عکسش بالا هست؟!!!:41:نقل قول:
نشد راه دیگه نداره ؟نقل قول:
Printable View
عکسش بالا هست؟!!!:41:نقل قول:
نشد راه دیگه نداره ؟نقل قول:
بازیX-Men Origins - Wolverine تو لودینگ اولش dont send میده نمیدونم چرا؟!سیستم منم این بازی رو کامل پشتیبانی میکنه.تازه ویندوز منم سرویس پک 3 است.........لطفا راهنمایی کنید.
سیستمت که خوبه اگه مطمئنی بازی سالمه حتما آخرین درایور گرافیکت رو از اینجا دانلود کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
بازم نگفتی که منظورت از اجراش نمیکنه چیه؟؟نقل قول:
ولی اگه توی ویستا می خوای اجرا کنی به احتمال زیاد رمت کمه اول یه فکری به حال اون بکن...
بعضی مواقع بعضی از کمپانی های پخش بازی می آیند و فیلمها وگاهی اوقات عکسهای بازیها رو دستکاری می کنند به طوری که در آخرین لحظه نصب بازی ممکنه با چنین اخطارهایی برخورد مواجه بشیم تنها راهی که به نظر من میرسه اینه که وقتی این اخطار رو داد چند بار روی retry و چند بار روی ignoreکلید کن (اگه بازی خراب باشه همون اول که کلید میکنی کلا بازی رو پاک میکنه و دیگه خلاص...) ببین رد میکنه یا نه اگه رد کرد که فبها وگرنه باید قید این بازی رو بزنی...نقل قول:
همین که sp3 هست من رو به شک میندازه(اصلا این sp3 یه ویندوز مضخرف به تمام معناست:13:) ولی خوب در اکثر مواقع(به شرط سالم بودن بازی)این اخطار به خاطر آپگرید نبودن گرافیکه آپدیتش کن ببین مشکلت حل میشه...نقل قول:
بازیX-Men Origins - Wolverine تو لودینگ اولش dont send میده نمیدونم چرا؟!سیستم منم این بازی رو کامل پشتیبانی میکنه.تازه ویندوز منم سرویس پک 3 است.........لطفا راهنمایی کنید.
من یه دی وی دی فیفا 08 خریدم بعد از نصب وقتی روی play کلیک می کنم این پیغامو میده حالا چیکار کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابلوئه مشکل از کرکه یا کپی نکردی یا خرابه....نقل قول:
اگه کرک رو ریختی و جواب نمیده از اینجا درخواست بده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
منم تو اجرای Wanted موندم کمک کنید همون اول بازی این ارور میاد
Application has crashed: C++ exception
Invalid connection; source button/axis/direction does not exist
-------------------------------
Callstack:
Wanted (???) ???
Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:61
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33
System information:
Application version : 1.0.48.10348
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3; SSSE3; SSE4.1
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.7516]
Memory : 2047 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)
اگه کارت گرافیک ضعیف باشه ، توی بازی نمیره یا اینکه تیک دار اجرا میشه ؟
. یک سوال دیگه
کارت گرافیک intel x3100 حدودا با کدوم مدل از gfoce nvidia میشه مقایسه کرد؟
ببخشید ولی کارت گرافیک منم اپدیت شده هست و سروریس پک 2 دارم..اما بازم توی لودینگ ارور میده..پس مشکل از چیه؟!نقل قول:
من خودم تونستم مشکل رو حل کنم باید مثل بازی call of duty 5 عمل کنید به davice manager بروید و سپس در قسمت sound گزینه ی unimodem half-duplexراdisable کنید سپس بازی را اجرا کنید.دیگه dont send نمیده!نقل قول:
سوال اولت که هر دوتاش ممکنه بستگی به سنگینی بازی داره ولی اگه کارتت dx 9.c رو ساپورت کنه معمولا توی بازی میره ولی دیگه چجوری بیاردش؟؟؟نقل قول:
والا من که جدیدا یه لپ تاپ با gma 4500 گرفتم که از x3100 قویتر هم هست در واقع به زور در حد 7200gs کار میکنه یعنی افتضاح!!خوب طبیعیه هم هست از یه گرافیک آنبورد بیشتر از این انتظار نمیره...
آین Xmen دیگه اعصابمو خرد کرده ! نه تو xp و نه تو ویستا جواب نمیده ... همون اول تو ویستا ارور start working میده
بازی هم سالمه تست شد یه جا دیگه
کسی برخورده به این مشکل ؟
سلام عزیزم ببین اون چیزی که من میگم برو ان جام بده اگر نشد دیگه نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
اول ویندوزتو پاک کن دوباره از نو ویستا نصب کن سرویس پک یک باشه ها
دوم اخرین اپدیت گرافیکتو از سایت انویدیا در یافت کن
سوم بازی رو که نصب کرده این برنامه رو باید نصب کنی vcredist_x86 توی خود سی دی باید باشه
بعد از نصب این برامه directx kwf ld;kd
سیستمو ریست میکنی
بازی رو شروع میکنی
اگر باز هم نشد 100% اشکال از سی دیه
منم همین مشکلو داشتم الان بازی رو تموم کردم
سلام دوستان و اساتید بازی
من با تعریف و سفارش یکی از دوستان بازی Farcry 2 رو خریدم. ولی بعد از نصب کامل موقع اجرا میگه باید درایور کارت گرافیکت آپدیت بشه ! این کار رو هم کردم یعنی هم از طریق اینترنت آپدیت کردم و هم درایور دانلود و نصب کردم ولی بازم همین پیغام خطا رو میده و بازی اجرا نمیشه!
کارت گرافیک من GeForce FX 5500
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چکار کنم!
درسته. من هم همین مشکل رو داشتم. حالا عیبی نداره که. به هر حال توی بازی میره و مهم همینه.نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
سلام عزیزم ببین اون چیزی که من میگم برو ان جام بده اگر نشد دیگه نمیدونم چیکار کنم
اول ویندوزتو پاک کن دوباره از نو ویستا نصب کن سرویس پک یک باشه ها
دوم اخرین اپدیت گرافیکتو از سایت انویدیا در یافت کن
سوم بازی رو که نصب کرده این برنامه رو باید نصب کنی vcredist_x86 توی خود سی دی باید باشه
بعد از نصب این برامه directx kwf ld;kd
سیستمو ریست میکنی
بازی رو شروع میکنی
اگر باز هم نشد 100% اشکال از سی دیه
منم همین مشکلو داشتم الان بازی رو تموم کردم
ولی اینا رو که میدونم
مشکل از dvd هم نیست چون یارو تو سیستم خودش تست کرد سالم بود
حس عوض کردن ویندوز هم ندارم
حداقل تو یکی از ویندوزا باید بیاد ... نه xp نه ویستا !
شما unimodem رو disable کردی؟؟نقل قول:
unimodem دیگه چیه !؟ مودم منظورته ؟
توی صفحه قبل نوشته...من اونکار رو انجام دادم ولی تغییری نکرد!نقل قول:
دهه!
چه معنی داره
من این zeus رو چند سال پیش بازی میکردم بدونه مشکل الان نصبش میکنم failed to proccess میده!#$#$^%&
من وقتي ميخوام اين بازياجرا كنم اين پيغامو ميده بايد چكاركنم؟
بازي منworld of warcraft the burning crusade
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
سيستمم كامله.
ممنون.
شاید دلیلش اینه که یک یا چند فایل از data10 نیست البته در این مورد فکر کنم اسم فایل ها رو مینوشت.نقل قول:
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
سيستمم كامله.
ممنون.
شما DVD ها رو عوض کن (یکی دیگه بخر)درست میشه.
همونجا که ارور میده شما دکمه brows رو بزن و خودت فایل رو براش از روی dvd پیدا کن و ok بزن.نقل قول:
اگه نشد data 11 رو براش ok کن. شاید درست شد. من همین مشکل رو با time shift داشتم.
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلام آقا مجید عزیز:40:نقل قول:
خب مشکل اینه که وارد بازی هم نمیشه بعد از این پیغام کلا از اجرای بازی جلوگیری میکنه و خارج میشه!!
یعنی راهی نداره؟:41:
به شما هم پیشنهاد میکنم که unimodem رو disable کنی چون بیشتر بازیهایی که با این قسمت مشکل داشتند مال کمپانی وارنر بوده شایدم دلیل این مشکل همین باشه...کد:من وقتی تو بازی Wanted:Weapons Of Fate میرم بعد از دو سه ثانیه همه جا سیاه میشه خواهش میکنم کمک کنین.
Processor:Intel Core 2 DUE CPU E7200 @ 2.53Ghz 2.53Ghz
Ram:4.00 GB
Graphic Card:GeForce 9500 GT
(Vista)
سلام عزیزم.نقل قول:
توی خود بازی درایور گرافیکت رو نذاشته بود؟
خیلی عجیبه. برای من فقط این ارور رو که میداد 1 گزینه ok داشت. میزدم و میرفت توی بازی.
سلام . من تو اجراي بازي Godfather 1 مشکل دارم . اين نسخه اي که من دارم ( يک DVD هستش ) پس از نصب با Daemon يه درايو مجازي درست مي کنه و من هم با اون فايل mds مانتش مي کنم . وقتي ميره تو بازي اون دو جمله اول بازي رو مي نويسه ( Game software 2006 ..... all rights reversed ) و بعد از بازي مياد بيرون . مشکل کارت گرافيک ابدا ندارم .
لطفا راهنمايي کنين .
بازی call of duty 5 رو نصب کردم ، بعد از اجرا این مشکل ور میده ( مشخصات سیستم هم تو عکس هست ! ))
چرا ؟
ممنون می شم راهنمایی بکنین .
قبل از اینکه کاری بکنی ، 2تا dvd ها رو روی هارد کپی کن و بعد برو سراغ نصب.نقل قول:
اسم فایل ها رو هم عوض کنی شاید درست شه .
شما اگه گرافیکت آپدیت نیست حتما آخرین دایورش رونصب کن...نقل قول:
راه حل شما اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
سلام
من GTA 5.5 رو که میخوام نصب بکنم اول نصب این ارور رو میده
توی دوتا کامپیوتر دیگه امتحان کردم رو یکیش نصب شد روی یکی دیگه همین ارور رو داد
مشکل از کجاست ؟ چیکار باید بکنم؟
لطفا راهنماییم کنید. ممنون
سلام
من برای بار اول که Tom Clancy's H.A.W.X نصب کردم بازی روون و قشنگ روی بالاترین گرافیک اومد ولی وقتی از بازی میام بیرونوقتی که دوباره بخوام برم توش این ارور رو میده تازه فقط برای این بازی نیست من رو خیلی از بازی ها این مشکل رو دارم ممنون میشم کمکم کنید
کد:http://www.mypicx.com/05242009/error/
با سلام این بازی رو هر کاری میکنم نصب نمیشه از توضیحات انگلیسیش هم سر در نمیارم رو ست آپ . بات کلیک میکنم یهو نصفش پاک میشه اکثر تو تاپیکشی تشکر کردن ( سایت خارجی ) ویندوزی که استفاده میکنم اکس پی هستش درایوش هم ntfs هست
Pro Evolution Soccer 2009 Full-Rip Skullptura
Pro Evolution Soccer 2009 [Full-Rip] Skullptura | 1.44 GB
The 2009 installment of the award-winning sports franchise brings a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.
Notes:
Full Game (English Sounds Only)
Ripped - Nothing!
Texts - Multi6: English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese
Minimum requirements: 1GB Ram, NTFS 1) disable UAC on Vista
2) extract .rar archive to NORMAL/SHORT PATH , somewhere like D:Games
3) run setup.bat
4) follow on-screen instructions
How to uninstall:
1) run delete_game_from_registry.reg file
2) delete “PES 2009″ folder
سلام دوستان
من بازی hellgateرو تو ویندوز7نصب کردم وکرکش هم کردم الان هم مولتی پلیش می یاد اما خود بازی نمی یاد یعنی دی خواست می کنه dvd ش رو تو دستگاه بذارم و من هم هردوشو می ذارم اما فایده ای نداره خواهش می کنم کمکم کنید
ramمن:2g
گرافیکم هم 1 هست
لطفاًهرچه سریع تر کمکم کنید
فکر کنم این بازی قسمتیش با Visual C++ نوشته شده و بازی اجرای چیزایی که با این زبان نوشته شده بهThe Microsoft Visual C++ 2005 یا The Microsoft Visual C++ 2008 نیاز دارید.نقل قول:
سلام
من برای بار اول که Tom Clancy's H.A.W.X نصب کردم بازی روون و قشنگ روی بالاترین گرافیک اومد ولی وقتی از بازی میام بیرونوقتی که دوباره بخوام برم توش این ارور رو میده تازه فقط برای این بازی نیست من رو خیلی از بازی ها این مشکل رو دارم ممنون میشم کمکم کنید
کد:
http://www.mypicx.com/05242009/error/
البته احتمالا با نصب این برنامه مشکلتون حل میشه:
پسورد:کد:http://www.myp30.com/dl/dl/Visual%20Basic%20RunTime%206.0%20SP6.zip
کد:www.myp30.com
ابتدا فایل دانلودی رو extract کن(راست کلیک و گزینه Extract files...) و بعدش باید فایل run setup.bat رو اجرا کنی و نصبش کنی.(من قسمتیشو فقط ترجمه کردن)نقل قول:
با سلام این بازی رو هر کاری میکنم نصب نمیشه از توضیحات انگلیسیش هم سر در نمیارم رو ست آپ . بات کلیک میکنم یهو نصفش پاک میشه اکثر تو تاپیکشی تشکر کردن ( سایت خارجی ) ویندوزی که استفاده میکنم اکس پی هستش درایوش هم ntfs هست
Pro Evolution Soccer 2009 Full-Rip Skullptura
Pro Evolution Soccer 2009 [Full-Rip] Skullptura | 1.44 GB
The 2009 installment of the award-winning sports franchise brings a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.
Notes:
Full Game (English Sounds Only)
Ripped - Nothing!
Texts - Multi6: English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese
Minimum requirements: 1GB Ram, NTFS 1) disable UAC on Vista
2) extract .rar archive to NORMAL/SHORT PATH , somewhere like D:Games
3) run setup.bat
4) follow on-screen instructions
How to uninstall:
1) run delete_game_from_registry.reg file
2) delete “PES 2009″ folder
یک عکس لطفا بزار.نقل قول:
سلام دوستان
من بازی hellgateرو تو ویندوز7نصب کردم وکرکش هم کردم الان هم مولتی پلیش می یاد اما خود بازی نمی یاد یعنی دی خواست می کنه dvd ش رو تو دستگاه بذارم و من هم هردوشو می ذارم اما فایده ای نداره خواهش می کنم کمکم کنید
ramمن:2g
گرافیکم هم 1 هست
لطفاًهرچه سریع تر کمکم کنید
سلام
دوست عزیزبرنامه ای که داده بودی رو دانلود و نصب کردم ولی دوباره همون ارور رو میده و اجرا نمیشه:41: به نظر شما دیگه باید چه کار کنم
نه . اتفاقا DVD درايورهاي کامپيوتر من فقط Vista ساپورت مي کرد بنابراين همين چند روز پيش مجبور شدم برم سايتهاي خود شرکت و درايورهاي XP رو دانلود کنم . جديدترين آپديت . به نظرتون تو Vista يا 7 باز کنه برم نصب کنم .نقل قول:
لج کردم که بايد بازيش کنم . :21:
شما به نظرم به The Microsoft Visual C++ 2005 یا The Microsoft Visual C++ 2008 نیاز دارید.
اگه میتونید پیداشون کنید(سرچ)و دانلود کنین.
من برای این هست که این احتمال رو میدم چون به احتمال زیاد visual c++ رو ایراد میگیره. و شما به این نرم افزار یا آپدیت جدیدش نیاز دارید.
.
منظورت کجاش هست