سلام دوستان
من الان سرویس 512 دارم سرعت دانلودم روی 450 هستش.دوره بعد سرویس 256 بگیرم سرعتم پایین میاد؟
(محدود)
Printable View
سلام دوستان
من الان سرویس 512 دارم سرعت دانلودم روی 450 هستش.دوره بعد سرویس 256 بگیرم سرعتم پایین میاد؟
(محدود)
شبا خیلی افتضاح میشه بیا و ببین از 60 بیشتر نمیشه د رحالی که باید از 100 پایین تر نیاد.تازه جدیدا مخابرات شهرمون 512 نامحدود میدن که دوستام میگن سرعتش رو 150 هست میخوام برم اونم تست کنم.تازه اون ارزونتر هست ماهی 25 تومن.نقل قول:
شهر شما را خبر ندارم ولی شهر ما روزانه همه سرویس ها را بالا میبندن و سرعت تغییری نمیکنهنقل قول:
سرعت شبانه من که 512 دارم 64 بیشتر نمیشه.میخوام سرویس 2 مگ بگیرم که سرعت شبانه واقعی بشه حداقل 250 تا بره.نقل قول:
سرعت شبانه تا چقدر میره؟نقل قول:
نقل قول:
من پرسیدم گفت تا 200 میره.شبا 5 تا 6 گیگ میشه گرفت.
200 خوبه دیگه.من با مخابرا 100 یا کمتر دانلود میکردم.ایندفعه 2 مگ با 3 گیگ میگرم یا 5 گیگ.نقل قول:
2 مگ 3 گیگ شامل شبانه نمیشه حتما باید حجم بالای 5 گیگ باشه تا شامل شبانه بشه.به نظر من 2 مگ 6 گیگ بخر که میشه 27000 تومن.
6 گیگ ندارن 5 گیگ دارن 31000تومننقل قول:
1 مگ با 5 گیگ 26000تومن
تعرفههای جدید نه قدیم!
برای چی تعرفه جدید رو سایت آسیاتک مازندران اجرا نشده؟نقل قول:
زنگ زدم آسیاتک گفت که این تعرفه ها جدید تو کل کشور اجرا میشه الان فقط تو سایت گذاشتیم تا ببینن و از فردا یا پس فردا اجرا میشه.
حیف که 4 مگ نداره.اصلا تو ایران شرکتی هست که 4 مگ با شبانه رایگان بده.
4مگ:n08::n08:اونم تو ایران؟:n08::n08:نقل قول:
تو تهران هست حیف که تو تهران نیستیم .تو تهران یه شرکت هست 8 مگ هم میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از ما...........
راستی:انگار دیگه سرویس برنزی نداره نه؟؟؟؟
نقره ای اومده...
اسم شرکت چیه؟نقل قول:
شرکت رسانهنقل قول:
کد:http://www.rasane.com
من 21 روز داشتم از سرویسم، ترسیدم برای ما هم برداشته بشه رفتم 3 ماه دیگه شارژ کردم 512 برنزی...
کاش برای ما استثنا قائل بشن :n02:
این دیگه چه پهنای باندیه////////////
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا پهنا باید اختصاصی هست به امثال ماها نمیدن برای شرکتای بزرگ و سازمان ها خوبه ! مثل شهرداری که 2 سال پیش عید بود شیفت کاری پسر خالم بود منم رفتم اونجا سرعت نت 1.5 مگ بر ثانیه بود و البته تا 800 KB/s هم پایین میومد ولی اون موقع خیلی حال داد الانم که میگه همه کاربرا رو محدود کردن روی 1مگابیت
دفعه بعد سرویسم رو به نظر دوستان 1 مگ تمدید کنم یا 2 مگ؟نقل قول:
فرق زیادی تو دانلود شبانه دارن؟
2مگ شبانه 200 به بالا حتما دانلود میکنه دیگه ! چون 1 مگ همون 120 دانلود میکنه پس 2 مگ هم همون واقعی 200 به بالا باید باشه منم امتحانی میخوام 2 مگ شارژ کنم ماه بعد
من الان 20 روز از شارژم مونده با 2 گیگ مونده به نظر دوستان من بعداز تمام شدن ترافیک دوباره ترافیک بخرم بهتره یا تمدید کنم؟
تمدید کن داداش
پس هفته بعد 2 مگ تمدید میکنم.جوابشو بهت میگمنقل قول:
من کاربر پر مصرف هستم.به نظر شما سرعت دانلود سرویس 2مگ که تا 200 به بالا هم میره.
شبی چقدر میشه دانلود کرد؟:n13:
ساعت رایگان برا شهر ما 2 تا 8 صبح هست.:n13:
2 مگ شبی 3 تا 5 گیگ میتونی دانلود کنی متغیرهنقل قول:
من همدان هستم و تقریبا شرکتی نبوده که تست نزده باشم همه اول خوبن بعدش کم کم خراب میشن
من دانلود ساعات رایگانم زیاده و هر شب دانلود دارم الان هم روی نوین نتم که اصلا راضی نیستم و علنی ترافیک دزدی میکنه حالا با توجه به این شرایط چند تا سوال کوچولو از کسایی که از آسیاتک استفاده میکنن دارم
سرعت روزانه و شبانه چقدر با هم فرق میکنه؟
تو سرویس شبانه قطعی داره ؟
بهترین سرویس برای دانلود شبانه کدومه ؟
من نظر خودم سرویس ۲مگ (کیمیا) با حجم ۶ گیگ هست به نظرتون همینو بردارم؟ دمتون گرم
خط مشترک رو تو روز روی 4 مگ میبندن که سرعت دانلود تو روز میتونی تا 490 هم بگیری.نقل قول:
شبانه سرعت واقعی میشه الان من 512 دارم سرعت روز 480 سرعت شبانه از 64بالاتر نمیره.
2 مگ چون شبانه حداقل 200 هستش.
من هم میخوام این ماه 2 مگ با 6 گیگ رو بردارم.
مرسی از پاسختوننقل قول:
یعنی همین سرویسی که من میخوام بردارم رو میخواین بگیرین؟
ترافیک دزدی هم میکنه ؟ :n02:
آره همین سرویس رو.نقل قول:
من که فعلا چیزی ندیدم.
ولی پشتیبانیشون عالی هست.
دوستان، به نظرم آسیاتک بهترین ساپورت رو داره!!!! دیروز یه نامه به مسوول فروش فرستادم امروز زنگ زدن، کلی سوال پرسید که چرا همچین چیزایی گفتم ( 256 نقره ایی رو با 2 مگ شش گیک که تو یه رنج قیمته، مقایسه کرده بودم) آخرشم گفت که سرویس نقره ایی حذف شد، ولی قیمت برنزی بالا رفته یکم! مثلا رو 256 حدود 800 تومن! و گفت که تخفیف یک ساله 24% میشه
دوست عزیز یعنی چی سرویس نقره ای حذف شد ؟!! سرویس نقره ای الان روی سایت هست که ! برنزی هم که نیست ! میشه یه توضیحی بدی ؟ :n02:نقل قول:
تو سایت نقره ای هست تو crm برنزی
خودشون هم نمیدونن میخوان چیکار کنن:n02:
سلام بچه ها میخواستم بدونم از زمان ثبت نام تا موقعی که خط وصل میشه چقدر زمان میبره
اگه کسی از بچه های کرج هست جواب بده پلیز
اون تعرفه هایی که تو سایت هست عوض میشه.... تعرفه های crm هم عوض میشه!نقل قول:
البته نامحدود ها! اصلا سرویس نقره اضافه نخواهد شد! فقط برنز بالا میره و طلایی کم میشه
محدود هم تعرفه جدید به همون صورتی که هست، عوض میشه
اها پس تعرفه های محدود میشه همینی که الان توی سایت هست و نامحدود ها برنز قیمتش میره بالا طلایی میاد پایین درسته ؟ بعد مقلا 512 نامحدود برنزی که حدودا 23 تومان بود توی تعرفه جدید چقدر میشه ؟ و نگفت این قیمت ها از کی اعمال میشه ؟ ممنون :n12:نقل قول:
سرویس های نا محدود آسیا تک چطوره؟ بهتر از سرویس های مخابرات هست؟
کسی جواب نمیده؟!!!نقل قول:
سلام بچه ها میخواستم بدونم از زمان ثبت نام تا موقعی که خط وصل میشه چقدر زمان میبره