نقل قول:
واقعیته میتونی شما کتمان کنی! بحثای خاله زنک بازی مال خانوماس ن اقایون!
یعنی آقایون از گفتن هر حرف نامناسب و بی معنی ای مبرا هستن؟ چه جالب!!!
نقل قول:
شما خانوما قانع هستین واقعا بنظر خودتون؟
شما آقایون چطور؟ اگه دخترانی که دنبال ازدواج های تجملاتی و شوهر پولدار هستن زیاد شده آقایونی که دنبال زن ثروتمند هستن هم کم نیستن! طوری صحبت نکنین که انگار فقط دخترا هستن که امروزه مشکل قناعت دارن! این مشکلیه که همه دارن باهاش روبرو میشن و به شرایط کلی اجتماع امروز برمیگرده.
نقل قول:
همه چی با هم میخواین اون اقا تو این وضعیت خراب از کجاش بیاره؟
یه ذره عمیق تر به این مسئله نگاه کنین یکی از خارج از ایران پست شما رو بخونه فکر میکنه آقایون ایرانی همشون به خونه های 40 متری و ماشین اوراقی راضین ولی خانوماشون فکر میکنن این بدبختا سر گنج نشستن!
پول مهم شده! این تقصیر من و شما نیست که این اتفاق افتاده ولی نتیجه اش رو شما داری تو زندگی همه میبینی.
نقل قول:
دودشم بله تو چشم خانوما میره چون اون اقا 40 سالشم بشه جا افتاده است وقتی پول داشته باشه ی دختر 20 سال هم میتونه بگیره ولی هیچ وقت برعکسش نمیتونه اتفاق بیفته!
متاسفانه شما از اون دسته آدمایی هستی که سن رو فقط مسئله ای برای زندگی جنس زن میدونن درحالیکه یک آقای 30 ساله به اندازه ی یک خانم 30 ساله شادابی خودش رو نسبت به 20 سالگیش از دست داده من نمیدونم چطور چنین مسئله ی ساده ای برای عده ای قابل درک نیست!! یعنی آقایون رو کلا هرکولی چیزی تصور کردن که زمان روشون اثری نمیذاره مثلا؟
و اینکه شما عقیده داری یک آقای 40 ساله ی پولدار میتونه بره یه زن 20 ساله بگیره ولی برعکسش ممکن نیست خیلی فاجعه آمیزه چون تنها نگاهی که تو این جمله به ازدواج داشتی نگاه جسمانی بوده متاسفانه! غیر از این اگه معنی دیگه ای این جمله ی شما داره و من اشتباه برداشت کردم خیلی مشتاقم برام توضیحش بدین و از اشتباه درم بیارین!
نقل قول:
گرچه بحث با شما چون خانوم هستی از جنس خودت طبعا دفاع میکنی بی فایدس پس لطفا منو ایگنور کن نقل قول نکن شما دنبال جواب نیستی! دنبال متهم کردنی
متهم کردن شما چه نفعی برای من داره دقیقا؟؟؟ برید تمام این تاپیک رو بگردید ببینید من حتی یک پست دارم که توش به نحوی آقایون رو مقصر دونسته باشم و از جنس خودم دفاع کرده باشم!
دودی اگه تو مشکلات و مسئله ی ازدواج امروز هست به چشم همه میره! شما خودت و جنس خودت رو از این مسئله مبرا ندون!!!