بلو جان ببخش پیشبینت را قبلا ثبت کردم حواسم نبود جفت بازی ها را پیشبینی کرده بودی.:46:
این هم لیست کسانی که تا حالا پیشبینی کردند:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3054282#post3054282
بلو جان ببخش پیشبینت را قبلا ثبت کردم حواسم نبود جفت بازی ها را پیشبینی کرده بودی.:46:
این هم لیست کسانی که تا حالا پیشبینی کردند:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3054282#post3054282
استقلال 2-1 میبره
3-1 استقلال
اس اس 3-1 برق
پس از شكست سنگین مقابل استقلال
جعفری: تنها بازیكنانمان ضعیف ظاهر شدند
عملكرد كادرفنی را پس از دو بازی آینده بررسی میكنیم
1387/07/17
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز گفت: مقابل تیم فوتبال استقلال، تنها بازیكنان ما بد بازی كردند و البته عملكرد كادر فنی را پس از دو دیدار خانگی آتی تیم، بررسی خواهیم كرد.
جعفر جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره شكست سنگین تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز در هفته دهم از رقابتهای لیگ برتر برابر تیم استقلال تهران، اظهار كرد: متاسفانه تیم ما در این بازی بسیار بد بازی كرد و بازیكنان ما به خصوص دو پیستون چپ و راست تیم روز بسیار بدی داشتند؛ همچنین بازیكنان خط هافبك هم نتوانستند بازی را به خوبی جمع كنند كه در نهایت متحمل شكست سنگینی شدیم.
وی افزود: معتقدم تیم ما در مجموع ضعیف ظاهر شد؛ ما در لحظاتی پیروز میدان بودیم اما متاسفانه تدبیر درستی برای اداره كار اتخاذ نكردیم و ضعیف بازیكنان باعث شد گلهای پی در پی را دریافت كنیم؛ فكر میكنم تیم مقاومت واقعا مستحق چنین شكست سنگین مقابل تیم استقلال تهران بود زیرا آنها هم بر عكس ما فوقالعاده بازی كردند.
وی همچنین در ارزیابیاش از عملكرد كادر فنی تیم مقاومت به ایسنا گفت: در بازی دیروز معتقدم بازیكنان ما عملكرد بسیار ضعیفی داشتند اما، پس از دو بازی خانگی آتی تیم مقاومت زمان آن میرسد كه عملكرد كادرفنی را بررسی كرده و نتایج به دست آمده را در زمان مقرر اعلام كنیم.
جعفری در پایان تاكید كرد: خوشبختانه هیچ مشكلی از قبیل مشكلات مالی و یا دادن پاداشها به بازیكنان و مربیان در تیم مقاومت وجود نداشته و در زمینهی مدیریتی جای سوالی وجود ندارد.
قلعه نویی استقلال را نجات داد
واعظ اشتیانی مدیر عامل باشگاه استقلال روز گذشته به طور اختصاصی با سایت هورا اسپور گفتگو كرد و پیرامون پیروزی پر گل استقلال در مقابل مقاومت و لیست اعلام شده توسط دایی گفتگو كرد.
-اقای اشتیانی استقلال موفق شد با یك پیروزی پر گل مقاومت را شكست دهد نظر تان در باره این پیروزی چیست؟
به هر حال من فكر می كنم این برد حاصل تفكرات اقای قلعه نویی بود من معتقدم قلعه نویی توانسته در روز های پس از داربی تیم را به خوبی اماده این بازی كند.
-فكر می كنید استقلال به روزهای اوج برگردد؟
دور نمای باشگاه استفلال بسیار روشن است .بی تردید با حمایت هواداران استقلال به جایگاه خود باز می گردد.ما امید واریم در جام باشگاه های اسیا بتوانیم از شخصیت باشگاه در سطح قاره دفاع كنیم.
-به نظر می رسد از بحران به طور كامل خارج شده اید.
بله این هم حاصل تلاش باشگاه امیر قلعه نویی است.ایشان تیم را نجات داده ومن معتقدم استقلال می تواند قهرمان شود.
-لیست تیم ملی را دیدید/
بله من فكر می كنم همه ما باید از لیست تیم ملی دفاع كنیم وبا حمایت خودمان تیم ملی را از چالیش های احتمالی دور كنیم.
-اگر 4 بازیكن شما را هم به تیم ملی دعوت نمی كردند این حرف را می زدید؟
بله بی تردید این را می گفتم چون معتقدم باید به تصمیم دایی تحت هر شرایطی احترام گذاشت.
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم: از استقلال الگو گرفتیم
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: تیم استقلال الگوی ما برای پیروزی مقابل پرسپولیس بود.
تیم ابومسلم مشهد عصر چهارشنبه در هفته دهم مسابقههای فوتبال لیگ برتر باشگاههای ایران با نتیجه ۴بر ۳از سد تیم پرسپولیس تهران گذشت.
به گزارش ایرنا، هادی برگی زر در پایان این دیدار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: كادر فنی تیم ابومسلم با آنالیز بازی پرسپولیس و استقلال ، راههای مقابله با پرسپولیس را شناسایی كرد تا بتواند این تیم را شكست دهد.
وی با بیان اینكه بازیكنان ابومسلم در نیمه نخست حریف را تحت فشار قرار دادند، اظهار داشت: معتقدم دفاع كردن مقابل پرسپولیس به مفهوم خودكشی محض است.
سرمربی ابومسلم گفت: بازیكنان بعد از دو گلی كه وارد دروازه پرسپولیس كردند ناخواسته عقب نشینی كردند تا نخستین گل خود را در اواخر نیمه نخست دریافت كنند.
برگی زر ادامه داد: بازیكنان پرسپولیس در نیمه دوم فشار زیادی را بر روی دروازه ابومسلم وارد كرده و بازی را به تساوی كشاندند.
وی به نتایج ضعیف تیم ابومسلم مشهد در هفتههای اخیر لیگ برتر اشاره كرد و افزود: بازیكنان پس از دریافت گل دوم با تلاش مضاعف و حمایت تماشاگران خود توانستند دو گل دیگر به ثمر برسانند تا با پیروزی زمین بازی را ترك كنند.
حكایت قلعهنویی و «علی ...»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دعوای لفظی بالا گرفته است، آن هم در كنفرانس مطبوعاتی پس از دربی، یك طرف ماجرا امیر قلعهنویی است خطاب به یكی از دوستانش میگوید: «علی ...» بقیه ماجرا ایما و اشاره است و چون هرگونه نوشتهای تفسیر به رای میشود، ادامه ماجرا را از زاویهای دیگر مورد پیگیری قرار دادهایم تا كنجكاویتان از برنامه 90 بیپاسخ نمانده باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوای لفظی بالا گرفته است، آن هم در كنفرانس مطبوعاتی پس از دربی، یك طرف ماجرا امیر قلعهنویی است كه وقتی میبیند مجادله بالا گرفته، بدون اینكه متوجه باشد دوربین روی صورتش زوم كرده خطاب به یكی از دوستانش میگوید: «علی ...» بقیه ماجرا ایما و اشاره است و چون هرگونه نوشتهای تفسیر به رای میشود، ادامه ماجرا را از زاویهای دیگر مورد پیگیری قرار دادهایم تا كنجكاویتان از برنامه 90 بیپاسخ نمانده باشد.
برنامهای كه شمشیر دولبه شده وگرچه عیان كردن زوایای پنهان فوتبال باعث شده تا عدهای از عناصر و بازیگران این رشته دست و پای خویش را جمع كرده و به نوعی مواظب رفتار و كردار خویش باشند، اما به هرحال وقتی كه پردهها كنار میرود، شنیدن و دیدن خیلی از حركات و سكنات بویژه برای قشر آیندهساز كشور، میتواند تاثیرات منفی خود را دربرداشته باشد كه امیدواریم تاثیرات مثبت برنامه پربیننده 90، اثرات منفی را به محاق ببرد.
حمید عرب، خبرنگار ایران ورزشی در تشریح ماجرا چنین توضیح میدهد: «آقا، موضوع به آن شدتی نبود كه با دیدن صحنههای برنامه 90 در ذهن شما و خیلیهای دیگر نقش بسته است. واقعیت این است كه خبرنگاری از قلعهنویی سوال كرد كه چند درصد مالكیت بازی از آن تیم شما بوده كه امیر پاسخ داد مگر من كامپیوترم كه بلافاصله این درصد را محاسبه كرده و پاسخگوی شما باشم. این جواب خبرنگار مورد نظر را قانع نكرد تا وی از سرمربی استقلال ایراد بگیرد كه چرا با این نوع ادبیات پاسخش را داده و در كنفرانس شركت كرده است كه این مساله با اعتراض چند خبرنگار دیگر كه از همكار خویش میخواستند بحث را جمعی نكرده و تنها از جانب خویش صحبت كند، وارد كنش و واكنش تازهای شد تا در شرایطی كه یكی از دوستان و یا همراهان امیر قلعهنویی پایش به موضوع باز شده بود، قلعهنویی از علی (فرد مربوطه) بخواهد كه قضیه را فیصله دهد كه اتفاقا چنین هم شد و با آرام شدن جو، طرفین بیرون از سالن كنفرانس از یكدیگر عذرخواهی كردند.»
شاید اگر قلعهنویی دخالت نمیكرد، چه بسا كار به كتككاری میكشید كه خوشبختانه موضوع ختم به خیر شد تا طرفین بیش از پیش مواظب رفتار و كردار خویش باشند. این درست كه حاشیهها بخشی از زیباییهای فوتبال هستند و حواشی را نمیتوان از آن گرفت، اما چه نیكوست كه این حواشی جملگی از زیباییها و حركتهای خوب فوتبالی باشد.
واعظی آشتیانی پس از شکست امروز پرسپولیس وبرد دیروز استقلال
واعظی آشتیانی:برتری اخیر استقلال نتیجه همدلی کادر فنی و بازیکنان است
مدیر عامل استقلال در گفتگوی اختصاصی امروز خود با خبرنگار هورا اسپرت گفت از نتایج بدست آمده بوسیله تیم استقلال خوشحالم اما شکست رقیب دیرینه آبی ها خوشحالم نمی کند
واعظی آشتیانی که در مراسم اختتامه تور بین المللی میلاد دو نور در خمین حضور داشت کمک چهارمیلیاردی سازمان ورزش به دو تیم دولتی پایتخت را تایید کرد و گفت با این اقدام سازمان بخشی از مشکلات استقلال مرتفع خواهد شد.
هورا اسپرت : گزارش کامل این مصاحبه فردا منتشر خواهد شد
پیروز قربانى: دیگر راحت از تیم ملى خط نمى خورم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز قربانى كاپیتان استقلال تهران پس از یك سال و نیم مجدداً به پیراهن تیم ملى رسید.در ادامه گفت وگویى در این باره و همچنین بازى مقابل مقاومت سپاسى با وى انجام دادیم كه در پى مى آید:
• از بازى با مقاومت شروع كنیم.قطعاً پیروزى شیرینى بدست آوردید.
- واقعاً شیرین بود. خیلى خوب بازى كردیم و مزد تلاشمان را با زدن ۵ گل گرفتیم تا هواداران هم از برد استقلال خوشحال شوند.
• انتظار زدن ۵ گل را داشتید؟
- خیر اما شرایط بازى به گونه اى رقم خورد كه برد پرگلى را كسب كردیم.
• البته توقع هم نمى رفت استقلال ۲ گل از مقاومت در تهران دریافت كند.
- قبول دارم ما نباید در تهران ۲ گل بخوریم. فكر مى كنم در ۲۰ دقیقه اول خوب كار نكردیم و یك مقدار هم مقاومت را دست كم گرفته بودیم.
• خبر دعوت شدنت به تیم ملى را هم كه شنیدى؟
- بله.
• چه احساسى داشتى؟
- خیلى خوشحال شدم. حضور در تیم ملى براى هر بازیكنى افتخار است و من هم از این قاعده مستثنى نیستم.
• بعد از چند سال به تیم ملى دعوت شدى؟
- زمان قلعه نویى بود كه دعوت شدم و خط خوردم.
• رابطه ات با دایى چگونه است؟
- رابطه خوبى داریم. ایشان بزرگتر و اسطوره فوتبال ماست و همیشه احترام زیادى براى دایى قائل بوده ام. امیدوارم در تیم ملى روزهاى خوبى با هم داشته باشیم.
• فكر مى كنى بتوانى جایگاه مناسبى در تیم ملى به دست آورى؟
- تمام تلاشم را مى كنم تا دیگر مثل دفعات قبل راحت خط نخورم.
ابرار ورزشی
منیعى: استقلال غیر از خودش هیچ رقیبى ندارد!
استقلال در بازى نهم خود مقابل مقاومت سپاسى قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزى رسید. میثم منیعى، هافبك استقلال كه در اكثر بازى هاى قبلى تیمش نیمكت نشین بود پس ا ز عملكرد نامطلوب بیك زاده در دربى با نظر امیر قلعه نویى در این بازى به میدان رفت و عملكرد خوبى را از خود بر جاى گذاشت و زننده یکی از گلهای استقلال بود. در همین رابطه گفت وگویى را با وى انجام دادیم كه متن كامل آن را در ذیل بخوانید:
• از بازى استقلال مقابل مقاومت صحبت كنید.
- بازى بسیار خوبى بود. همه بازیكنان تلاش كردند و در نهایت نتیجه این زحمات را گرفتیم. خدا را شكر از موقعیت هایمان خوب استفاده كردیم و در بازى پرگل و تماشاگرپسند مقاومت را شكست دادیم.
• در مورد عملكرد خودتان در این مسابقه بگویید.
- من حدود یك ماه است كه تمرینات فشرده اى را انجام مى دهم. در این مدت به دنبال یك فرصت بودم تا خودم را به كادر فنى نشان دهم و خوشحالم كه قلعه نویى در این مسابقه این فرصت را به من داد و خدا را شكر مى كنم كه توانستم جواب اعتماد قلعه نویى را بدهم. نوع بازى من به گونه اى است كه به روى دروازه سانترهاى زیادى را انجام مى دهم. در این بازى كادر فنى نیز این موضوع را از من درخواست كرد و من هم به دستور آنها سانترهاى زیادى را به روى دروازه كردم.
• با این شرایط چرا مقابل پرسپولیس بازى نكردید؟
- این موضوع نظر قلعه نویى بود. به هر حال او تصمیم مى گیرد كه چه كسى در زمین باشد و چه كسى روى نیمكت بنشیند.
• پرسپولیس مقابل ابومسلم شكست خورد. بعد از این بازى افسوس نخورید كه نتوانستید این تیم را شكست دهید؟
- به هر حال آن بازى تمام شده است و باید آن را فراموش كنیم اما واقعاً حیف شد كه نتواستیم پرسپولیس را ببریم. در كل مطمئن هستم كه در آینده جبران خواهیم كرد.
• خیلى معتقدند كه استقلال بازى سخت خود را پشت سر گذاشته و در ادامه رقابت ها دیدارهاى آسانترى را پیش رو دارد. با این عقیده موافق هستید؟
- این طور نیست. از لحاظ نام تیم ها و سابقه آنها شاید این گفته درست باشد اما واقعیت این است كه لیگ ما در این فصل بسیار سخت شده است و به هیچ وجه نمى شود نتیجه را پیش بینى كرد. ما در تمام بازى ها انگیزه خاصى داریم و براى پیروزى تیم تلاش خواهیم كرد.
• آینده استقلال چگونه است؟
- مطمئن باشید آینده روشنى پیش روى استقلال است. تیم روند رو به رشد بسیار خوبى را در پیش گرفته است و در آینده نیز این روند را ادامه خواهیم داد تا به امید خدا بتوانیم رتبه اى در خور نام استقلال كسب نماییم. استقلال تیم بسیار بزرگى است و اگر بازیكنان تلاششان را بیشتر كنند، به جز خودش هیچ رقیبى نخواهد داشت.
ابرار ورزشی
برگى زر : استقلال راه مقابله با پرسپولیس را نشان داد
سرمربى تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: امروز خدا خواست كه پیروز شدیم. هادى برگى زر پس پیروزى تیمش مقابل تیم پرسپولیس در جمع خبرنگاران افزود: برنامه ریزى درستى براى این بازى كرده بودیم و قرار بود، در۱۵ دقیقه اول بازى، پرسپولیس را تحت فشار قرار دهیم، چرا كه معتقد بودیم دفاع كردن مقابل پرسپولیس، خودكشى كردن از ترس اعدام است. وى ادامه داد: شرایط خوب پیش مى رفت اما تیم ما ناخودآگاه عقب كشید و در این فاصله گل خورد. برگى زر خاطرنشان كرد: تیم پرسپولیس تغییرات زیادى داشت كه ما در ابتداى نیمه دوم گل بعدى را خوردیم كه علت آن فشار روانى روى بازیكنان بود زیرا عدم گرفتن امتیاز در دو بازى قبلى، این فشار را روى تیم آورده بود. سرمربى ابومسلم افزود: بعد از تساوى، بازیكنان بزرگ ابومسلم، بزرگى خود را نشان داده و با كمك آنها توانستیم پیروز شویم. برگى زر تصریح كرد: تیم فوتبال استقلال تهران، روش خوبى براى مقابله با پرسپولیس به دیگر تیم هاى لیگ برترى نشان داد، ولى از انصاف نباید گذشت كه این تیم فوتبال خوب و روبه جلویى ارایه كرد. سرمربى تیم فوتبال ابومسلم ادامه داد: امروز خدا دوست داشت كه ما برنده شویم تا به همه ما دوباره عزت و سربلندى بدهد. امروز از بچه ها خواسته بودیم براى خودمان بازى نكنیم بلكه به فكر تماشاچیانى باشیم كه در بازى هاى گذشته زجر كشیده بودند و خیلى اذیت شان كرده بودیم.
ابرار ورزشی
جمعه 87/7/26
استقلال - برق، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال 5 - 2 مقاومت
برق 1 - 1 سپاهان
تا الآن 17 نفر بازی [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9176 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9103 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3054282&postcount=9176
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3047753&postcount=9103
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 7 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 3 - 1 برق
عماد جان میشه اون فایل mht رو یه جای دیگه اپلود کنی من نمیتونم ببینم
تغيير چارت استقلال با بومي كردن الگوهاي موفق جهاني
خبرگزاري فارس: چارت باشگاه استقلال تهران به زودي با الگوبرداري از نمونههاي موفق جهاني تغيير ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني قصد دارد بر اساس استاندارهاي جهاني، چارت باشگاه استقلال را تغيير دهد.
در همين راستا، قرار است در جلسه هئيت مديره اين باشگاه كه دوشنبه هفته آينده برگزار مي شود، درباره اين تغييرات بحث شود و پس از تصويب آن در هيئت مديره، به اجرا درآيد.
مسئولان استقلال براي اجرايي كردن اين مورد، از باشگاه هاي بزرگ الگوبرداري كرده اند. البته اين الگوبرداري با توجه به ويژگيهاي بومي صورت مي گيرد.
در اين طرح همه معاونت ها به كميته تبديل مي شود.
اميرآبادى: به زودى فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم
تهران IranSport.Net - مهدى اميرآبادى بازيكن استقلال با انتقاد از شرايط موجود در فوتبال كشور گفت: مطمئناً عزت و ذلت هر كسى دست خداست اما اگر روال فوتبال كشور اين طور پيش برود فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم. اين بازيكن با اشاره به ليست جديد تيم ملى فوتبال ايران اظهار داشت: مطمئناً اگر ۲ بازى آخر استقلال را در تركيب ثابت بازى مى كردم به تيم ملى دعوت مى شدم اما نظر مربى استقلال اين بود كه روى نيمكت تيم بنشينم. وى گفت: انتظار داشتم كه درليست تيم ملى حضور داشته باشم و سعى و تلاش خود را كردم كه مرا دايى دعوت كند اما اين اتفاق نيفتاد.
اميرآبادى خاطر نشان كرد: بگذاريد واقعيتى را بيان كنم. من فكر مى كنم امير قلعه نويى بايد كمك مى كرد تا بتوانم به تيم ملى دعوت شوم چون من هنوز جوان هستم و تمام نشده ام اما متاسفانه او اين كار را نكرد.هنوز هم معتقدم حضور در تيم ملى حق من است اما نمى دانم چرا روال به گونه اى پيش مى رود كه من راهى براى حضور در تيم ملى ندارم. مطمئناً اگر روال فوتبال همين طور پيش برود فوتبال را به زودى و براى هميشه كنار خواهم گذاشت و ديگر بازى نخواهم كرد. هافبك تيم فوتبال استقلال تهران همچنين با اشاره به شرايط استقلال گفت: استقلال بازى به بازى خوب و بهتر مى شود واگر همين طور بازيكنان بازى كنند مى توانند به مقام قهرمانى برسند. اميرآبادى افزود: بازيكنان استقلال دراين مدت زحمات زيادى كشيدند و از آمادگى بدنى بسيار خوبى نيز برخوردار هستند و همين عامل بردهاى خوب تيم است.
عماد نتیجمو میخوام تغییر بدم اگه اجازه هست
اس اس 6-1 برق
اميري در گفت وگو با فارس:
رقم دقيق بدهي هاي استقلال مشخص نيست
خبرگزاري فارس: معاون اجرايي باشگاه استقلال تهران گفت: رقم دقيق بدهي هاي فصل گذشته تيم را نمي دانم؛ اما اين مبلغ يك ميليارد تومان نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي اميري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: رقم بدهي هاي باشگاه به بازيكنان را نمي دانم؛ اما بعيد است اين مبلغ يك ميليارد تومان باشد.
وي ادامه داد: برخي از بازيكنان طلبكار مثل محمد نوازي و سعيد لطفي در اين فصل در باشگاه استقلال حضور ندارند و با واعظ آشتياني نشستي داشتند كه در آن جلسه مدير عامل باشگاه واقعيت ها را به اين بازيكنان گفت و تفاهم شد كه طلب اين نفرات پرداخت شود.
وي افزود: عليرضا منصوريان و بازيكناني مثل فرهاد مجيدي نيز از باشگاه طلب دارند. واعظ آشتياني حسابرس هايي را به باشگاه آورده است تا ميزان دقيق بدهي هاي باشگاه را مشخص كنند و بر اساس آن اقدامات بعدي انجام شود.
مديرعامل جديد استقلال در مراسم معرفه خود گفت: بدهي اين فصل باشگاه به بازيكنان در حدود سه و نيم ميليارد تومان است.
انتهاي پيام/
راستی چرا برای تیم ملی خسرو حیدری دعوت نشد؟
الان خسرو حیدری بهترین بازیکن استقلال هست و در هافبکهای راست هم در ایران بازیکنی الان در حدش نیست.
استقلال 2- برق 1
مهدوی کیا در اون پست هست.نقل قول:
راستی چرا برای تیم ملی خسرو حیدری دعوت نشد؟
الان خسرو حیدری بهترین بازیکن استقلال هست و در هافبکهای راست هم در ایران بازیکنی الان در حدش نیست.
مهدویکیا؟نقل قول:
خدا بیا مرزدش...
الان خسرور حیدری بهترین هافبک راست کشور هست خدایش تو این فصل در تمام بازیهای استقلال خوب بازی کرده چرا غلام نژاد از سایپا که تیمش قعر جدول هست و یا مهدوی کیایی که به نیمکت تیمش دوخته شده باید به تیم ملی دعوت بشه اون وقت بهترین بازیکنان استقلال جایی در لیست نداشته باشه؟
از بین هافبگ های استقلالی اوّل جباری بعد کاظمی و بعدش امیر آبادی و در آخر خسرو حیدری.نقل قول:
مهدویکیا؟
خدا بیا مرزدش...
الان خسرور حیدری بهترین هافبک راست کشور هست خدایش تو این فصل در تمام بازیهای استقلال خوب بازی کرده چرا غلام نژاد از سایپا که تیمش قعر جدول هست و یا مهدوی کیایی که به نیمکت تیمش دوخته شده باید به تیم ملی دعوت بشه اون وقت بهترین بازیکنان استقلال جایی در لیست نداشته باشه؟
تائید میشه 100%نقل قول:
نوچ...نقل قول:
جباری که این فصل در حد خودش هنوز نیست کاظمی هم در بیشتر بازیها خیلی اماده نبوده امیر ابادی هم که اصلا قبولش ندارم!
خدایش تو این چند فصل بهترین خرید استقلال خسرو حیدری بوده!
سمت راست ما از وقتی خسرو حیدری اومده جون گرفته.
تو بازیهای قبلی هم ما بیشتر بار هجومی تیممون از سمت راست و با استفاده از نفوذهای خسرو حیدری بود.
بچه تاپیک وحشتناک خلوت هست...
کجایید پس؟
محمود که تازگی ها نیستش، عماد هم که پیداش نیست، مریم پائیزی ، اونی و بایرن هم که میایند فقط خبر میگذارند و میرند!
تنها چندتا از بروبچ هستند که میایند و یک چیزی می گند...
در بكش بكش هاى قطبى
جاى «مايلى كهن» و « پروين » خالى
۱- در اينكه بازى مستقيم يكى از تاكتيك هاى فوتبال است و در مواقعى به كار مى آيد، هيچ شكى نيست اما فقط در مواقعى، نه هميشه، نه از دقيقه ۱ تا ،۹۰ نه به عنوان تنها تاكتيك!
۲- سال ها پيش كه ما بچه تر بوديم و مايلى كهن سرمربى تيم ملى بود و بعدتر على پروين سرمربى پرسپوليس، فوتبال داخلى براى ما يك تاكتيك بيشتر نداشت، سانتر از جناحين، ضربه سر مهاجمان، در پرسپوليس ادموند بزيك، بهنام سراج، پايان رأفت و ... اين وظيفه را به عهده داشتند و در تيم ملى على دايى. تا دلتان بخواهد از آن تاكتيك ها انتقاد شد، هر كارشناس و غيركارشناسى به اين نكته اذعان داشت اما كو گوش شنوا؟! در آنقدر بر آن پاشنه چرخيد تا نسخه مايلى كهن و بعدتر پروين را در تيم هاى ملى وپرسپوليس پيچيد.
۳- بوعلى سينا مى گويد: «اگر براى يك كار اشتباه هزار دليل اشتباه بياوريد، هزار و يك اشتباه مرتكب شده ايد.» پرسپوليس اين روزها شباهت تام و تمامى به تيم هاى مايلى كهن و پروين دارد با اين تفاوت كه اين تيم تمامى ابزارهاى لازم براى بازى روى زمين را دارد، از تمام امكانات سخت افزارى و نرم افزارى به اندازه كافى بهره مى برد، حمايت كامل افكار عمومى و مسئولين را پشت سر دارد و از همه مهمتر مربى اش ادعاى اجراى فوتبال بين المللى را دارد! دليل اصرار سرمربى پرسپوليس بر اين تاكتيك هنوز مشخص نيست، اگر در بازى با استقلال فشار بازى و دفاع فشرده استقلال دليل اين امر بود، بازى ديروز اما هيچ توجيهى نداشت، زمين صاف و يكدست ورزشگاه ثامن مشهد، حضور مهره هاى تكنيكى مثل كريمى، پترويچ، نورى، نيكبخت و ضعف مفرط دفاع حريف در عمق دفاع، همه چيز را براى يك بازى زيبا و تاكتيكى فراهم كرده بود اما افسوس كه نود و چند دقيقه بر يك كار اشتباه اصرار شد و البته نتيجه اش هم مشخص شد!
۴- انتقاد چندين باره به دفاع پرسپوليس كه ديگر تكرار مكررات است، با در اختيار داشتن مهره هاى درجه يك دفاعى كه هر تيمى آرزوى داشتن آنان را دارد، خط دفاع پرسپوليس فاجعه بار بازى مى كند، در هر بازى يك تركيب متفاوت با بازى قبل در زمين گذاشته مى شود كه تا آخر بازى فقط نظاره گر جولان مهاجمان حريف هستند!
خبر استعفا يا برکناري نظري جويباري را تکذيب مي کنم
واعظ آشتياني:سرپرست استقلال با قدرت به کارش ادامه مي دهد
مديرعامل باشگاه استقلال تهران معتقد است که سرپرست اين تيم با قدرت به کارش ادامه مي دهد و کماکان در کنار امير قلعه نويي در باشگاه حضوري فعال دارد.
"امير رضا واعظ آشتياني" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: علي نظري جويباري با قدرت به کارش ادامه مي دهد و ما نيز خواهان همکاري ايشان با باشگاه استقلال تهران هستيم.وي در طول اين مدت زحمات بسياري را متحمل شده و باشگاه قصد قطع همکاري با ايشان را ندارد. وي افزود: متاسفانه طي روزهاي گذشته مباحث بسياري در خصوص استعفا يا برکناري ايشان مطرح شده، در حالي که هيچ کدام صحت ندارد و نظري جويباري در استقلال به کار خود مشغول است. مديرعامل باشگاه استقلال تهران تاکيد کرد: تلاش همه عوامل اجرايي باشگاه در جهت موفقيت استقلال است. خوشبختانه تيم در مسير خوبي حرکت مي کند و ما هم از روند استقلال رضايت داريم.
مصدوميت قرباني در تمرين تيم ملي
کاپيتان تيم استقلال تهران در تمرينات تيم ملي دچار آسيب ديدگي شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در تمرينات صبح امروز(شنبه) تيم ملي پيروز قرباني از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.
بنا بر گزارشهاي دريافتي اين احتمال وجود دارد که قرباني ديدار برابر کره شمالي را از دست بدهد.
تيم ملي کشورمان در دومين مصاف خود در مرحله مقدماتي جام جهاني روز چهارشنبه اين هفته به مصاف کره شمالي مي رود.
این پیروز قربانی چقدر بد شانس هست!
حالا هم که تو اوج هست اینطور باید مصدوم بشه.
انگار تیم ملی براش طلسم شده!!!
معلومه که این آکوا سراغ تونیومده :31:سراغ همه اینها که گفتی اومده بدجورهم اومده :5:نقل قول:
سلام دوستان.........
خلوت که هست ولی بعد از بازی با برق شلوغ میشه.
وقتی برق رو بردیم بچها میان.
اتفاقا اومد!:41:نقل قول:
3 تا از پستهام را هم حذف کرد!
دیگه عادت کردیم که تو این انجمن برخی پست ها بی حساب و کتاب پاک بشه!
اميدهاي استقلال قهرمان شدند
تيم فوتبال اميد هاي استقلال در تورنمنتي چند جانبه در ورزشگاه مرغوبكار به عنوان قهرماني دست يافت.
به گزارش فارس، عليرضا منصوريان رئيس آكادمي فوتبال استقلال در اولين فعاليت خود در اين مجموعه تورنمنتي براي تيم هاي اميد باشگاه در نظر گرفت.
در اين تورنمنت كه در ورزشگاه مرغوبكار برگزار شد، تيم اميد استقلال در ديدار نهايي اين رقابت ها با نتيجه هفت بر شش مقابل اميدهاي مقاومت به پيروزي رسيد.
سرمربيگري اميد هاي استقلال بر عهده منوچهر واحدي است.
بروبچ امروز یک بزرگ کشف کردم !
امروز تولد محمود(mahn90) هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقى پوراز امروز در تمرينات گروهى
ابراهيم تقى پور مدافع بلندقامت استقلال به احتمال فراوان از امروز در تمرينات گروهى اين تيم شركت خواهد كرد.
امين نوروزى پزشك استقلال در اين باره مى گويد: «تقى پور از ناحيه ساق پا دچار مصدوميتى شديد شده بود و پس از مدتى استراحت و انجام تمرينات ويژه به شرايط بازى نزديك شده است. او از هفته گذشته نرم دويى را آغاز كرده و از روز شنبه به احتمال فراوان در تمرينات گروهى شركت خواهد كرد.»
پاداش ۲ ميليونى در انتظار آبى ها
پس از نتيجه مساوى مقابل پرسپوليس و پيروزى هاى پرگل مقابل تيم هاى استقلال اهواز و مقاومت شيراز مسؤولان باشگاه استقلال تصميم گرفتند پاداش قابل توجهى براى بازيكنان تيم در نظر بگيرند.
به دنبال تصميم مسؤولان باشگاه به هر يك از بازيكنان دو ميليون تومان پاداش تعلق خواهد گرفت تا با اين شارژ مالى بازيكنان براى ادامه روند موفقيت هاى خود انگيزه بيشترى پيدا كنند.
على اميرى:
با آشتيانى آينده خوبى داريم
على اميرى پس از آنكه به طور رسمى عنوان معاون اجرايى باشگاه استقلال را در دست گرفت گفت: «در چارت باشگاه استقلال من به عنوان معاون اجرايى باشگاه كار مى كردم كه در حال حاضر هم به دستور مديرعامل باشگاه به كار خودم در استقلال ادامه مى دهم. در گذشته در خصوص واعظ آشتيانى هيچگونه شناختى نداشتم اما اكنون مى دانم كه ايشان مديرى كارآمد هستند كه مى توانند آينده خوبى را براى باشگاه و تيم استقلال رقم بزنند و واقعاً براى باشگاه دلسوز باشند. وضعيت استقلال در حال حاضر بسيار خوب است و نتايج خوبى را هم گرفته و اگر اين روند را ادامه دهد مى تواند به راحتى مقام قهرمانى خود را كسب كند.»
به دنبال اسپانسر جديد
اسپانسر فعلى استقلال تا پايان نيم فصل اول با اين باشگاه قرار داد دارد و طبق توافق طرفين براى تمديد آن بايد نشست دوباره اى صورت گيرد.
در صورت موافقت دوباره اين اسپانسر تا پايان فصل به عنوان حمايت كننده مالى باشگاه استقلال خواهد بود. درغير اين صورت گزينه هاى ديگر در دستور كار قرار مى گيرند.
استقلال صبح و عصر تمرين مى كند
تمرينات تيم فوتبال استقلال از امروز در دو نوبت صبح و بعدازظهر آغاز خواهد شد تا مرخصى دو روزه بازيكنان اين تيم به پايان برسد.
آبى پوشان از امروز صبح در مجموعه ورزشى انقلاب حاضر خواهند شد تا دور جديد تمرينات اين تيم آغاز شود.
استقلالى ها بعدازظهر هم در زمين شماره دو آزادى حاضر مى شوند تا تمرينات تاكتيكى خود را دنبال كنند.
پس از پيروزى استقلال مقابل مقاومت سپاسى و تعطيلى موقت ليگ برتر، قلعه نويى براى دو روز تمرينات استقلال را تعطيل كرد.
شروع مجدد تمرينات استقلال در شرايطى است كه چهار بازيكن اين تيم در تمرينات تيم ملى حضور دارند.
محمود جون تولدت مبارك:11::10:
انشالله تولد 120 ساليت رو هم توي تاپيك استقلال مي گيريم.
تولدت مبارک محمود جون..
به سلامتی چند ساله شدی ؟