ماهه 42 تومن 256k.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما خوش شانس بوديد كه ماههاي اول چنين سرعتي بهتون دادن
البته الان اومده رو سرعت استاندارد
چون سرعت دانلود استاندارد 256 بايد 32 باشه
اون اوايل كه شما سرعتتون بالا بود احتمالا هنوز 8 تا كاربر شير نشده بود و بيشتر پهناي باند در اختيار شما بود ولي با تكميل ظرفيتش سرعت به حالت استاندارد رسيد
در كل من بازم نظرم اينه مخابرات گزينه ي مناسبي براي دانلودهاي سنگين و فوري نيست
ولي براي وبگردي و دانلودهاي متوسط خيلي هم گزينه ي خوبيه
البته من منظورم سرعت دانلود بودنقل قول:
بله معنيش اينه كه استانداردش اينقدره و مطمئن باشيد براي سرويس هاي نامحدود خيلي كم پيش مياد سرعت از اين بالاتر بره
اون سرويس هاي محدود هست كه سرعت دانلود بيشتره
اونم سياست ISP هست كه كاربر زودتر حجمش تموم شه و مجبور شه دوباره حجم خريداري كنه
ولي اينكه فرموديد امكان داره سرعت دانلود 512 خود 512 باشه امكان نداره چون اگه هم فقط شما استفاده كننده از اون پورت باشيد و 9تاي ديگه خالي باشه بازم يه محدوديتي واستون ميزارن و بعد از مدتي مطمئنا بقيه پورت هم شير ميشه و سرعت به حالت استانداردش ميرسه
(دوباره )سلام:31:نقل قول:
سلام
شما خوش شانس بوديد كه ماههاي اول چنين سرعتي بهتون دادن
البته الان اومده رو سرعت استاندارد
چون سرعت دانلود استاندارد 256 بايد 32 باشه
اون اوايل كه شما سرعتتون بالا بود احتمالا هنوز 8 تا كاربر شير نشده بود و بيشتر پهناي باند در اختيار شما بود ولي با تكميل ظرفيتش سرعت به حالت استاندارد رسيد
در كل من بازم نظرم اينه مخابرات گزينه ي مناسبي براي دانلودهاي سنگين و فوري نيست
ولي براي وبگردي و دانلودهاي متوسط خيلي هم گزينه ي خوبيه
تستایی که تو پست قبلیم گزاشتم یه نگا بندازین!
به نظرم مخابرات قزوین نسبت به جاهای دیگه تو این زمینه بهتر عمل کرده!
پس یعنی اگه کسی مثل من که 24 ساعت رو دانلوده حتی چند شبانه روز تو دانلوده،برم سرویس محدود بگیرم بهتره!؟
اینجوری که همون یکی دوروز اول ترافیکم پر میشه که!
شبا هم مگه چند ساعت نامحدود میزارن(تازه سرعتم که ظاهرا میاد پایین تو شبا)
سلامنقل قول:
من تستارو ديدم واقعا خوب عمل كرده مخابرات قزوين
تهران الان تو محل خود ما 128 نامحدود مخابرات كه بايد سرعتش 16 باشه دوستام ميگن متوسط 10 هستش
من از اون جهت عرض كردم
وگرنه شما به نظرم خيلي هم خوبه سرويستون و سرعت خوبي داره
سرويس محدود رو بايد با تحقيق گرفت
بعضي شركتها شبا سرعت رو ميارن پايين و كاربر رو محدود ميكنن و بعضياشونم تغييري توش نميدن
الان خود من صبانت دارم سرعت روز و شبم هيچ فرقي با هم نداره
در كل مهمترين فاكتور براي گرفتن سرويس اينترنت تحقيق هست . اونم توي محدوده و منطقه مخابراتي خودتون چون منطقه به منطقه فرق داره .
شمام دست به سرويست نزن كه فعلا خيلي عالي داره جواب ميده:31:
(ایندفعه سه باره) سلام:31:نقل قول:
درسته با اون جمله (مهمترین فاکتور...) کاملا موافقم:10:
پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که تو استان قزوین بهترین گزینه واسه ADSL (نامحدود) همین مخابرات هست.
موفق باشید.
نقل قول:
والا هم واسه وب گرديهم واسه دانلود ميخوام !
ولي دانلود هاي كم حجم !
حدود 2 گيگ ته ش !
شما چه سرعتي رو براي وب گردي پيشنهاد ميكنيد؟ ؟؟
سلام من تاپیکهای مربوط به ای اس پی ها رو خوندم و الان تا حدودی دستم اومده اما هنوز نمیدونم کدومشون بهتره چون تو هر کدوم بودن کسای که شاکی بودن از سرویس دنده شون !فکر میکردم داتک و پارس آنلاین خوب باشن اما الان میبینم که اونهام کم نیستن کسای که شاکی هستن! راجع به وایمکس ها هم خوندم ایرانسل و مبین نت رو اما تعداد صفحه هات بالاست و اکثرا فرومها به جاهای اشتباه میره و چیز بدرد بخوری نمیشه ازشون در آورد!
حالا من از بچه ها کمک میخوام که یک سرویس خوب بگیرم ,من حداقل 1 mbps نا محدود یا 20 تا 25 گیگ در ماه میخوام حالا سرعتش 2mbpsهم بود بهتره وایمکس یا ای دی اس ال بودنش فرق نداره اما میخوام با کیفیت باشه و دزد نباشه سرویس دهنده اش! میخوام حداقل ساعتی 700 مگابایت بتونم دانلود داشته باشم و هزینه ی یکسالشم یک میلیون یا کمتر یا حدود همین رقم بشه!
بازم ممنونم
سلامنقل قول:
فکر نکنم دو مگ نامحدود چه وایمکس چه ایرانسل باشه که سالی 1 میلیون باشه الان وایمکس ایرانسل 2مگ نامحدود ماهی 130 هست که ضربدر 12 میشه یک میلیون و 560 هزار 1560000 . ADSL هم 2 مگ نامحدود حدود 400 تومان در میاد. ADSL مخابرات هم که 2 مگ نمیده ماهی 70 - 80 تومان هست. سرویس های CRA هم 2 مگ نامحدود 70-80 است که دوستان راضی نبودند زیاد.
موفق باشید.
این سرویسهای cra داتک و پارس آنلاین یک به ده که هست یعنی دانلود رو حداقل 2mbpsچند میده ؟! چرا راضی نیستن؟! حالا یک به چهاراشون خوبه؟!
اونوقت این ایرانسل رو نا محدودهاش واقعا نامحدوده یا اونم کلک و بازیه؟! آی اس پی ها ی دیگه چی؟! واقعا نامحدود میدن یا اینکه مردم و گیر آوردن؟!
ایرانسل یعنی اگه یک سال رو ازش بگیری هیچ تخفیفی نمیده؟! و یا مودم مجانی یا یه حرکت تشویقی؟!
مخابرات دو مگا بی پی اس داره؟! چرا نمیده؟! با کارت نظام مهندسیم نمیشه گرفت؟! اونوقت این مخابرات محدوده یا نامحدود حجمش؟! اگه محدوده میشه حجم خرید؟!
:10:
راستش این ها رو باید در تاپیک همون آی اس پی ها بپرسید چون دوستان گفتند سرعت CRA خیلی پایین است.نقل قول:
ایرانسل هم این سایتش هست:
wimax.irancell.ir
مخابرات هم فکر نمی کنم 2 بده مخابرات تهران که نامحدوده. با کارت فکر کنم 512 نهایت بدند اما شما از مخابرات محلتون بپرسید شاید 2 مگ هم بتونید بگیرید.
موفق باشید.
من 512 ایرانسل نامحدود دارم سرعتش همیشه ثابت هست یعنی از 70 کیلوبایت پایین تر نمیاد بعضی اوقات بیشتر هم میشه ماهانه حدود 40 گیگ دانلود میکنم فکر نکنم محدود باشهنقل قول:
چرا بعضی اوقات مودم رو رایگان میده برا اشتراک 3 ماهه رو سایتش یه نگاهی بنداز
حتما منطقه رو چک کن که پوشش میده یا نه چون برای بعضی از مناطق پوشش ضعیف هست
سلامنقل قول:
اگه وبگردي معمولي باشه 128 هم جواب ميده
اما اگه سايتهاي ويديوي آنلاين و سايتهاي پرعكس باشه يه مقدار شايد كم بياره 128 نامحدود
به نظر من با اين اوصاف شما يه سرويس محدود از شركتها بگيري خوبه
مثلا 128 با 3گيگ حجم ماهيانه
هم سرعتش خيل بيشتر از نامحدوده (در حد 512 هست سرعت)
هم اگه شبا رايگان داشته باشه شما دانلودارو همرو ميزاري شب
ولي اگه بازم اصرار به نامحدود بودن داري 256 نامحدود مخابرات گزينه مناسبي ميتونه باشه براي شما
سلامنقل قول:
قبل از هر چيزي تحقيق اونم در منطقه مخابراتي خودتون
منطقه به منطقه سرعت و كيفيت سرويس ها فرق داره
ولي فكر كنم بتونيد سرويس 1مگ نامحدود با سالي 1ميليون گير بياريد
الان صبانت داره 2مگ نامحدود رو ميده ماهي 93 تومن كه 100درصد يكساله يه جا بگيريد تخفيفم ميدن ولي پيشنهاد من اينه اول كار يكساله نگيريد اول يه ماه از هر شركتي كه ميخوايد بگيريد ببينيد چطوره اگه خوب بود كه ادامه بديد اگه نبود هم بريد يه جا ديگه
ولي سرويسش شير 10 هست يعني سرعت دانلود يه سرويس 2مگ اگه كم فروش نكنن استانداردش ميشه 204 كه سرعت مناسبيه به نظرم
همه شركتها رو بررسي كنيد و حتما تحقيق هم بكنيد تا يه سرويس خوب گيرتون بياد
ضمن تشکر از شما لطفا بفرمائید آیا در قزوین اینترنت با محدویته یا نا محدود لطفا صفحه مربوط به آمار adsl رو از مودمت بزار ببینیم برای من rate اعمال شده 257 و 127 که در تصویر زیر مشهودهنقل قول:
[PHP]https://skydrive.live.com/embedphoto.aspx/public/adsl.JPG?cid=6ba3f6665d82d26c&sc=photos[/PHP]
بچه ها میشه با adsl بیرون از خونه هم به اینترنت رفت؟
یعنی وایرلس باشه و بشه همه جا ازش استفاده کرد