سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من یک دونه از این بلوتوث ها که با usb وصل میشن دارم امکانش هست که بشه دسته 360 رو به pc با این بلوتوث وصل کرد
ممنون:11:
سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من یک دونه از این بلوتوث ها که با usb وصل میشن دارم امکانش هست که بشه دسته 360 رو به pc با این بلوتوث وصل کرد
ممنون:11:
يه مدت دنبال اين بودم و آخر فهميدم كه هيچ جوری نميشه دسته ی بيسيم X360 رو به PC وصل كرد ولی يه راه داره كه اون هم گرونهنقل قول:
پيشنهاد ميشه شما يه دسته ی سيم دار بگيريد كه روی جعبش زده باشه For Window
اگه اين دسته رو تهيه كرديد به من بگيد تا ادامه ی كار رو بهتون بگم
دسته ی Xbox 360 از امواج رادیویی موج بلند استفاده میکنه مثل فرستنده ی FM در موبایل که بوردش محدود هست.نقل قول:
برای وصل کردنش هم همونطور که سعید جان گفت باید دسته با سیم رو پیدا کنی و بعد توسط درایوی که من در سایت قرار دادم
به PC وصلش کنی .
هر وقت دسته رو گرفتی بگو لینکشو بذارم.
سلام دوستان لطفا بازی های فکریه جدید xbox360 رو واسم معرفی کنید من رفتم تو تاپیک "درخواست معرفی بازیها " نوشتم جواب ندادن تا اینکه یکی گفت بیام اینجا بگم - حالا لطفا بازیهای فکریه بدون خشونت رو واسم معرفی کنید و منو دیگه پاس ندید به تاپیک های دیگه ...:13:
سلام دوستان يه سئوالي دارم
ايكس باكسمو از رو اجبار تو يه تي وي قديمي بازي ميكنم حالا...
امروز 2 تا از گيم هايي كه وقتي اجرا ميكردم يا نمياورد يا يعد از چن دقيقه ميزد كلين سي دي يا رستارت كنسول....مثل نينجا گاييدن و اويل 5 رو همراه كنسول بردم خونه دوستم كه ال سي دي داره
وصلش كه كرديم آقا ديدم اين گيم ها مياره بي هيچ پيامي چيزي اين جريانش چيه؟:18::18::18:
عزیزان الایت جاسپر به بازار اومده؟؟؟
ممکنه که کنسول شما طی این جابجایی آب به آب شده باشه :31:نقل قول:
تا حالا همچین موردی نداشتیم !!! چون Error Disk Clean و Restart Consol بر میگرده به DVD بازی و یا در صورت تکرار در هر DVD به لنز
درایو نوری کنسول.
مرسي عزيز ....نميدونم والا
از 20 تا گيم اين 2 تا گيم اينطوري ميشه واسم حتي اين نينجا گاييدن رو عوض كردم با يكي ديگه با صاحب مغازه كه خريده بودم بازم نشد...از كجا بفهمم لنز درايو نوري موردي داره يا نه؟و اگه داشت چطوري رفعش كنم؟
کاهش قیمت جهانی xbox360 از هفته آینده:18:
تعجب کردید؟!!!!:18:
بله درست خواندید باز هم کاهش قیمت 360
از هفته آینده Xbox 360 Pro همراه با یک دسته اضافه به قیمت 249.99 دلار فروخته خواهشد شد.
همچنین مدل Elite هم به قیمت 300 دلار عرضه خواهد شد.
احتمال اضافه شدن Wi-Fi adapter به محتویات این مدل و ارائه رنگ سفید.
منبع:
کد:http://www.engadget.com/2009/08/25/xbox-360-pro-and-elite-price-cuts-confirmed-in-target-ad-for-nex/#continued
کد:http://www.pcworld.com/article/170667/what_if_the_xbox_360_was_300_with_wifi_included.html
يه دفعه مجانيش كنن بره ديگه !!
راستی Elite سفيد هم عرضه ميشه
برای فهمیدن مشکل باید سعی کنی DVD های تمیز و DVD های کثیف و خش دار رو در درایوت قرار بدی و ببینی وضعیت Reading چطوریه !! طول میکشه ؟؟؟ اصلا نمیخونه ؟؟؟ صدا های عجیب غریب از درایو در میاد ؟؟ واین جور چیزا .نقل قول:
برای رفعش هم میتونی ببری NextGen تا Optic درایوت رو در صورت ممکن تمیز و اگه مشل داشت تعویض کنه .
ولی حالا که میگی فقط همین 2 تا بازی هست پس مشکل از DVD هست.
راستی تو وقتی این مشکل واست پیش میاد که نباید بازی رو عوض کنی که !!!:31: چون دوباره همون کپی رو بهت میده که بد رایت شده !! باید یا از یک جای دیگه بگیری یا اینکه یگی سری جدید رایتشو بهت بده.
راهنمای تصویری پیدا کردن بازی
بسیاری از افراد بعد از خریدن کنسول برای پیدا کردن بازی های مطابق ذایقه شان به راه حل های کلاسیک پرس و جو دست می زنند و جالب این است که سردرگم می شوند و به قرص های استامینیفون متوسل می شوند!!!
در این مقاله قصد داریم تا به آموزش بهترین راه برای پیدا کردن بازی در تمام ژانرها و تمامی پلاتفرم ها به صورت مصور و جامع بپردازیم.
گام اول: به لینک زیر مراجعه کنید
در صفحه قسمتی مثل شکل زیر وجود دارد،
توضیح قسمت نشانه گذاری شده *1* :
با کلیک بر این قسمت منویی زیر باز می شود....
که می توانید پلاتفرم مورد نظر خوتونو انتخاب کنید،مثلا" اگه کامپیوتر دارید PC رو انتخاب کنید و اگه ایکسباکس 360 دارید XBOX360 را برگزینید،با انتخاب هر پلاتفرم تنها بازی های اون پلاتفرم رو مشاهده می کنید و اگه می خواین بازی های تمامی پلاتفرم ها رو مشاهده کنید، ALL PLATFORM که گزینه اول هست را برگزینید.
توضیح قسمت نشانه گذاری شده *2* :
با کلیک بر این قسمت ، منویی زیر باز می شود....
در این منو می توانید سبک بازی مورد نظر خود را انتخاب کنید،اگر می خواهید همه سبک ها را انتخاب کنید بر روی ALL GAMES کلیک کنید.
توضیح قسمت نشانه گذاری
شده *3* :
|| نکته: پس از انتخاب پلاتفرم و سبک بازی بر روی دکمه FIND کلیک کنید، با این کار تنها عنواین بازی منتشر شده در شش ماه اخیر نمایش داده می شود
پس از این که بر روی دکمه FIND کلیک کردید، نوبت به انتخاب بازی زمانی فهرستبندی بازی ها می رسد و اگر گزینه ALL TIME را برگزینید تمامی بازی های عرضه شده برای آن پلاتفرم مورد نظر و سبک مورد نظر نمایش داده می شوند.
|| توجه: اگر می خواهید تمامی فهرست را بدون کاور بازی ها و توضیحات و در یک صفحه مشاهده نمائید، پس از مراحل بالا و ظاهر شدن نتایج،در پایین ترین قسمت صفحه بر روی دکمهکلیک کنید.
++برای مثال اگر قصد داریم لیست بازی های فکری را که برای کنسول ایکس باکس 360 منتشر شده را بدون در نظر گرفتن محدودیت زمان عرضه ببینیم.همانند زیر کادر را تنظیم می کنیم و بر روی FIND کلیک می کنیم و سپس برای این که محدودیت زمانی را در نظر نگیریم بر روی ALL TIME کلیک می کنیم.با این کار فهرست بازی های پازل برای کنسول ایکس باکس 360 را همراه با توضیحات و امتیاز و کاور بازی مشاهده می کنیم که بر اساس امتیاز طبقه بندی می شوند.
برای یافتن اطلاعات بیشتر نیز کافیست بر روی هر بازی کلیک کنیم.
امید وارم از این پس به راحتی بازی های مورد نظر خود را بیاید.
فکر میکنم بحث در مورد قیمت ها جاش اینجا نباشه !
نقل قول:من فکر کنم این ویژن مایکروسافت :نقل قول:
"در هر خانه یک کامپیوتر"
با ویژن جدید :
"در هر خانه یک XBOX 360 "
داره عوض میشه .
دیگه کم کم میان به هر خونه یدونه مجانی میدن .
سلام بروبچ! من قراره انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه 360 پرمیوم رو بخرم. اولا آخرین قیمتش رو میخواستم (پلتفرم جاسپر). دوما باید به چه نکاتی توجه کنم؟ چند ساعت به طور مداوم میتونم بازی کنم؟ جاسپر دیگه هیچ مشکلی نداره؟ و...
پی نوشت: ببخشید اگر سوال تکراریه چون بیش از 400 صفحه پست هست (با توجه به تنظیمات من) و نمی شه همچین سوالی رو سرچ کرد!
توی فضای بسته مثل میز TV نذارش ! هر چقدر میخوای بازی کن ! بیشتر از روزی 8 9 ساعت میخوای بازی کنی ؟! جاسپر هم مشکلی نداره ! اگه درست استفاده بشه همین فالکون هم مشکلی نداره !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خرید XBOX 360 خون نا حقه.. سعی کن بعد از تابستون بگیری که قیمتها بیاد پایین..نقل قول:
سلام بروبچ! من قراره انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه 360 پرمیوم رو بخرم. اولا آخرین قیمتش رو میخواستم (پلتفرم جاسپر). دوما باید به چه نکاتی توجه کنم؟ چند ساعت به طور مداوم میتونم بازی کنم؟ جاسپر دیگه هیچ مشکلی نداره؟ و...
پی نوشت: ببخشید اگر سوال تکراریه چون بیش از 400 صفحه پست هست (با توجه به تنظیمات من) و نمی شه همچین سوالی رو سرچ کرد!
یکی می تونه عکسی از هارد هک شده لپ که به ایکس باکس وصل می شه بذاره ؟؟؟
ممنون
سلام خدمت دوستان وخصوصا آقا Samgun عزیز که همیشه به سوالات ما جواب میده!!نقل قول:
اما
من دیروز همه کولینگ های انجام شده رو دستگاه رو تعطیل کردم! شد مثل روز اول!!! 15 دقیقه بازی کردم ! به پشت دستگاه که دست زدم! شرط میبندم میشد باهاش نیمرو درست کرد!! حالا ما من جاسپره. لانچ و زفیر چطور میشن خدا می دونه!!!! حالا که شما میگین معمولی میشه 3-4 ساعت پشت سر هم بازی کرد!!! با کولینگ فکر کنم بشه 24 ساعته بازی کرد!!! خصوصا فنی که تو قسمت هارد برای کشیدن هوا داخل دستگاه گذاشتم خیلی وضعیت رو بهتر کرده.
باز هم دست همتون درد نکنه که ما رو که چیز زیادی نمیدونیم راهنمایی می کنین.
شكلش وقتی كه توی قاب ايكس باكس قرار ميگيره كپی هارد خود ايكس باكس ميشه ... هارد هایی كه از بسته بندینقل قول:
نيستن هارد هك شدن ( اين هارد های هك شده هم مشكلی ندارن )
اين عكس هارد اصلی ايكس باكس هست كه توی بسته ی خودش هست
شايد جای كنسول خوب نيست ... والا من 1 ساله ايكس باكس دارم ، روزی 4 ساعت هم بازی ميكنم ... آخ نگفته !!نقل قول:
كولينگ و اين چيزا هم بيخيالش شدم ... داغ هم ميكنه فوقش يه 15 دقيقه ميبرم تو داشبورد تا گرمای اضافه خارج بشه
تازه بردمم فالكون هست !!
من توی سایت بازی سنتر خوندم که برای ایکس باکس های هارد دار می شه .نقل قول:
واسه آرکید فالکون هم میشه ؟
اصلا توی p30world تاپیکی برای این موضوع نیست ؟:18:
سلام عزیزم.نقل قول:
ببنید همانطور که قبلا گفتم شما بدون انجام روش های Cooling میتونید روزی 5 الی 6 ساعت بی وقفه بازی کنید .
اما این دلیل نمیشه که با روش های Cooling بشه 24 ساعت بازی کرد .
اگه توجه کرده باشید تو بعضی از فروم ها مخصوصا همینجا خود بنده و سایر دوستان به این نکته اشاره کردیم که تمام مشکلات Xbox 360
متوجه ی گرمای اون نمیشه !! یعنی CPU و GPU زیر فشار زیادی هستند که حتی با گرفتن گرمای آنها ممکنه باز امکان آسیب به اونها
باشه !!! پس فقط سعی کنید مواظب کنسولتون باشید.
اون گرمایی هم که از پشت دستگاه میاد یه چیز طبیعیه , البته نه اونقدر که بشه باهاش نیمرو درست کرد :31:
الان فکر میکنم بهترین روش Cooling همان 12 ولت کردن و گذاشتن فن بر روی Heat sink کمکی GPU باشه.
چرا نمیشه !!! مگه Xbox ها از نظر نقشه ی مادربورد باهم فرق دارن که بخواد نشه !!!نقل قول:
سعید جون من این طوری که فن پشتش هست رو ببرم کمکی میکنه یا نه؟
هم پلاستیکی رو ببرم هم فلزی؟
اون فلزی رو میشه با هویه بریدش ؟
والا میترسم 360 رو باز کنم فنش رو 12 ولت کنم!!!!
ببخشید نمی دونم جاش اینجاس یا نه ولی من می خوام یه 360 بخرم می خواستم ببینم با توجه به کاهش قیمت
از طرف مایکروسافت به نظر شما قیمت کی به حد متعادل میرسه؟
قیمت آرکید و پرمیوم به نظر شما چند باشه خوبه؟
مهدی جان شما فقط توریه فلزی رو ببری کافیه چون توریه پلاستیکی باعث خراب شدن شکل کنسول میشه.نقل قول:
به این عکس نگاه کن :
مثل این ببر .
نه مهدی جان برای بریدن این توری حتما باید از سیم چین استفاده کنی (سیم چین نه آهن بر )
چون برای بریدن با گرما یه چیزی حدود 600 درجه گرما نیاز داری :31:
از جایی که کنسولت رو گذاشتی یه عکس بزار ببینم چطوریه تا بهت بگم 12 ولت بکنی یا نه.
تا زمانی که کنسول های باد کرده بر روی دست مغازه دارهای بی انصاف به فروش نره شما نمیتونی کاهش قیمت رو ببینی.نقل قول:
پس تا یکی دو ماه دیگه باید صبر کرد.
سؤالات مربوط به قيمت رو توی تاپيك مربوط به قيمت های كنسول ها بپرسيدنقل قول:
من ال سی دی عریض ندارم(و نمی تونم بخرم) به نظر شما 360 بخرم یا نه؟
سعید جان این عکس کنسول
زیرش هم قاب 2 تا بازی گذاشتمکه ارتفاع داشته باشه با میز
کولر هم که روشنه و گرم نیست جاش به هیچ وجه:دی
فقط کیفیت عکس خیلی بده ،ببخشید...
کد:http://img2.-------------/files/excemltmcq50d4g9vrat.jpg
شما اگه یک TV سیاه و سفید هم داری بازم Xbox360 بخر چون بعدا از نخریدنش پشیمون میشی.نقل قول:
جاش خوبه مهدی جان فقط اگه زیرش صافه اون 2 تا بازی رو بردار.نقل قول:
سلام
اقا من یک سوال دارم !!
xbox کنسول دستی مثل psp یا nintendo dsi نداره؟
اگه کسی می دونه توضیح بده لطفا!!من کلی عکس دیدم ازش اما فقط عکسه!!نه قیمتی نه توضیحاتی هیچی!!!
بازم ممنون(در ضمن در قسمت کنسولهای دستی کسی نمی دو نست که اومدم اینجا)
ببخشید یکی این سوال رو پرسید ولی دوستان جواب ندادن اگه میشه پاسخ بدید:
- بازی های برتر فکری و استراتژیک برای Xbox کدوماست؟ (با راهنمایی دوستان تو نت هم گشتم ولی چیزی دستمو نگرفت...)
- بازی Forza 3 اومده یا نه؟
در ضمن فقط محض اطلاع دوستان تهرانی بگم به هیچ وجه فکر خرید بازی از پایتخت رو نکنن چون ارزون بده 5 تومن گرون بده 6 تومنه!!!
موفق باشید.
استادا جواب بدن !
سلام
1 - من 360 تمو به صورت عمودی گذاشتم که یه دفه وقتی که خاموش بو ده داشتم رد میشدم که پام خورد بهش و یه دفه به طرف چپ (اگه از رو برو نگاه کنید به 360) افتاد الان که روشن میکنم هیچ مشکلی نداره ممکنه از نظر سخت افزاری خراب شده باشه مثلا زودتر از همیشه داغ شه ؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟
2 - من تو انجمن بازی سنتر خوندم که هر ماه باید 360تمو ببرم بیرون تا توش رو تمیز کنن و گردوخاک هاش رو تمیز کنن ؟؟ این درسته ؟؟ میتونم خودم انجام بدم ؟؟
3 - من اگه بخوام 360 تمو بدم بیرون اپدیت کنن باید بدم کافینت یا 360 فروشی ؟
4 - اپدیت اصلی و کامل و جدید تو خود سایت xbox.com هست ؟ و اگ هست ویدیو ها رو کاری میکنه تا پخش شن یا اپدیت اونا جدا هستن ؟ چون واسه من ویدیو پخش نمیکنه و میگه نرم افزارش قدیمیه ...
5 - من اگه بخوام اپدیت کنم چه چیز هایی بهش اظافه میشه ؟
6 - بیرون چقدر پول میگیرن تا اپدیت کنن ؟؟
نهنقل قول:
این بازیOctober یعنی حدودا 2 ماه دیگه میاد
1 - این بار رو شانس اوردیننقل قول:
چون تمامی وسیله های برقی وقتی بهشون ضربه وارد میشه براشون خطر ناکه
ولی دفعه بعد ممکنه نتونه سالم در بره
مگه کنسول روی زمنیه ؟
2 - من که بعد از 14 ماه انجام دادم
ولی بد نیست هر چند وقت یک بار
3 - هیچ کدوم
باید بری جاهی معتبری مثل nextgen و فتحی
4 - برای پخش divX باید وصل بشی به LIVE و یک codec با حجم 5 مگ رو دانلود کنی
این تنها راهشه
5 - منظورت کدوم update ?
اگه این جدیدس که تاپیک جدا گانه داره
6 - فتحی 8 تومان میگیره
من تو لایو نمی رم می خواستم ببینم هارد به جز ریختن بازی ها روش فایده دیگه ای هم واسم داره؟
کیفیت تصویر کابل 3 فیشی با 6 فیشی خیلی فرق می کنه؟
در کل برای من که به لایو وصل نمی شم بهتر نیست یه آرکید بگیرم؟
tv رو میزش و کنسول هم جلوش رو زمیننقل قول:
1- در مورد گرد و خاک خودتون انجام دادید ؟ یا دادید بیرون ؟
2- شما خودتون اپدیت کردید ؟ اگه کردید کدوم اپدیت ؟
3- من اگه یه بار اپدیت کنم بعد دوباره یه اپدیت دیگه بکنم اپدیت قبلیه پاک میشه ؟
4- کدوم تاپیک رو شما میگید ؟ من کلی گفتم منظورم بهترین اپدیتی که هست رو میگم - ایا تو xbox.com هست ؟
5- نظرتون درباره ی اپدیت های این تاپیک زیر چیه انجامش بدم؟ ... مشکلی تو نرم افزاری کنسول پیش نمیاد که ؟
6- توی این تاپیک کدوم اپدیت اصلیه ؟ اون بالاییه که شما زحمتش رو کشیدید یا اون پایینیه که تو خود انجمن اپلود شده ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
ایا میشه این فایل رو به جای ریختن تو cd تو فلش مموری ریخت و اپیدیت کرد ؟
این اپدیت مشکل پخش فیلم رو حل میکه ؟
شما نمیتونید اپیدیت های پخش فیلم و divX رو واسم بزارید تا از همین روش بریزم ؟
من اگه اپدیت کنم بازی ها یی که قبلا ریختم تو هارد و سیو هام پاک میشه ؟ اگه میشه چیکار کنم پاک نشن ؟
ممنون
يه سوال در مورده اين هاردهاي هك شده لپ تاپ دارم و اينه كه ما كه اركيد داريم قابه هاردو از كجا بياريم؟ ايا بدونه قاب هم ميشه به دستگاه وصل كنيم؟
کنسول دستی نمیشه گفت ولی چند وقت دیگه یه دستگاه میده که در اصل یه پلیر قویه ودر کنار اون میتونه بازی های آرکید رو اجرا کنه(منظورم ژانر آرکید):31:نقل قول:
سلام دوستان 2 تا سئوال داشتم
من قبلا واقعيتش دقت نميكردم وقتي كنسول روشن ميكردم چطوري مياد .ذيشب اتفاقي ديدم همه چراغاي اونجا كه كنسول روشن ميكنم باش يدفه باهم 4 تا روشن شد و بعدش يه دوري زد روشن خاموش شد بعدش اون يكي كه هميشه ميمونه شد.ترسيدم گفتم نكنه علائم سه چراغه شدنه؟
بعدش اينكه من اگه بخوام لنزمو خودم تميز كنم ميتونم؟يا اگه نتونم بدم بيرون چقد ميگيرن؟مشكلم اينه بعضي از گيم ها نمياره
البته قلا دوستان گفتم شايد دي وي دي خراب باشه چون خيلياش مياره.ولي حالا ميخوام يه امتحان كنم شايد درست شد
عادیه مشکلی نیست dvd ها هم ممکنه به خاطر اپدیت نکردن باشهنقل قول:
اپدیت کردی ؟
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه:D:
من GTA IV رو از کجا گیر بیارم؟