درسته ولی برای کسی که بخواد یاد بگیره خوبه! من خودم کار با paragon رو اونجا یاد گرفتم.نقل قول:
Printable View
درسته ولی برای کسی که بخواد یاد بگیره خوبه! من خودم کار با paragon رو اونجا یاد گرفتم.نقل قول:
حالا من چیکار کنم؟نقل قول:
با فلش بوتیبل تونستم ویندوز نصب کنم اما بازم صفحه مرگ میاد و ریستارت میشه. هارد رو که تازه گرفتم! چیکار کنم چون بنا به دلایلی پای آبروم در میونه. خواهش میکنم کمکم کنین.
پس الان راه چاره چیه؟
کمممممممممممممممممممممممم مک
خواهش می کنم کمکم کنین
نهههههههههههههههههههههههه هههه
چرا هیشکی منو دوس نداره؟!!!!!
محمد که جواب داد نه ؟نقل قول:
کمممممممممممممممممممممممم مک
خواهش می کنم کمکم کنین
نهههههههههههههههههههههههه هههه
چرا هیشکی منو دوس نداره؟!!!!!
ببرش نزدیک ترین نمایندگی تا خیالت رو راحت کنن
عزیزجان دیدم که آقا محمد جوابمو دادن اما منم در ادامش گفتم که مشکل من با اون هم حل نشد
ضمنا لپتاپ گارانتی هم نداره و مدت زیادیه که کار کرده.
ببین دوست عزیز بعضی از مشکل ها رو نمیشه با این تاپیک هاحل کرد. به نظر من شما باید به یکی از نمایندگی های مجاز تعمیرات لب تاب مراجعه کنید.
در ضمن ندید عاشقت شدم رفیق ...........
سلام
ببخشید برای لپ تاپ 1510dellاگر بخوام از آنتی ویروس استفاده نکنم و فایر والم فعال شه شدنی هست یا نه؟
معلومه که می شه. اصلاً ربطب به لپ تاپ نداره. به تنظیمات انتی ویروس و فایروالتون بر می گرده. در ضمن می تونید از نرم افزارهایی که فقط فایروال هستند استفاده کنید.نقل قول:
من یه Dell Latitude E5500 دارم و میخوام که تاچ پدش رو غیر فعال کنم چون از موس USB استفاده میکنم به این دلیل که من زیاد تایپ میکنم دستم میخوره روش
آیا میشه این کارو کرد یا خیر ؟ چطور ؟
ممنون
به هر حال من مطمئنم محمد عزیز اگه کمک بیشتری میتونست از راه دور و اینترنتی بکنه حتما انجامش میدادنقل قول:
عزیزجان دیدم که آقا محمد جوابمو دادن اما منم در ادامش گفتم که مشکل من با اون هم حل نشد
ضمنا لپتاپ گارانتی هم نداره و مدت زیادیه که کار کرده.
انی وی ... اگرم گارانتی تموم شده فرق چندانی نمیکنه ... باید هزینه رو بدی ... ولی اونا اگه نیاز به تعمیر باشه برات انجام میدن