-
بدون توجه به وضعیت و نتایج فعلی تیم پرسپولیس یادمه دنبال آمار گلزنی رضایی در تیم ملی و پرسپولیس بودم امشب 90 مهاجمان این فصل پرسپولیس رو بررسی کرد که واقعا رضایی حتی در سطح لیگ ایران هم خیره کننده هست !:دی فصلهای قبلی و تیم ملیش هم باید در همین حدود باشه :13:...
البته دقایق بازیش در مقایسه با کاظمیان هم احتمالا باید 1610 باشه نه 610 !:دی
-
دوستان نظرتون در مورد بازی با الهلال چیه ؟ من که زیاد خوشبین نیستم ... :(
بنظرتون رفتن به استادیوم واسه بازیکنای ما بهتره یا نرفتن ؟! چون یادم نمیاد بازی صد هزار نفری در ورزشگاه آزادی انجام شده باشه و
خوب از کار در اومده باشه ///
-
دعوت باشگاه پرسپوليس از هواداران
باشگاه پرسپوليس از هوادارانش درخواست کرد فردا در ديدار با الهلال عربستان با حضور در ورزشگاه آزادي اقتدار و بزرگي اين تيم را به آسيا نشان دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه در درخواستي از هواداران پرسپوليس خواست براي حمايت از تيم محبوبشان جهت کسب سرگروهي، در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کنند.
باشگاه پرسپوليس از هواداران تيم خود تقاضا کرد با حضور يکپارچه خود در ورزشگاه، بار ديگر ابهت و سربلندي پرسپوليس و حضور پرشور خودشان را فرياد بزنند و براي ديدن يک بازي زيبا و جذاب به ورزشگاه آمده و با تشويقها و شعارهاي فرهنگي، بزرگي و اقتدار پرسپوليس را براي آسيا به نمايش بگذارند.
هواداران پرسپوليس پيش از اين نيز بارها با حمايتهاي همه جانبه خود ثابت کردهاند که نظير ندارند و هر زمان که خواستهاند، توانستهاند به هدف بزنند و اولين باشند. فردا روزي است که نه تنها چشم ايرانيان بلکه چشم آسيا به پرسپوليس و فوتبال ايران است و به عبارتي عزم ملي محسوب ميشود.
وعده ما ساعت 17 روز سه شنبه دوازدهم ارديبهشت در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي. :40:
ورزش 3
---------------------------------------------------------
یه جورایی حس خوبی ندارم ولی امیدوارم این بازی هم هوادارا پرسپولیس رو تنها نذارند ؛ یه جورایی واقعا نیاز هست ؛ نمیشه از التحاد و قدرتش گذشت ؛ پس چه خوبه که هوادارا هم پشت تیم باشند.
اینطوری هم دیگه بهونه دست طرفدارای تراکتور که ادعا میکنند اثبات میکنند 100 میلیون طرفدار دارند! :دی :دی هم نمیاد.
از دوستان تهرانی ؛ هر کس میتونه ؛ دریغ نکنه ؛ منم اگر میان ترم نبود ؛ حتما الان بار و بندلیمو بسته بودم :13:
شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید.
-
به چند تیم بی مربی نیازمندیم!
-
نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد بازی با الهلال چیه ؟ من که زیاد خوشبین نیستم ... :(
بنظرتون رفتن به استادیوم واسه بازیکنای ما بهتره یا نرفتن ؟! چون یادم نمیاد بازی صد هزار نفری در ورزشگاه آزادی انجام شده باشه و
خوب از کار در اومده باشه ///
منم با حساب چند بازی قبلی پرسپولیس تو لیگ امید زیادی به بردن ندارم اما پرسپولیس نشون داده تو اسیا بهتر بازی میکنه فکر کنم اگه بازی ببریم روی خلاقیت فردی علی کریمی و شم گلزنی بالای ایمون زاید باشه خدا کنه فردا بازی ببریم خیالمون از سرگروهی راحت بشه:11:
-
->100000
سپاس از معرفت و شعور هوادران . عجب ساپورتی کردن و همه برای تیمشون آمدن...
زیبا و دندان شکن
قول میدم بازی یعدی رو خودم هم میرم:31:
-
به الهلال باختیم غیر از موقعیت دقیقه 2که توپ به تیر زدیم موقعیت دیگه ای نداشتیم نمیدونم چرا از مهدوی کیا استفاده نکردیم 20دقیقه پایانی وقتی تو دربی و بازی با سپاهان نتیجه اومدنش تو زمین دیده بودیم و مامادوتال اوردیم زمین:41:باید امیدمون به بازی اخر باشه که الشباب ببریم و الغرافه از الهلال مساوی بگیره صدرنشین بشیم وگرنه اگه دوم بشیم با این بازی که تیم داره انجام میده با الاتحاد هیچ حرفی واسه گفتن نداریم و مطمئنن حذف میشیم
-
حقمون بود خيلي بيشتر از يكي بخوريم. اگه ميثاق بود كه مطمئنا زير 4تا نخورده بوديم،تازه بدون اون پاس گل هايي كه هميشه به تيم حريف ميده!
فقط آودكيچ و پولادي بازي كردن و بقيه از دم تعطيل بودن. انصافا عجب دروازه بانيه:40:
تيم هيچ نكته فني هم نداره كه بخوايم راجه بحش بحث كنيم. فقط تا توپ گيرشون مياد يا ميخوان بندازن پشت دفاع كه عرضه اش رو ندارن يا سيستم علي اصغري سانتر ميكنن بلكه فرجي شه
متاسفانه اون چيزي كه ازش ميترسم سرمون اومد و با اين باخت صبر تماشاگرا هم تموم شد
ديگه بايد به بحران سلام كنيم. فقط شانس آورديم آخر فصله!
-
نمیدونم این تیم بقول رویانیان چی شونه؟ آمده بودن برای باخت...نه انگار 70-80هزار از نزدیک و میلیونها چشم بازی رو میبینه...نه انگار که یک فصل افتضاح رو با یک گل میتونن زیر ورو کنند..
..باخت تیمی با تلاش فابل درک و تحمل و چیز دیگری است ولی این بازیکنها اگر با تیم محله ما هم مسابقه بدن نفس کم بیارن.
برای دلداری کسانی که مثل خودم دارن حرص میخورن میگم نیمه پر! لیوان این بود با چند تلاش و سیو در آزادی 3-4گله نشدیم و یک بازی فراموش نشدنی از جهت بدنامی رو به جا نداشتیم. الهلالیها خودشون هم از فرصتهای عجیبشون هیجان زده شده بودن!
در زمین خودی حتی یک تساوی هم نتونستیم بگیریم و از صدر جدول افتادیم.
کریمی نه تنها در حد و اندازه هاش هاش نبود، بلکه با درصد بالای کم کاری و پاسها و ضربات اشتباه از بدترین بازیکنهای زمین بود،.. معلوم نبود چرا به فریادهای مربیش توجه نمیکنه؟...نوری و رضایی هم توی باغ نبودن چه برسه تو بازی...
دنیزلی بسادگی دو تعویض رو سوزوند...چرا در بازی های اخیر انفدردیر تعویض میکنه و یا نمیکنه مشخص نیست.
حودم رو برای جلوگیری از فشار خون به نفس عمیق دعوت میکنم.
-
پرسپولیس پنیر سوییسی
همینه همینه!
یعنی میخاستم برم یه موتوری بیرم برم استادیوم آزادی به مشت بکوبم تو صورت علی کریمی تا این سوتیهای تخیلی رو نده
که دقیقه 5 بازی خودش رو دریبل بزنه تو محوطه جریمه حریف
خیلی بد بازی میکنن!
پرسپولیس تو بازیهای خارج از خانه خیلی بهتر بازی میکنه خداییش!