نه مشکل خاصی نداره.نقل قول:
من که بیشتر وقت ها میزارم روی حالت استندبای
نه مشکل خاصی نداره.نقل قول:
من که بیشتر وقت ها میزارم روی حالت استندبای
پس چه مواقعی ری استارت میکنی؟
یعنی یه ماه هم رو استند بای باشه اشکالی نداره؟
تا 100000 سال آینده هم رو Standby باشه مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
منظورت از ری استارت خاموش کلی هست؟نقل قول:
نه برای من که مشکلی نداشته تا الان.حدود یک سال و چند ماه خریدم بیشتر مواقع روی استندبای بوده.
من ال سی دیم ترکید ...........چیکارش کنم؟؟؟{ هزینش چقدره ؟؟}
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم ورژن 5.50 psp 2000 هک شده یا نه ؟
مرسی.
شما psp ایت از کدوم مدله ؟ اگه قابل کپی خور شدن به صورت معمول هست می تونی به 5.50Gen تبدیل کنی هرچند به نظرم نکنی بهترهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم ورژن 5.50 psp 2000 هک شده یا نه ؟
مرسی.
سلام دوست عزیر شما باید برید توپ خونه ،از ایستگاه مترو که بیرون بیای 20 - 30 متر به سمت جلو برو دست راستت یه پاساژ بزگه 2 طبقه برو پاین فقط تعمیر PSP هستنقل قول:
هزینشو نمی دونم
موفق باشی.
سلام دوست عزیز PSP من مدل 2000 v4.01 بود که همون هفته اول که خریدم از ذوقم update کردم شد 5.50 بعد سه هفته بعد 4.01 هک شد که از اون موقع من دپرس شدم :31:نقل قول:
سلام.فروشگاه کنج برات درست میکنه.یک سر به آدرس زیر بزن تعویض lcd را نوشته 50 تومن.نقل قول:
البته جاهای دیگه ای هم هستند من خبر ندارم.کد:http://www.konj.ir/fa/services.php
نقل قول:نقل قول:
نه دوست عزیز متاسفانه هنوز کپی خور نشده و فعلا کاری نمیشه کرد.
سلام آقا یون من یهویی به سرم زد psp 3000 بخرم الان کدوم مدلش کامل هک شده و اگه خاموش بشه و روشن بشه هکش نمیپره؟ فیمتش؟ و آیا همه بازیهایی که رو 2000 نصب میشه رو 3000 نصب میشه؟
به نظرم صبر کن تا PSP Go بیاد
به نظر منم صبر کن تا Go بیاد.نقل قول:
الان در حال حاضر تمام 3000 ها قابل کپی خور شدن اند. ولی با خاموش شدن و یا در آوردن باتری دوباره باید هک بشند که زیاد سخت نیست خودتم می تونی انجام بدی.
قیمتش الان حدودا 240 هستش.
همه ی مدل های PSP بازیهاشون یکیه و روی همشون اجرا میشه.
با سلام خدمت دوستان
من رفتم امروز برای یکی از دوستام psp 3000 بگیرم فروشنده گفت برات میتونم کپی خور کنم اما الاوه بر اینکه با در اوردن باطری و خاموش کردن کامل اون کپی خوری میپره بازی هایی با حجم زیاد مثل gta و god of war رو هم نمیتونه اجرا کنه.
میخواستم بدونم این راسته یا نه؟؟؟!!!!
آخه یه شرایطه خاصه اگه نگیرم پوله میپره تا go هم بیاد و هک بشه و... طول میکشه
پس3000 کپی خوره کامل؟؟؟؟
راستی سوال مهم من مثلا تو مسافرتم و دسترسی به pc ندارم آیا اگه pc نباشه میتونم بازم هکش کنم منظورم اینه که مثلا یه فایلو تو psp میریزی و هر وقت خاموش کردی دوباره روشنش میکی و و هکش میکنی از تو خودش
بله دوست عزیز psp یک خوبی که داره اینکه به USB معمولی مخوره و همه کامپیوترها حتی کنسول های بازی که USB دارن مثل XBOX360 قادر به شناسایی اون هستن و میتونی برنامه های مخصوص هک کردن رو روش بریزی تا هروقت که کپی خورش پرید با رصل کردن به هر کامپیوتری اونو کپی خور کنی.نقل قول:
و اینکه پرسیدید با خود psp فعلا برنامه ای نیومده که بشه از تو خودش خودشو کپی خور کرد حتما احتیاج به pc هست.
فکر نکنم راست باشه. من که روی PSP خودم هر دوتا بازی رو اجرا کردم. ولی ....نقل قول:
من اولین باره یه همچین چیزی رو میشنوم
تصمیم با خودته. من فقط نظرمو گفتم.نقل قول:
آره هک شده. ولی با خاموش شدن و در آوردن باتری دوباره باید هک بشه.
مشکلی نداره. من خودم یه رم 64 هم دارم که از نوع High Speed هستش. فایلای هکمو توی اون ریختم. حتی اگه PC هم نباشه میتونی هش کنی فقط باید فایلاشو روی یه مموری داشته باشی.
من قسمت دوم پست شما رو نفهمیم.نقل قول:
منظورتون اینه که برای هک کردن PSP احتیاج به PC هست ؟
یله تا یه حدی که احتیاج به pc داریم.نقل قول:
شما از PC برای انتقال فایل به مموری استفاده میکنید نه برای هک.نقل قول:
اگه فایلارو روی مموری داشته باشید توی هر جایی اگه حتی PC هم نباشه میشه PSP رو هک کرد.
اگه منظورتون تا یه حدی همینه که درسته.
خوب میشه رو رم 16 گیگی که میخوام برای psp بخرم بریزم فایلو دیگه ؟؟؟؟طبق گفته شما پس میشه از تو خوده psp هک را اجرا کرد
من 50 تومان پول ال سی دی بدم .............اه.........میرم یکی جدید می خرم...........دی
240 تومن مگه میشه؟؟ کجا؟؟:18:نقل قول:
من خواستم بخرم شیراز گفت 390 تومن تازه گفت تو بازارم نیست.
سلاام دوستان من میخوام یه کنسول بخرم بین ایپاد و پی اس پی موندم الانم یه ایپاد نسل2. 8گیگ با شارژر و محافظ ال سی دی اصلی(کلا20ساعت مداوم استفاده شده) مال یکی از دوستام 200 میده موندم بخرم یا پی اس پی بخرم اونایی که جفتشو دارن بهتر میتونن نظر بدن ایا بازی هاش در سطح پی اس پی است؟ میتونه منو راضی کنه من کیفیت بازی در سطح gta پی اس پی رو میخوام چون قیمتش مناسبه یکم قلقلک شدم تروخدا واضح و خوب توضیح بدین و تعصبی نباشه الان منتظرم چون تا فردا فروخته!
توی کل کنسولای پرتابل psp از همشون گرافیکش بیشتره.نقل قول:
ولی اگه میده 200 تومن به نظر من بگیر چون ipod کلا خیلی فاز میده:8:
من احتیاج به یکم توضیح و راهنمایی بیشتری دارم خواهشا همینطوری نگید بخر یا نخر (ممنون از راهنماییت کیوورتی عزیز اما بیشتر توضیح میخوام)
میشه به سوال من جواب بدیننقل قول:
توضیح از این بیشتر:31:نقل قول:
وای یعنی هیچکسی نیست یه توضیح چند خطی به من بده؟ پس کاربرای حرفه ای کجان؟:41:(هیچکس نیست کمک کنه)نقل قول:
اگه خود فروشنده می خواد برات کپی خورش کنه بهش بگو فایل ها رو پاک نکنه که هر وقت خاموش کردی (بهتره خاموش نکنی) بتونی ازش استفاده کنینقل قول:
وقتی خاموش می کنی روشن می کنی هک می پره یا وقتی باطر از جاش بیرون اومد؟
وقتی به طور کامل خاموش کنی هک می پره یعنی 5 ثانیه دکمه ی خاموش رو بالا نگه داری
نقل قول:
وقتی خاموش می کنی روشن می کنی هک می پره یا وقتی باطر از جاش بیرون اومد؟
نه فقط وقتی خودت خاموش می کنی . کلّا تمام حالت های خاموش شدن کلّی رو در بر می گیره .نقل قول:
وقتی به طور کامل خاموش کنی هک می پره یعنی 5 ثانیه دکمه ی خاموش رو بالا نگه داری
یعنی اگه اون قسمتی که می نویسه Sony Computer Entertainment بیاد هک پی اس پی پریده ( البتّه نه همه ی پی اس پی ها ؛ فریم ویر های جدید )
حالا چه دستگاه هنگ کرده باشه ، چه خودت خاموش کنی و چه باطریش بپره ...
راستی دوستان تو فریم ویر 5.00 M33 دکمه Select تو منوی اصلی کار نمی کنه ؟ من تو فروشگاه فتحی داشتم 360 می خریدم PSP مو گرفت آپدیت کرد . الآن دیگه سلکت کار نمی کنه . البتّه زیاد کارایی ای که نداشت و تو منوی ریکاوری بیشتر چیزاش هست ، ولی Reset Device خیلی کار آدمو ساده می کرد .
ببین عزیز مننقل قول:
خوبی IPOD به تاچ بودن و بازیهای ساده و در عین حال جذابشه
اما بازیهای PSP مثل بازیهای کامپیوتر هستند. در بازیهای سطح بالاش که شما احساس میکنی دقیقا داری با یه کنسول حرفه ای بازی میکنی و از لحاظ گرافیک هم به طور قطع از IPOD بالاتره اما از همه مهمتر سلیقه خودته. PSP بیشتر از همه چیز یک وسیله بازی هست اما IPOD یکی از قابلیتهاش بازیه پس مطمئنا در این زمینه چه گرافیک و چه داستان بازیها و لذت و هیجان PSP بهتره اما IPOD از لحاظ امکانات جانبی دیگر ، خوش دست بودن و با توجه به قیمتی که شما گفتی ارزان بودن نسبت به PSP برتری داره
حالا دیگه خودت میدونی چه کنی
از توی ریکاوری باید فعالش کنی.اسمش VshMenu هست.
ببین دوست عزیز اگه میخواهی دستگاهی داشته باشی که کیفیت بازیهاش خوب باشه که صد در صد psp پیشنهاد میشه.نقل قول:
کلا بازیهای iphone یا ipod touch قابل قیاس با psp نیستند.
psp بازیهاش حجمش از 250 مگابایت یا بیشتر شروع میشه و تا 1.4 گیگابایت ولی حجم بازیهای ipod touch خودشو بترکونه آخرش 200 مگابایت میتونه باشه(حتی فکر کنم کمتر).
میشه گفت این دو دستگاه قابل قیاس با همدیگر نیستند چون psp یه کنسول بازی پرتابل هست و مخصوص واسه بازی ساخته شده ولی ipod touch مثل یه pda میمونه که بدلیل داشتن سیستم عامل مکینتاش قابلیتهای فراوانی داره.درسته که بازیهای ipod touch کیفیت خوبی دارند ولی وقتی با psp کار میکنی ipod touch بازیهاش در مقابل اون بچه گونه به نظر میاد.
من هر دو تا رو دارم ولی با بازیهای آیپاد تاچ زیاد ور نمیرم چون psp تو بازی بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگه سوالی بود در خدمتم.
موفق باشی.
مرسی از راهنماییت چنتا سوال هم دارم یکی این که تو psp3000خروجی تلوزیونش تصویر فول اسکرین میده؟ حالا تلوزیون هر چند اینچ بخواد باشه؟نقل قول:
بعد نظرتون در مورد لذت گوش کردن موسیقی با psp چی هست صداش کمه یا زیاده؟ یا متوسط؟ بعد اکولایزر هم داره؟چند ساعت مداوم میشه موسیقی گوش کرد؟
شما هردوشو داشتین یا با هردو کار کردین ؟ اگر بلی بصورت کل کدومش به نظر شما جذاب تر بود؟ خیلی ممنون
سلام ممنون از راهنماییاتون شما الان فکر کن جفتشو با هم گم کردی(خدایی نکرده)و الان پول خرید یکیشو داری کدومو ترجیح میدی؟ یعنی با کدوم بیشتر حال میکنی(کلی)نقل قول:
والا دوست عزیز هر دو تا هم دستگاه تکی هستند و هر کدام تو یه قسمت نیازهاتو برآورد میکنند.نقل قول:
به فرض مثال تو بازی که گفتم من اگه بخوام انتخاب کنم میرم psp رو میخرم.
ولی اگه میخواهی با برنامه های مکینتاش که روی ipod touch هم نصب میشه حال کنی که واقعا برنامه های جالبی داره. ویا مثلا فیلم نگاه کردن تو ال سی دی آیپاد تاچ واقعا عالیه و اگه Wi-Fi هم تو خونه داشته باشی از وبگردی آیپاد تاچ نهایت لذت رو میبری.و ... که کلا کار کردن با سیستم عامل مکینتاش واقعا عالیه.
ولی اینم بگم درسته که ipod touch بازیهاش به psp نمیرسه ولی با توجه به اینکه کاراییهای دیگری هم داره میتونه شما رو راضی کنه.
psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
خودش مرورگر دارهنقل قول:
قیمت gps هم نمی دونم ولی فکر کنم کم گیر بیاد