سایت کمی با مشکل روبروست .....نقل قول:
چندبار تلاش کن باز میشه.
Printable View
سایت کمی با مشکل روبروست .....نقل قول:
چندبار تلاش کن باز میشه.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را امتحان کن ببین باز میشه یانه؟نقل قول:
البته با IE برو.
پس با این حساب من اخراج میشم ؟نقل قول:
حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور
حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج میشود.
حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند در دورههای کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دورههای کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی میشود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکانپذیر است.
قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.
+
کارشناسی ناپیوسته
دورهای است که پیشنیاز آن، مدرک کاردانی در رشته یا رشتههای دانشگاهی است. تعداد واحد دوره کارشناسی ناپیوسته بر حسب رشته، بین ۶۵ تا ۷۰ واحد درسی است و مدت تحصیل این دوره بهطور معمول دو سال است.
کارشناسی پیوسته
دورهای است که پیشنیاز آن، مدرک دیپلم یا پیشدانشگاهی است و پذیرفتهشدگان این دوره بر حسب رشته با گذراندن حداقل ۱۳۰ و حداکثر ۱۴۰ واحد به اخذ مدرک نائل میشوند. طول مدت تحصیل این دوره بهطور متوسط ۴ سال و سقف مجاز آن ۶ سال تعیین شده است.
برو پیش کارشناس...باهاش حرف بزن...بهت دوباره سنوات تحصیلی میدننقل قول:
تو پیام نور اخراجی رو بی خیال شدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدن که عالیه . همین ترم اگه بذارن 24 واحد بردارم . ترم 12 تمومه . ولی اگه این ترم 24 واحد نذارن بردارم ، 13 ترمه تموم می کنم ...
تموم میشه بابا نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا 86 هستی...میدونم چ بلاهایی سرتون آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:این ترم که مشروط شدی امکان نداره 24 واحد ورداری ... 12 واحد باید وردارینقل قول:
ترم 11 = 12 واحد
ترم 12 = 20 واحد
ترم تابستان = ؟
کلا چند واحد مونده عزیزم؟
کلاً 55نقل قول:
6 واحد ترم تابستون که داره میاد میره
12 تا ترم 11 میره [ البته اگه 24 واحد ندن بهم ]
24 تا هم ترم 12 .
ترم 13 و 14 هم اگه بذارن ، بعدیاش !
نقل قول:
با این حساب 12 ترم نمیشه تموم کنید ...
شما با مسئول رشته و دانشگاه صحبت کنید ببینید چه راهی رو به شما پیشنهاد میدن !!!
الان مسئله اخراج از دانشگاه نیست ! چون جدیدا دیگه کسی رو ندیدم که بخاطر سنوات تحصیلی زیاد اخراج کنن !!
مسئله اینه که شما در حال حاضر داری از معافیت تحصیلی استفاده میکنی !!! و اگه از حدش بگذره و شما خودتو به نظام وظیفه معرفی نکنی ، غیبت میخوری و .....
کی میری دانشگاه ؟ اگه زودتر از من رفتی یه سوال از مسئول بکن لطفاً .نقل قول:
شنبه روال عادی باز میشن دانشگاه ها ؟
دوستان چند روز طول میکشه تا نمره هایی که زدن تایید بشه و معدل اعلام بشه؟:n27:
فکر نمیکنم این روزا بتونم برم ولی ، اگــر مسیرم خورد چشم !!! در مجموع بهتره از مرکز آمورشی خودت سوال بپرسی.نقل قول:
زیاد عجله نکن !!! شنبه نشد دوشنبه ، سه شنبه .... وقت زیاد داری !
نقل قول:
والا ، مشخص نیست !!! بستگی به مرکزتون داره !!!
حداکثر زمان برای ثبت نمرات تشریحی و اعلام نمرات 15 تیر .
یه سوال دیگه !
یه درسی رو برای اولین بار امتحان میدیم و 7 ( کلا 7 می شیم از 20 نمره ؛ نه اینکه از 14 ، 7 بشیم مثلا ) و رد می شیم !
تو امتحان بعدی همین درس رو 20 می شیم .
خب این نمره ـش چطور حساب می شه ؟ ( منظورم تاثیر تو معدل کلّه )
سپاس
نقل قول:
درصورتی که ترم بعد درس رو پاس کنی نمره 7 تو معدل کل محاسبه نمیشه !
انتقامی ازش بگیرم که ! تو شب امتحان برای اولین بار کتابو باز کردم ! 250 صفحه بود و 4 واحد بود ! رسیدم 50 صفحه خوندم . گفتم یه ذره بخوابم برم واسه 125 که حداقل نصف نمره رو بگیرم . خوابم برد نرسیدم ! با همون 50 صفحه اطلاعات رفتم امتحان دادم شدم 7 !نقل قول:
ممنون باز شدنقل قول:
راستی کسی نمیدونه دروس آزمون بند ج کی مشخص میشه؟؟
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنوننقل قول:
من برای تغییر رشته ثبت نام کردم ولی نمیدونم از کجا باید بفهمم که با درخواستم موافقت شده یا نه؟؟
از طریق سایت گلستان مشخص میکنه !!!نقل قول:
+
دیروز نمره های تشریحی ریاضی اومد از 7 شدم 3.35 تستی رو هم 3.5 گرفته بودم.الان بخاطر پونزده صدم پاس نشدم.اعتراض گذاشتم به نظرتون بهم میدن پونزده صدم رو؟
عزیز شما پاس شدی,نمرتو تو ده هفتم ضرب کنی میشه ایننقل قول:
9.78571429
و سیستم خودش نه و نیم به بالا رو گرد میکنه و ده میده!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بالاخره از 3 تا تشریحی مونده ... یکیش رو امروز زدن ....
کم کم باید منتظر بقیش موند ...
خب طبق خبرها : ترم تابستان امسال از 29 تیر شروع میشه !!!
انتخابات باعث شد که امتحان پایان ترم زودتر و فشرده تر برگزار بشه و زمان استراحت برای شروع ترم تابستان بیشتر بشه ...
+
فعلا تقویم آموزشی تابستان 92 رو میذارم ، در صورتی که اصلاحیه بیاد یا تغییری صورت بگیره اعلام میکنم
با تشکر از محمد رضا عزیز ( hp722 ) بخاطر تقویم آموزشی
یعنی دانشگاه تا 29 تعطیله ؟!!
نرم واسه کار اداری ؟!
یه سر برو ببین چه خبره !!! معمولا هستند کسانی که پاسخگو باشند .نقل قول:
داداش شما مطمئنی؟اگه واقعا مطمئنی بهم بگو چطوری این اعتراضی که روی نمره گذاشتمو پاک کنم یوقت نمرم خراب نشهنقل قول:
بله سیستم 9.5 به بالا رو اتوماتیک 10رد میکنهنقل قول:
نقل قول:بله دوست عزیز شما قبول شدید ....نقل قول:
3.35+3.5 = 6.85 چون میان ترم ندارید ضربدر 10 تقسیم بر 7 = 9.78 که به 10 رند میشه ...
نیازی نیست اعتراض رو وردارید .... یا با اعتراضتون موافقت میشه که نمرتون بیشتر میشه یا موافقت نمیشه که تغییری در نمره ایجاد نمیشه ( یعنی نمره کم نمیشه ) ...
من از ترسم رفتم اعتراضو پاک کردم اینم که پاس شدم کار خدا بود
الان اون نمره ی 1 میان ترم برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟
همین درس میان ترم 1 داده بهت ؟نقل قول:
اگه آره .
یک دور با میان ترم و یک دور هم بدون میان ترم محاسبه میشه ... هر کدوم بیشتر باشه لحاظ میشه ...
که طبیعتا بدون میان ترم لحاظ میشه و قبولی .
خدا شانس بده ...
من که چشم رو اون 9.33 موند ! ):
از دوستانی که عمومی زیاد پاس کردن یه کمکی بهم برسونن :
از بین دروس زیر کدوم از همه آسون تره و متن سنگینی نداره که برا تابستون پاسش کنم :
الف : اخلاق اسلامی
1) آیین زندگی ( اخلاق کاربردی )
2) اخلاق اسلامی ( مبانی و مفاهیم )
3) فلسفه اخلاق ( با تکیه بر مباحث تربیتی )
ب : انقلاب اسلامی
1) آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی
2) انقلاب اسلامی ایران
3) اندیشه سیاسی امام خمینی
ج : تاریخ و تمدن اسلامی
1) فرهنگ تمدن اسلام و ایران
د : آشنایی با منابع اسلامی
1) تفسیر موضوعی قرآن
2) تفسیر موضوعی نهج البلاغه
از هر گروه یکی رو باید پاس کنم ... منتظر حضور گرمتان هستم :n02:
من اخلاق کاربردی رو پاس کردم این ترم...هیچی نخونده بودم...یه کمک اموزش گرفته بودم یه ذره خوندم بقیشو نمونه سوال زدم شدم 17 درس سنگینی نی قابل فهمهنقل قول:
دروس آیین زندگی(اخلاق کاربردی) و تفسیر موضوعی نهج البلاغه راحتهنقل قول:
توصیه هامو Bold کردم. فقط هر کار می کنی اون فرهنگ و تمدن رو ندار که خیلی زیاده! من 10.33 گرفتم. البته بدون نمونه سوال.نقل قول:
ممنون از دوستانی که حضور پررنگی داشتن :n02::n16:
تا اینجا مشخص شد که درس آیین زندگی ( اخلاق کاربردی ) آسونه و میشه ورداشت ...
بین تفسیر موضوعی قرآن و تفسیر موضوعی نهج البلاغه کدومش آسون تره ؟ نظرات متفاوت بود
و یک نکته ای هم وجود داره :
والا من از هرکسی شنیدم گفته تفسیر موضوعی نهج البلاغه نسبت به موضوغی قرآن راحت ترهنقل قول:
من این درس ها رو ترم های پیش پاس کردم ولی یادم نمیاد محتواشون چی بود :n02: تا جایی که یادمه تفسیر موضوعی نهج البلاغه و آیین زندگی و انقلاب اسلامی آسون بودن مخصوصا انقلاب اسلامی محتواش رو اکثرا تو فیلما دیدیم و حفظ شدیم دیگه نیازی به خوندن کتاب هم نیست :n09:
منم قانون اساسی رو ترم قبل پاس کردم درس راحتی بود.تونستم ازش نمره ی کامل رو بگیرم
آره رفیق الزامی هستش اون.نقل قول:
منظورم این بود که اگه می خوای تابستونت زهر نشه این درس رو ورندار. بذار برای بعد. نسبت به بقیه سخت تره.