راه داریم اگه از shop.irancell.ir بگیریم اصلا مودم نمیفرستن 12 روزه
اگه از --------- بگیریم سیمکارت فعال نمیشه
Printable View
راه داریم اگه از shop.irancell.ir بگیریم اصلا مودم نمیفرستن 12 روزه
اگه از --------- بگیریم سیمکارت فعال نمیشه
دقیقا 48 ساعت برای مودم 72 ساعت برای سیم کارتنقل قول:
اشتباه منم این بود که از سایت خریدم فکر کنم که از 600 یا yello خریده بودم الان بدستم رسیده بودنقل قول:
برای منم اینو فرستاده. ایمیل زدم
با سلامدرخواست شما با شماره پیگیری 18394721 به بخش مربوطه ارسال خواهد شد.با تشکر
بار سوم با اپراتور ایرانسل از طریق گفتگو سایت صحبت کردم و حتمال دادن کارمند بی خرد و نادان و بی شعورشون مدارک که تایید و امظا و اثر انگشت زدم تحویل ایرانسل ندادن تا سیم کارت فعال شود . عزیزان دیگر هم دیدم در پست های قبلی همچین مشکل داشتند.
البته اینترنت TDLTE ایرانسل همچین آش دهن سوزی نیست ولی خوب چه میشه کرد! یک زمانی وایمکس گرفتم در کم تر از 3-4 ساعت مدارک تایید شد و سرویس فعال شد حال پس از گدشتن چندین ساال مشکل قدیمی شرکت مواجح میشوم!
منم چند ماه پیش که خط خریدم با همین مشکل مواجه شدم.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
کلا نقش پشتیبانی ایرانسل فرم پر کردنه. هیچ کدوم پشتیبان فنی نیستن. فقط فرم پر میکنند و شماره پیگیری میدن. هیچ جواب به درد بخوری نمیشه ازشون گرفت. بعد باید روزها یا هفته ها منتظر بمونی تا کارشناسانشون بهت زنگ بزنند. اگرم جواب تلفن ندی دوباره از اول همون آش و همون کاسه ست.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
سلام، هر وقت سیم کارت td_lte فعال بشه به شماره ای که موقعه ی ثبت نام دادیم اس ام اس میاد؟
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
من چند روزی هست احساس میکنم سرعت لود شدن صفحات سایتها و همچنین اینستاگرام و ویدئوهاش با اینترنت ایرانسل خوب شده
یعنی اون کندی دیر لود شدن صفحات رو مثل سابق حس نمیکنم:n01:
برای شما هم خوب شده؟
پ.ن: تقریبا 1-2 ماه هست که مودم 2101 رو خریدم، اوایل مشکل کندی لود شدن صفحات رو داشتم و باید v-p-n فعال میکردم تا سرعت خوب بشه
آقایون.داداشام. کسی جواب من و نداد مودم z6000 بهتره یا B5142