بله فن داره و تو بالکن نصبه ...ولی تقریباً بی صداست..نقل قول:
Printable View
بله فن داره و تو بالکن نصبه ...ولی تقریباً بی صداست..نقل قول:
در فصل تابستان باید روی صفر قرارش بدید.نقل قول:
سلام اقای تعمیرکار.خسته نباشید.
نظرتون در مورد پکیج ا.ج.ا و دمیردوکوم چیه؟
میخوام رو خمات و فروشش کار کنم.( فقط رضایت مشتری برام خیلی مهمه.اول کارمه میخوام اعتماد مردم جلب بشه)
هردوشون ساخت کشور ترکیه است. پکیج آ.ج.آ به نظر کیفیت خوبی داره ولی یکی از دوستانم نمایندگی خدماتش را گرفته بود ولی خیلی زود ولش کرد میگفت کیفیتش خیلی پاینه .البته اوایلی بود که آ.ج.آ آمده بود. دیگه ندیدم کسی زیاد کار کنه.
ولی در مورد پکیج میردوکوم چیز زیادی نمیدونم.نقل قول:
با سلام و ادب
من میخوام دو تا پکیچ برای واحدهای 110 متری بخرم. میخام بدونم بین این مارک ها کدوم رو پیشنهاد می کنین و کدوم رو نهی؟
بوتان، ایران رادیاتور، ایتال ترم، آلپروس، دوو، لورچ، بوش
هر کی هر تجربه خوب یا بدی از این پکیچ ها داره بگه ممنون میشم
:n02::n02::n12:
سلام جناب تعمیرکار
آیا دلیل افت فشار غیر از نشتی چیز دیگه ای میتونه باشه ؟ کارکرد در حالت تابستانه و مشتری میگه با مصرف آب گرم فشار افت میکنه البته من فکر کنم مشتری بزرگش میکنه قرار شده برم ببینم اما میخواستم قبلش با شما مشورت کنم با اطمینان برم حالا هم گفتم والف های گرمایش زیر پکیج را ببنده خبر بده . درضمن پکیج دو مبدله هست
اگر با مصرف آبگرم بهداشتی فشار افت میکنه امکان داره منبع انبساط مشکل داشته باشه . رفتی پای دستگاه منبع انبساط را باز کن و ببین باد داره یا نه.نقل قول:
با سلام
پکیج بوتان مدل اپتیما قدیمی موقع کارکردن یه حالت زوزه جیغ مانند داره که تو شب خیلی رو اعصابه این مورد طبیعیه یا مشکل داره .
چون تازه اومدیم این خونه و از روز اولش خبر ندارم .
با تشکر
فشار گاز شهری را برسی کنید. شاید فشار گاز بالا است/نقل قول:
با سلام
جناب تعمیر کار هزینه نصب هر عدد رادیاتور حدودا چقدر هست.؟ وسایل رادیاتورها همه تهیه کردم فقط احتیاج به نصب هست.