نقل قول:گرون خریدی. ولی قیمت 45 تومن نیست، قیمتش حدود 75 تومنه.نقل قول:
با این مبلغ میتونستی مودم خیلی بهتری تهیه کنی.
کاش zyxel یا linksys یا asus میخریدی.
Printable View
نقل قول:گرون خریدی. ولی قیمت 45 تومن نیست، قیمتش حدود 75 تومنه.نقل قول:
با این مبلغ میتونستی مودم خیلی بهتری تهیه کنی.
کاش zyxel یا linksys یا asus میخریدی.
سوالت اصلا واضح نیستنقل قول:
ببین تو یه ip برای ارتباط بین مودم و سیستم نیاز داری که یا به صورت DHCP مودم خودش با سیستم ارتباط برقرار میکنه یا به صورت دستی خودت روش ست میکنی
بعد از این قسمت شما یه ip valid از طرف ISP بهت اخصاص داده میشه میشه که با اون میتونی ار اینترنت استفاده کنی
حالا مشکلت تو کدوم قسمت هستش؟
چرا 45 تومنه اگه بر خلاف مقررات نیست تو ایرانیان آدرس واحدشو بهت بدم برو بگیرنقل قول:
کسی چیزی نمیدونه؟نقل قول:
راستش من تو یکی دو تا سایت فروشگاه اینترنتی رو سرچ کردم. تو همشون حدود 75 تومن بود.نقل قول:
البته معمولا اینها قیمت رو کمی گرونتر از بازار میدن. ولی نه 30 تومن، نهایتا 4-5 تومن.
در ضمن من اهوازم، اگه آدرسشو هم بدی من نمیتونم قیمت کنم. :46: :11:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
جناب word_update ، با این تفاسیر حتما برو و پدر طرفو در بیار.
من 4 روزه پیش برای یکی از آشناها خریدم فاکتورش رو اسکن کنم؟:46:نقل قول:
این مودمایی که شاتل به اسم خودش داره میده کانفیگش و فریم ورش درست مثل سیمفونی یا ایسوس میمونه یه بار از پشت دکمه ریستش رو نگه دار و دوباره کانفیگش کننقل قول:
یه چیزه دیگه ام هست توی بعضی از مناطق مخابراتی نسبت به شرکت سرویس دهندت با کانکشن PPPOE مشکل دارن پس تنظیماتش روی bridge تنظیم کن و یک بارم اینجوری تست کن
نه بابا. پس حق با شماست.:11:نقل قول:
سلام
مودم netgear رو کسی نداسته؟
مودم تا 90 تومان چیه خوبه؟
می خوام دو طبقه جواب بده
سلام چه جوری میشه فهمید که مودم وایرلس تا چند متر فاصله رو ساپورت میکنه(هم در مبدا هم مقصد)
الان با Bridge مانکت میشم و مشکلی نداره.فقط این PPPOeE مشکل دارهنقل قول:
با ریست هم حل نمیشه
راهه دیگه نیست؟یعنی مشکل نمیتونه از خود مودم باشه؟
وقتی bridge تونستی وصل بشی پس خطت سالمه حالا میتونه از مودم هم باشه ولی میتونه به مرکز مخابراتیت هم مربوط باشه با isp مشورت کننقل قول:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
توی دفترچه مودمت ببین قدرتش رو چند DB زده ,موانعی که سر راه مودم هست خیلی تاثیر گذاره مثل دیوارهانقل قول:
با سلام من احتیاج به یک مودم دارم که حد اقل 20 متر بورد داشته باشه یعنی مودم طبقه اول یک ساختمون باشه و کاربر طبقه پنجم البته در یک راستا هستند به نظر شما مودم linksys wag120n جواب میده و در نهایت آیا linksys wag 160n نیاز من رو بر طرف میکنه؟ منتظر جواب هستم
نه این مسافت رو جواب نمیده برد این مودما در سطح افق زیاده و در عمود بسیار ضعیف من برای یه مکانی بین دو طبقه به شعاع 20 متر رو با این مودم linksys نتونستم جواب بگیرم که آخرش با SMC شد و خوبم جواب داد ولی برای این فاصله باید حتما از یه اکسس پوینت توی طبقه دوم استفاده کنی تا تقویت کنه امواجت رونقل قول:
نقل قول:مرسی از اینکه جواب دادیننقل قول:
الان یه مودم level one wbr6600 تغریبا جواب داده گاهی افت سرعت و گاهی ارتباط قطع میشه میخوام بدونم که یعنی این مودم خیلی از سری N مودم های linksys بهتره!؟!؟
با level one کار نکردم ولی اگه 5 طبقه رو جواب داده خیلی خوبه مطمعنم این مدل از linksys رو که گفتی این مسافت رو جواب نمیدهنقل قول:
منظورتون اینه:نقل قول:
wireless speeds of up to 54Mbps and interoperability with 802.11b wireless devices on the 2.4GHz frequency band
به زودی با یه wag120n تست میکنم خبر میدم!نقل قول:
نه این مواردی که شما گفتین سرعت ساپورت و پورتوکل وایرلس و فرکانس کار مودم هستنقل قول:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
من 120 دارم خودم اگه میخوای بخری ببینی جواب میده یا نه نگیر جواب نمیدهنقل قول:
خودم تو خونه دارم میخوام ببرم اونجا تست کنم ببینم جواب میده یا نه:31:
راست 2 تا سوال فنی من قیمت level one wbr6600 رو از کجا بگیرم؟ و با این 120n دو تا مشکل دارم اونم اینه که هرچی میرم تو تنظیماتش Network Mode رو به روی only N میزارم بعد از save کردن مشیه onli G الان هم رو b\g mixed ولی میخوام بزارم رو n چیکار کنم و مشکل بعدی هم اینه که فریم ور مودم رو نمیشه آپدیت کرد!
نقل قول:
یعنی بعد از 3 صفحه جلو اومدن تاپیک کسی نخواسن جواب سوال مارو بده؟ :13:
باشه .... برم من پپپپپپپپس؟ :45:
میرم ها ......:37:
برای چه محیطی میخوای ؟ منظورم جاییی که میخوای چند متر چقدر میخوای پول بدی بابتش؟نقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
مشکلاتم به 120n رو خوندی راه حلی براش داری؟نقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
مشکلاتم به 120n رو خوندی راه حلی براش داری؟نقل قول:
من یه مودم (zyxel (p-660ru-t1 v2 دارم که از شرکت شاتل گرفتم و میخوام واسه ی برنامه ی tunngle پورت فروارد کنم و اینا اطلاعاتی که تو قسمت ساپورت tunngle داده
Port Forwarding
Local IP: Your PC IP (not Tunngle)
LAN Port: 11155
Public Port: 11155
Protocol Type UDP
یه دونه هم
start port:11155
end port:11155
اینم ادرس لینک ساپورت:ولی وقتی من به قسمت تنظیمات مودم میرم جایی نیست که اینا رو وارد کنم:19::41:کد:http://www.tunngle.net/support/connections/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
موقع آپدیت Firmware چه مشکلی پیش میاد؟ نسخه Firmware فعلی شما چنده و مودمتون Annex A هست یا Annex B؟ (پشت مودمتون نوشته)
در ضمن چرا Network Mode رو عوض میکنید؟ خودش در حالت پیشفرض بهترین حالت رو برای وسیله انتخاب میکنه، اگر کامپیوتر طرف از Wireless-N پشتیبانی کنه اتوماتیک با اون کامپیوتر با وای فای N ارتباط برقرار میکنه و اگر پشتیبانی نکنه از استاندارد G یا B بسته به مشخصات کارت شبکه کلاینت انتخاب میکنه. مودم برای هر کامپیوتر با یک استاندارد طبق تشخیص خودش ارتباط برقرار میکنه. نیاز به تغییر نیست، البته ببخشید دخالت میکنم تو تنظیماتتون، ولی کلا گفتم که تو این یکی مورد حالت پیشفرضی که خودش داره بهترین حالته :31:
چون اگر بذارید فقط روی N باشه کامپیوترهای قدیمی به هیچوجه نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.
نقل قول:
نقل قول:
من نميدونم چي بگم ، رد و بدلهاي بين مودم و كارت شبكه هست ، يا ويروس يا ويندوز يا ....
XSS عزيز كه گفته واسه همه هست ، من بعيد ميدونم از آنتي ويروس يا ويندوز باشه .
من نود 32 رو سيستمم نصبه و سي ثانيه اي آپديت ميشه . اون تبادل اطلاعات بي وقفه هست ، 24 ساعته .
يكي از راهاشم همونيه كه تو چند صفحه قبل گفتم يعني Enable or Disable لوكال آريا هستش . ( صفحه 867 ، پست 8669)
البته زماني كه به اينترنت احتياج ندارم .
والا تا چند در صد میره و میگه نمیتونه دیگه آپلود کنه. / نسخه فعلی Firmware Version:V1.00.07 که تو سایتش زده 1.00.12 / Annex A هستش/نقل قول:
حرف شما رو قبول دارم به شرطی که Network Mode در حالت mixed باشه اون وقت اگه ببینه که همه N هستن خودش رو در حالت N قرار میده مگه سیستمی یا موبایلی بئواد وصل بشه که تغییر بده ولی مال من B/G -Mixed هستش یعنی فقط بین این دو تا تغییر میکنه اما من مخصوصا میخوام رو N باشه چون با موبایلم که وصل نمیشم چون حال نمیده بعد بقیه سیستم های خونه از N پشتیبانی میکنه
بازم مرسی ازتوجه شما
نقل قول:
Firmwareی که گرفتی مربوط به Annex A هست دیگه؟ اشتباه که نگرفتی؟ لینکش اینه در هر صورت:
شما این یه کارم انجام بده.کد:http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/firmware/WAG120N_AnnexA_ETSI_FW_1.00.12.zip
دکمه ریست پشت دستگاهت رو 30 ثانیه نگه دار (تو کاتالوگ نوشته 30 ثانیه، ولی مال من با ده ثانیه نگه داشتن هم ریست میشه) بعد ولش کن. چراغ پاور مودمت با رنگ قرمز دو تا چشمک میزنه و بعد ریست میشه. (دوبار چشمک زدن با رنگ قرمز علامت ریست شدنه، اگر چراغ پاورت تغییری نکرد یعنی ریست نشده)
همین که چراغ پاورت با رنگ سبز ثابت شو برو تو تنظیمات مودمت و بدون اینکه به چیزی دست بزنی مستقیما برو و Firmware دستگاهت رو آپدیت کن.
فقط یادت باشه اگر آپدیت شد، بعد از عملیات آپدیت حتما دوباره دکمه ریست رو 30 ثانیه نگه دار و ول کن تا مودمت ریست شه.
بعد از اینکه ریست کردی دوباره باید تمام تنظیمات مودمت رو از اول انجام بدی.
امیدوارم جواب بگیریو تو گوگل هم سرچ کردم کسی همچین مشکلی نداشت که بشه ازش کمک گرفت :41:
دستت درد نکنه من حواسم نبود و AnnexB رو از سایتش گرفته بودم الان Firmware درست شد ولی بازم اون مشکل رو دارم که این روی باند N نمیره فقط G مونده ممکن مشکل از محلی باشه که من ازش ADSL گرفتم؟ آخه وقتی من دستگاه رو ReSet کردم Radio Band روی حالت Mixed بود بعد که تنظیمات رو restore کردم باز اومدم بزارم رو mixed شد B/G Mixedنقل قول:
نقل قول:
شما احتمالا تنظیمات Security Mode خودتون رو در حالت WEP قرار دادید. درسته؟
حالت WEP از Wireless-N پشتیبانی نمیکنه و چون چون حالت Mixed استاندارد Wireless-N رو هم شامل میشه در نتیجه شما نمیتونید از این دو حالت با رمزنگاری WEP استفاده کنید.
راه حلش اینه که Security Mode خودتون رو به نسخه های جدیدتر امنیتی یعنی WPA یا WPA2 تغییر بدید که پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید. چون با جمع آوری حدود 10000 تا IV میشه پسورد شما رو -- کرد.
حتما به حالت WPA2 تغییر حالت بدید. (برای امنیت وایرلس خودتون)
فقط یه چیز دیگه، دستگاه رو بعد از آپدیت ریست کردی دیگه؟ آخه توی دفترچه خیلی روش تاکید شده و اگر اینکارو نکنی عملیات آپدیت کاملا انجام نشده و ممکنه به مشکل برخورد کنی.
سلام ما تو خونه دوتا تلفن داریم که یکیش به پریز و یکی دیگه به دوشاخه وصل هست تو اتاق خودم هم با یه دوشاخ میخوام وصل بشم به adsl ایا مشکلی ایجاد میکنه؟
بله ریست کردمشنقل قول:
الان مشکلم با اینی که شما گفتین تغریبا حل شد فقط یه مشکل جدید به وجود اومد اونم وقتی تنظیمات امنیتی رو روی حالت WPA2-Mixed یای WPA2-Personal میزارم وایر لس قطع میشه باید با سیم وصل بشم یه همچین چیزی رو نشون میده
دقیقا این جوری شده
آقا من مشکلم حل کردم ایراد از windows بود هنوز تنظیمات قبلی روش بود مرسی از کمک هاتون
---------- لطفا این پست پاک شه
بچه ها کسی در مورد مودم های PROLINK چیزی میدونه؟
اینم لینکش :کد:http://www.iranaoc.com/product/modem/prolink/adsl%20modem.html
اقا منم linkSys 120N دارم و حالت رمز نگاری هم WPA2-PSK هست وآپدیت هم کردم و خودش اتوماتیک ریست شد و آپ شد.نقل قول:
این جریان فعال شدن N Mode هم من گذاشتم روی Network Mode: N-Only حالا راحت عوض شد ولی فقط دستگاه هایی که N رو پشتیبانی کنن میتونن وصل بشن
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
در کل بهترین مد همون Mixed هست نه B/G Mixed
شما چون از پارس سرویس گرفتی اول زنگ بزن ببین خودشون چه مدم هایی رو ساپورت میکنن بعد از بین اونها تو این تاپیک نظر خواهی کننقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
خوب چی میخوای بدونی دربارش سوالت چیهنقل قول:
من مودم برای جایی میخوام که 20-30 متر در ازتفاع پوشش بده یعنی 4 طیقه ولی همه در یک راستانقل قول:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
نقل قول:
من 2دو تا مشکل داشتم به annex توجه نکردم واسه همین تو آپدیت فریم ور به مشکل خورد و تنظیمات امنیتیش رو wep بود الان کاملا مشکلم حل شده
موافقم منم رو mixed گذاشتم:31:
مدل 7904WBRA4 یه مودم-روتر وایرلس با 4 تا پورت lan . کسی میدونه چجوری میشه با این مودم کامپیوتری رو که کارت وایرلس نداره دارای قابلیت وایرلس کرد طوریکه بشه اون کامپیوتر رو با چند تا لپ تاپ شبکه(بی سیم) کرد و اینترنت adsl رو بینشون share کرد؟ الآن مودم با کابل شبکه به کامپیوتر وصله و لپ تاپ هم بصورت بی سیم بهش وصل میشه و تو اینترنت هم میره (با یه کانکشن broadcast با همان یوزر و پسوردی که کانکشن توی کامپیوتر داره)ولی مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپ تاپ همزمان به اینترنت adsl وصل نمی شن.وقتی یکیشون وصله اون یکی error691 می ده؟ لطفا کمک کنین!!!!!!!!
نقل قول:
برای اینه که مودمتون رو در حالت Bridge قرار دادید. در این حالت فقط یک کامپیوتر میتونه با استفاده از کانکشنی که تو ویندوز ساختید به اینترنت وصل شه.
برای حل مشکل Encapsulation مودم رو باید در حالت PPPoE قرار بدید و یوزرنیم و پسورد رو داخل خود مودم ست کنید. اینجوری اینترنت از داخل خود مودم شیر میشه و هر کی به AP کانکت کنه مستقیما به اینترنت وصل میشه، حالا میخواد با کابل به مودمتون وصل شده باشه یا بصورت وایرلس.