ممنون دوست من-بالاخره یکی پیدا شد که به سوال ما جواب بده
فقط با عرض شرمندگی در حضور اساتید لطف کن ادرس دقیق بده از کدام قسمت properties من سیاه و سفید رو انتخاب کنم
Printable View
ممنون دوست من-بالاخره یکی پیدا شد که به سوال ما جواب بده
فقط با عرض شرمندگی در حضور اساتید لطف کن ادرس دقیق بده از کدام قسمت properties من سیاه و سفید رو انتخاب کنم
:31::31:نقل قول:
:31::31: لازم نیست هر دفعه برید یه کارتریج نو بخرید...
من 5 سال پیش که پرینترمو خریدم فقط 3 بار کارتریجمو عوض کردم...
برایه شارژش هم اول از یه مغازه جوهر مخصوص چاپگر رو تهیه میکنید و بعدبا سرنگ جوهرو بدون هوا از قسمت رویی کارتریج که یه سوراخ کوچیک هست وارد میکنید همین...
دیگه لازم هم نیستش که هر دفعه پول کارتریج بدین.
فقط دو تا نکته رو بگم که وقتی دارین جوهرو با سرنگ وارد میکنین(که همون شارژ کردنه) به هیچ عنوان نباید هوا وارد کارتریج بشه وگرنه چاپگر ارور میده و فرت...
و نکته بعدی هم اینکه جوهر داریم تا جوهر گفتم که باید جوهر مخصوص بگیرین چون احتمال داره که اگه تقلبی باشه یع مقداری آب داشته باشه و کیفیت چاپ بیاد پایین:21:
ممنون از جوابتنقل قول:
ببخشید كه سوالم پیش پا افتاده بود:31:
یه سوال دیگه داشتم تو پرینترای لیزری رنگی مثل 1217 و1215 hp میشه كاری كرد كه فقط پرینت سیاه وسفید بگیره؟؟
یعنی تو پرینت عكسای رنگی فقط از كارتریج مشكی استفاده بكنه و پرینت سیاه وسفید بگیره؟
ممنون اگه جواب بدین
سلام خدمت دوستان عزیز ،
راستش منم یه پرینتر نیاز دارم که قابلیت چاپ روی سی دی و دی وی دی داشته باشه.
از نظر قیمت تا 200-300 تومن مشکلی ندارم مهم برام کیفیت کار هستش.
البته بیشتر یه چیزی میخوام که هزینه های بعدیش مثل تهیه ی پودراش و نگه داریشو این چیزاش ارزون تر بیفته
و اینکه ملاک اول تک کارس ولی اگه چند کاره ای که خوب در اومده باشه هم بدم نمیاد
در ضمن من هیچ تجربه ای از هیچ نوع پرینتری رو ندارم، نه چیپست نه تونر نه کارتریج هیچی نوفهمم
ولی این جور که فهمیدم نوع لیزری تونر داره و جوهرافشان کارتریج؟؟ و اینکه لیزری پودریه و جوهرافشان مایع هست رنگهاش یا اینکه دوام پدرهای لیزری هم در صورت عدم استفاده بیشتره؟؟
اگه اینا درسته بگین تا متوجه بشم.
البته این چند مدلی که بچه ها تو پستا گفته بودن رو دیدم،
Epson Stylus Photo T50کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Printer/PrinterList.asp?IntProductSubCategoryID=5
Epson Stylus Photo R290/R295
ولی مثل اینکه اینا لیزری نیست درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
خواهش می کنم!نقل قول:
یه ضرب المثل چینی هست که میگه وقتی شما جواب سوالی رو نمی دونی و اون رو بپرسی فقط تا اون لحظه در مورد اون بی سوادی ولی اگر نپرسی تا آخر عمرت در مورد اون بی سوادی! پس مشکلی نیست هرچه به نظرت میرسه بپرس منهم تا آنجایی که بلدم جواب میدم!
بله این امکان هم در همه پرینتر های رنگی چه جوهر افشان و چه لیزری و از هر نوع و مارکی وجود داره.نقل قول:
اگر هم هوا بره مشکلی نیست با اون دستگاه هواگیری که داری (اگر ندارید یکی می خرید) میشه کارتریج ر هواگیری کرد!نقل قول:
عزیزم اینجوری نمی شه گفت که هی یه پست بدم و شما برید امتحان کنید و بیاد باز هم شما یه پست بدید!نقل قول:
با این کار 1 ال طول می کشه تا یاد بگیر
اگه خواستی بیا تو مسنجر بهت بگم:
آی دی من:
Poorasad2003
من اصلا نمي تونم رو xp اين پرينترو نصب كنم مشكل من چيه؟:mellow:
اول اینکه نگفتی کار های رنگی می خوای انجام بدی یا سیاه و سفید!نقل قول:
در این صورت باید جوهر افشان بخری (رنگی)نقل قول:
دوست من یه راهنمایی کلی بهت میکنم:نقل قول:
پرینتر هایی که تو خانه استفاده میشه دو دسته اند : 1-لیزری 2- جوهر افشان
(البته پرینتر های دیگه هم مثل سوزنی داریم که راست کار شما نیست و مورد استفاده اداره ها هست)
دسته اول در دو نوع سیاه سفید و رنگی موجود هستند که پرینت های سیاه سفید لیزری کاملا به صرفه هستند و هم کیفیت چاپ خوبی دارند که به طور متوسط می تونید 2000 صفحه با هر بار شارژ بزنید (البته این تعداد بسته به نوع پرینتر متفاوت است) اما لیزری رنگی هم دارای کیفیت بسیار بالایی هست البته نه همه آنها چون به تازگی شرکت ها برای کسب درآمد بیشتر با تئوجه به این که قیمت این پرینتر ها بسیار بالا هست از کیفیت کاسته و قیمت را پائین آورده که به شدن توصیه می کنم اگر پرینتر رنگی لزری خواستید بخرید از 500 تومن کمترش رو نخرید چون به شدت بعدا ضرر خواهید کرد. البته این نوع پرینتر ها برای استفاده خانگی به صرفه نیست چون هزینه شارژ اون ها بسیار بالا است.
یکی از مزایای پرینتر های لیزری سرعت خوب در هنگام پرینت و همچنین ماندگاری جوهر هست!
دسته دوم: این پرینتر ها بیشتر برای استفاده های خانگی کاربرد دارند و این ها اکثرا رنگی هستند و قیمت های نستا ارزانی دارند و همچنین بعضا از کیفیت های بسیار بالایی برخوردار هستند.
از معایب این نوع پرینتر ها سرعت بسیار کم قبلیت حل شدگی جوهر در آب بطورکیه اگر عکسی رو پرینت کرده باشد حتی بعد از مدت یک سال اگر آب به اون بخوره رنگها قاطی می شوند.
از مزایای این پرینتر ها شارژ نسبتا آسانتر و همچنین بعضا نصب تانک های جوهر توی برخی از پرینتر ها!
به مخزن جوهر کارتریج گفته میشه که توی همه پرینتر های دنیا وجود دارد فرقی نمی کنه چه مدلی باشه!
جوهری که توی پرینتر های لیزری استفاده میشه به صورت پودر هست که به اون تونر گفته میشه.
جوهری که توی پرینتر های جوهر افشان استفاده میشه مایع است.
اوامر دیگه هست؟
ممنون کامل بود،:11:نقل قول:
در مورد سوال اول خوب چاپ رو سی دی و دی وی دی میخوام باید رنگی باشه،
در مورد پرینتر یعنی لیزری رنگی که بشه چاپ رو سی دی و دی وی دی زد نداریم؟؟؟
با اجازه آی دی تونو اد کردم سوال دارم زیاد:31: