سلام . بچه ها میشه 1 کی لطف کنه قیمت روز w810 رو بزاره ؟ سفیدش با مشکیش چقدر اختلاف داره ؟ علاالدین سفید ریجستر گیر میاد ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید
Printable View
سلام . بچه ها میشه 1 کی لطف کنه قیمت روز w810 رو بزاره ؟ سفیدش با مشکیش چقدر اختلاف داره ؟ علاالدین سفید ریجستر گیر میاد ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید
منم همین مشکلو دارم.. sms میدم ساعت دلیوریش 7-8 ساعت اشتباه میکنه:18: :41:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.. sms میدم ساعت دلیوریش 7-8 ساعت اشتباه میکنه:18: :41:نقل قول:
اینم یه تم معمولی با منو orbit... منو های دانلودیو میتونید اگه گوشی رجیستر شدست با فار .. وگرنه با PhoneXS.2.1 alpha 3 -alpha5 -alpha6 بریزید تو گوشی
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینترنتم قاط زده بود 2 بار پست شد:31: :20:.....راستی اون کاری که واسه افزایش صدا دوستمون معرفی کرد رو من با PhoneXS 2.1 alpha6 انجام دادم صداش خیلی زیاد شده .........
بابا دیگه خدایی زبونم مو در اوردنقل قول:
این مربوط به شبکه ی کیلویی ایران میشه
ممنونم ، نه ریجیستر شده نیس اگه با فون ایکس این کار رو انجام بدم سریالشس به سریال اصلیش که بر نمی گرده ؟! بیچاره میشماااا ... ؟!:46:نقل قول:
.
میشه لینک آموزش کار با فون ایکس رو اگه میدونید تو فروم برام بگذارید و لینک دانلود نسخه ای که به دبلیو 810 بخوره ؟!
بابت تم هم ممنونم دانلودش کردم ...:10:
نه خیالت راحت .. با IMEI کاری نداره.... اموزشو بزودی میذلرمنقل قول:
:10: :10: :10: :10:نقل قول:
.
خیلی مممنونم ، کی ایشالا ؟!
.
:27:
راسی درایور دوربین رو هم میشه ارتقا داد !؟! و درایور صدا رو اینا برام خیلی مهمن با فون ایکس و بدون فلش مین ؟!