هاردش مشکل نداره که.فقط تو محیط های اروم صدا میده که اون صدا طبیعیه و بخاطر بدجا بودن هارده.!همین
Printable View
هاردش مشکل نداره که.فقط تو محیط های اروم صدا میده که اون صدا طبیعیه و بخاطر بدجا بودن هارده.!همین
من ک جا شما بودم نیم نگاهمو ب ایسوز تبدیل ب تمام نگاه میکردم! Z510. ک خودم دارم، کلا لنوو هارداش اشغاله، مگه اینکه هیبریدی باشن، لپ تاپای. Hp. هم ک اصن وایرلس و صداشون ضعیفه، شاید فکر کنی ک من دارم حرفای کلی میزنم، ولی این مسایل و خیلی جاها تجربه کردم مخصوصا مدلی از. Hp. ک میگی میخوای بخرینقل قول:
دوست عزیز نمیدونم این تصور شما از کجا میاد ولی اشتباهه. دقیقا همین هاردی که شما میگی آشغال رو من روی لپتاپ ایسوس، دل و اچ پی هم دیدم. این قضیه ربطی به لنوو نداره.نقل قول:
اگه هارداش مشکل ندارن، پس تو لپ تاپ های سری. S. و. Z. ک هار د هیبریدی. نداشته باشن، ی چیزی هست ک باعث میشه، رویه هارد تغییر کنه، البته من تو سیستم های ایسوز دیدم. این نوع هارد و ولی با ی کد متفاوت، درحالی ک مثلا هارد شرکت وسترن ک روی. Z510. هست، رو من نتونستم اصن بین پروداکتها و سایتش پیدا کنم!نقل قول:
من خیلی از لپ تای سری s. Z. رو بررسی کردم، تصور من از اینجا میاد
کامل نتونستم متوجه حرفهاتون بشم.نقل قول:
من دقیقا همین هارد که گویا مشکل ساز هست ST1000LM024 رو روی لپتاپ ایسوس هم دیدم و همین هارد رو از لپتاپ دل در آوردم و خودم دارم به عنوان اکسترنال ازش استفاده میکنم. اون ارور معروف calibration retry هم داره. پس نباید گفت لنوو هاردهای آشغال میذاره روی لپتاپش، این هارد روی برندهای دیگه ی لنوو هم هست.
هارد وسترن و هارد هیبریدیش هیچ مشکلی ندارن
کی گفته هیچ مشکلی ندارن شما تو همینST1000LM024 ی فایل بزرگ کپی کن از ی درایو ب ی درایو دیگه بعد با لپ تاپت کار کن متوجه میشی مشکل دارن یا نه( سیستمت کند میشه قسمت دیسک تو تسک منجر 100% میشه)،اونارور کالیبراسیون ک مهم نیست، اصن هارد من هم این ارور رو ندارST1000LM12، این هارد ک هیبریدی باشه خوبه، این مشکل رو من با خود شرکت لنوو و ما یکی از پرسنل های مایکروسافت در میان گذاشتم و در پی حل اونم!!!نقل قول:
منم نگفتم این هارد مشکلی نداره.نقل قول:
این که میفرمایید هارد موقع کپی فایل های بزرگ ۱۰۰٪ درگیر میشه و نمیشه کارای دیگه کرد، بنظر من طبیعیه و من همیشه این رو روی هاردهای مختلف تجربه کردم.
ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلشنقل قول:
Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت
ب نظر من ک طبیعی نیس، چون من رو لپ تاپ ایسوز دوستم ک مدلشنقل قول:
Stm100024. بود امتحان کردم موقع کپی فایل بزرگ دیسکش 50 ب بالا نمی رفت
سلام با تشکر از شما فقط میشه بپرسم که چرا شما گفتید که از سایت دیگه ای دانلود کنم.نقل قول: