لطفا هر چه زودتر جواب بدید . بعد بگید از کجا میشه این سری رو گیر اورد و باچه گارانتی ای...
لطفا هر چه زودتر جواب بدید . بعد بگید از کجا میشه این سری رو گیر اورد و باچه گارانتی ای...
لپ تاپ هاي MSI مثل سوني و دل نيستند كه شما هر جا بتونيد مدلهاش رو گير بياريد
ممكنه شما در اينترنت يه مدلي ببينيد و خوشتون بياد ولي در ايران وارد نشده باشه
اگر تهران هستيد توي مجتمع پاييتخت بگرديد شايد پيدا كنيد
سلام.
من يه لپ تاپ تو قيمت 400 - 600 هزار تومن مي خوام.
من خودم dell vostro A840 رو پيدا كردم ولي ميگم سيستم عاملش داسه نميشه ويندوز روش نصب كرد؟؟
كي گفته نميشه ويندوز نصب كرد ؟؟ هم ويستا و هم XP قابل نصب هست
درايور ها هم از سايت دل قابل دانلود هستن
ولي بين دل 1545 با قيمت 600 تومن بهتر است
دوستان لپ تاب تا قيمت 160000 چي ژيشنهاد ميديد؟
نقل قول:SONY VGN-FW46GJ/B
CPU:2,8_6MB
RAM:4G 800 DDR2
HDD:320G_5400 RPM
LCD:16.4 FULL HD
BR COMBO
VGA: ATI HD 4650_1G
HP Pavilion DV6 1199
2.66_6MB
4G 800 DDR2
500G_5400rpm
15" HD
vga:4650_1G DDR3
براي چه كاربردي ؟؟
خيلي گزينه ها هست با اين مقدار
یه سوال قیمت VAIO FW - VGN-FW46GJ/B چنده؟
و لپ تاپ های سونی گارانتی معتبرش تو ایران متعلق به چه شرکتی است؟
بيشتر براي بازي و اينترنتنقل قول:
راي چه كاربردي ؟؟
خيلي گزينه ها هست با اين مقدار
1550 هستنقل قول:
ایران رهجو این قیمت میده که بهترین گارانتی دهنده لپ تاپ تو ایران هست:20:
نقل قول:اینجا قیمت رو نزده مطمئن هستین؟!کد:http://www.shop7.ir/details1.aspx?id=3140
یکم مشکوک نیست به نظرتون:31::31:
چون Blue Ray Combo هم داره با این قیمت یکم مشکوک میزنه
اگه میشه یه مدل ا VAIO معرفی کنید که بالاترین کانفیگ رو تا قیمت 1.800.000 داشته باشه و 13 یا 14 اینچ باشه و فینگر پرینت داشته باشه؟
بله عزیز جان مطمئنم:20:نقل قول:
نه عزیز سونی قیمت fw رو اورده پایین ممکنه برای همیشه ممکنه برای جلب مشتری
کلا سونی جنس بد نمیده خود من دارم همین مدلو میگیرم:10:
مشخصات همين مدل 1545 رو ميشه بگيد؟؟نقل قول:
آقایون فرقه fw490 dfb با fw 46 که ایران رهجو میده دقیقا چیاس؟
بعدم اینکه کدوم می ارزه و بهتره؟
آیا کسی از این دو مدل اینجا یکیشا گرفته؟
اونیکه ایران رهجو گارانتی سه ساله میده چینی هست اون یکی قطعات چینی رو امریکا میبندن که امریکایی لیبل میخورهنقل قول:
مدل چینی فول اچ دی هست و همچینین بلوری رام داره مدل امریکایی هم هاردش 7200 دور هست فرقش ایناست
مطمئنا مدلی که ایران رهجو میده بهتره هم به خاطر گارانتیش هم به خاطر امکاناتش:20:
بچه ها لپ تاپ هاي hp كه اكثرا مال چينه مشكلي نداره؟
من يه hp dv6 1125 ميخواستم بخرم، كلا از hp كه تعريف زياد شنيذم ولي مي خواستم بدونم چيني هاشم تعريفي هستن يا نه؟
من یک ماهه دارم استفاده میکنم . هیچ مشکلی نداره کیفیت ساخت بالا و وافعا دستگاه خنکیه . فکر نمیکردم انقدر از نظر دما خوب باشه . خلاصه کاملا به قیمتش میارزه مخصوصا در مورد گرافیکنقل قول:
بعدا هم اگه خواستی میتونی رم ddr3 1066 بندازی و رماشو عوض کنی . مادر بوردش ساپورت میکنه
کلا با کیفیته . خوشگله . واقعا کم صداست . میتونم بگم بی صدا . دماش واقعا خوبه مخصوصا هنگام بازی .
فکر نمیکنم این دستگاه کسیو پشیمون کنه تو رنج قیمتی که هست
2.0 1MBنقل قول:
1GB DDR2
160GB
DVD RW
Intel 4500MHD
DOS
با گارانتي زيگورات 630 بدون گارانتي تا حدود 580 هم ميتوني بگيري با 20 تومن و شايد هم كمتر رم رو 2 گيگ كني
Man belakhare FW 46 GJB kharidam, ta alan ke harf nadasht , khodayish hich moshkeli nadashtam , faghat alan didam keyboardesh farsi nadare !!!!
pes2009 ro holu ba behtarin tanzimat bazi kardam aslan dagh nakard.
dell 1640 ke sefaresh dade budam az berlin biaran tu haraje dell be gheymate iran bud 1700000 , ama ghable haraj taghriban mishod 2000000!!!
hala khodetun takhmin bezanin vaghty biad iran chand mishe!
age soali dashtin dar khedmatam.
LCD harf nadare , keyfiat sakhtesh ham toope , speakeresh ham kheyli khube , soratesh ham ta inja ali bud!
مبارکتون باشه. درسته که کیبوردش فارسی نداره (که به نظر من این جور بهتر هم هست:5:) اما دلیل نمی شه شما قوانین انجمن رو رعایت نکنید. لطفاً فارسی تایپ کنید.نقل قول:
کیفیت تصویرش چطوره ؟نقل قول:
قبلا یه مدل Pavilion دیده بودم به خاطر لمسی بودن کیفیت تصویر افتضاحی داشت.
مبارک باشه فکرشو میکردم دستگاه خوبی باشه منم میخوام:19:نقل قول:
1640 با اون گرافیک بیاد فکر نکنم زیر 1900 بدن تو بازار
داداش این نرم افزارو دانلود کن نصب کن حالشو ببر پین انگلیش بنویس فارسی تحویل بگیر:46:
کیف چی بهت داد ایران رهجو؟کد:http://rapidshare.com/files/261637825/setup.exe.html
چیا باهاش بود ویندوزش از این ریکاوری ها هست یا نه dvd ویندوز و نرم افزارهاش رو روی dvd بهت دادن؟
یه چیز خیلی مهم برای من ببین lcd با تصویر های سیاه مشکل نداره؟من یه lcd sony دارم شرکت البته قدیمیه کیفیت تصویر عالیه ولی تو نورهای تیره مشکل داره:13:
لطف کن gta 4 رو نصب کن تستشو تو انجمن بازی بزار pes 2009 برای این لپ تاپ خیلی سبکه!:31:
دوستان هنوز منتظر پیشنهادات شما هستم. :33:نقل قول:
نقل قول:
منم تبريک ميگم . 2 تا سؤال داشتم .
1- رم ddr 3 سپرت ميکنه يا نه ؟
2- من بازم اينو تکرار ميکنم بازيه gta 4 رو حتماً نصب کن بد خبرشو بده.
خيلی ممنون
راست میگه من رم رو جا گذاشتن این نرم افزارو دانلود کن بتونی باهاش رمو چک کنی که بیبنی چه نوع رمی رو ساپورت میکنه:20:
راستی اینم چک کن!کد:http://www.lavalys.com:8081/everestultimate502.zip
هی داره یادم میفته!!!!
ببین رم گرافیکش شیر داره یا نه همون 1 گیگ خودشه
خیلی ممنون
سلام ،بين اين مدلها ،كدومشو توصيه ميكنين؟چند مدل نظرمو جلب كرد: DELL XPS 1340B
SONY VAIO Z591UB
HP COMPAQ PAVILION DV3655
به نظر شما ،تفاوت قيمتشون عاديه؟ ضمنا مدل 1340 قيمتش توي بازار تا 1680 (بالاترين كانفيگ) بالا رفته.
یکی هم به درد ما برسه:42::42::42:نقل قول:
برخلاف اینکه همه میگن lcd اینا خوب نیست . واقعا اینجوریا هم نیست . من خودم برای pc مانیتور lcd LG 2261 دارم 22 اینچ و فول اچ دی و کنتراست 20000 .با مقایسه دارم میگم. از نظر کیفیت تصویر 1125 واقعا خوبه . فقط چون براقه صفحش ، نور مستقیم نباید یه صفحه بخوره .نقل قول:
این گزینه هست:نقل قول:
HP Pavilion DV6-1115
CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz , Level 2 cache 3 MB
OS: Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,140,000 Tomans
البته سری جدید FW سونی هم اومده که من هنوز قیمت دقیق ندارم ولی اگه بتونی تا 1.3 میلیون پیدا کنی اون ها بهترن.
اگه 13 اینچ می خواهید 1340 فعلاً از همه بهتره:نقل قول:
Dell Studio XPS 1340
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.66 GHz 6M Cache
RAM: 4GB
HDD: 500GB++
LCD: 13.3 WXGA HD LED
VGA: nVidia 9500M 256 MB Dedicated
Price: 1,680,000 Tomans
قیمت با گارانتی زیگورات
اين لپ تاپ Dell 1545 وزنش چقدره؟؟
تو كدوم سايت اطلاعات دقيق از لپ تاپ ها ميذاره؟؟
ساپورت کردن رم DDR3 بی معناست. یه سیستم یا رمش DDR3 هست یا نیست. اگه باشه که خوب هست! اگه نباشه نمی شه بعداً روش DDR3 گذاشت.نقل قول:
یکی کمک کنه؟
من بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که اچ پی 1199 بگیرم ولی چون تهران نیستم می خواستم سفارش بدم بیارن بعد سفارش دادم ولی هرجا رو گشت پیداش نکرد فقط یه جا داشت که می گفت 1640 نه 1550 خوب خیلی گرون بود.:19:
اگر کسی جایی رو می شناسه که 1199 رو با گارانتی ایران اچ پی و قیمت عادی میفروشه شماره تلفن و اسم اون مغازه رو بذاره اگر هم خلاف مقررات انجمنه به این آدرس ایمیل کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه نظرتون درباره Sony FW 46 GJB چیه ؟ آیا کارکردش خوبه؟ من از این میترسم که چینیه( نگین اچ پی هم چین بود اون قطعاتش تو چین ساخته نمیشد)؟ خب آمریکایی این مدل که بعضی از این امکانات رو مثل Full HDو بلوری رو نداره گرونتره؟ آیا گارانتی ایران رهجو معتبر هست(یعنی می شه درباره تعمیر و یا تعویض روش حساب کرد)؟ اون GJB آخرش به چه معناست؟ لطفا اون دوستی که این مدل رو خریده بود هم اگه براش ممکنه چند تا عکس از این مدل بزاره کیبورد و رنگ و ... . درباره رنگ هم تا اون جایی که من میدونم کیبورد های سونی مشکی نیستن آیا مدلی هست که کیبورد مشکی داشته باشه(از سری fw46 با همین مشخصات)؟ اگه ممکنه یه نفر مشخصات کامل به همراه قیمت 1199 و fw46 GJB رو بذاره ؟
لطفا سریعتر جواب بدین...:11:
لپ تاپ ها وزن شروع (Starting Weight) دارن و بسته به کانفیگ های مختلف اون مدل این وزن ممکنه بیشتر بشه. برای 1545 وزن شروع 2.64 کیلوگرمه. این اطلاعات رو می تونید توی سایت Dell پیدا کنید. این هم لینکش:نقل قول:
کد:http://bit.ly/yNzwM
با نرم افزار میشه دید ساپورت میکنه یا نه خودتم دانلود کن شاید با باس 1333 هم ساپورت کردنقل قول:
اگه بنویسه بکنه بعد تستم بشه فکر کنم ساپورت بکنه برای اینکه قیمت بیاد پایین ممکنه رمشو ddr2 بندازن!:20:
ممنونم از شما . بله ،ميخوام كه 13 اينچ بزرگتر نباشه . آخه وزن برام مهمه.نقل قول:
راستي ،1340 ميتونه نرم افزارهاي مهندسي مكانيك مثه catia و... رو جواب بده؟ مشكلي پيش نمياد؟
با پردازنده قدرتمندي كه داره مشكلي نخواهيد داشت
فعلا قويترين 13 اينچي در بازار ايران همين مدل هست
نقل قول:من که با رنگ سياه تا اينجا مشکلی نداشتم.در نتيجه :
اين هم مشخصات کامل گرافيک :
Total Available Graphic Memory : 2799 MB
Dedicate Video Memory : 1024 MB
Shared system memory : 1775 MB
ايران رهجو هم يه کيف وايو داد با يه موس وايو ، فکر کنم کيفش 60 70 تومنی ميارز.
بازی رو ميخرم تست ميکنم خبرش رو بهتون ميدم.راستی ممنون از اين نرم افزار en2fa
اون نرم افزاری که گفتی رو هم دانلود ميکنم خبرشو ميدم.
saba_saeb جون ممنون از توضیحاتت . فقط یه سوال دیگه داشتم :
میخواستم ببینم در صورتی که به صورت مداوم باهاش کار کنیم بعد از چند ساعت فنش صدا نمیده یا اینکه لپتاپ داغ نمیکنه به صورت غیر عادی ؟!!
از نمایندگیش تو مجتمع تجاری پایتخت گرفتی ؟