با سلامنقل قول:
شما بايد يا pppoe بسازيد توي مودم و يا bridge توي ويندوز بسازيد
و در آن واحد از يكيش ميتونيد استفاده كنيد
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
شما بايد يا pppoe بسازيد توي مودم و يا bridge توي ويندوز بسازيد
و در آن واحد از يكيش ميتونيد استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلام.
همونطور که گفتم این روش هیچ تاثیری تو سرعت نداره، چراکه حداکثر سرعت ارتباطی ما با مرکز روی پورت ارتباطیمون تعریف می شه و ما هم هیچ دسترسی به اون نداریم. لذا تنها جهت اطلاع دوستان تنظیمات خودم (با مودم D-link) رو خدمتشون عرض می کنم.
ابتدا وارد کنترل پنل مودم می شیم و سپس در بخش تظیمات WAN به تصویر (ی مشابه تصویر) زیر می رسیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پیش یک کانکشن از نوع Bridge داریم و کانکشن دیگر از نوع پروتکل PPPoE با تنظیمات زیر می سازیم:
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
SAVE
و در اخر...
همونطور که پیش تر هم اشاره کردم، اگر Gateway کارت شبکمون رو تنظیم نکنیم، دسترسی به اینترنتی که از طریق پروتکل PPPoE بهش متصل شدیم نداریم. لذا بدین منظور وارد تنظیمات کارت شبکه ای که از طریق اون به مودم متصل هستیم شده و همون IP مودم رو با Subnet mask خودش تو قسمت Default gateway درج می کنیم.
درج آدرس های DNS Server هم ضروری نیست!
- این روشیه که من از طریقش هر روز به اینترنت متصل می شم.
- اکانت شبانه چون محدودیت مک آدرس و تعدد کاربران سرویس دهنده اش رو نداره، طبیعیه که این روش به راحتی روش جواب میده. (اما در اکانت روزانه کاملاً برعکس!) :10:
با تشکر
الان فایده این کار برای اکانت شبانه چیه؟>نقل قول:
شما فکر کن هیچی :31:نقل قول:
فایده دو تا راه ارتباتی چیه ؟
فکر کن تو روزا با 200KB دانلود میکنی ولی شبا با نصف سرعت چرا ؟ :13:
البته من تمام اینهای که گفتید انجام دادم ولی بازم conet نمیشه !
تو جای که میخاد یوزر پسورد و بشناسه همینجوری میمونه ! چند ساعتم ولش کنی بازم همینجور میمونه :13:
دوستان کس دیگه تست کرده ؟
کلاهبرداری و دزدی به سبک صبا نت
درخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنید!
در حدود سه سال و اندی است که از شرکت صبانت خدمات ADSL می گیرم. اینترنتی که این شرکت ارائه می دهد محدودیت حجمی دارد و قیمت بر اساس سرعت و ایضا همین محدودیت نیز تعیین می شود. گذشته از اختلالات بسیار زیاد و پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفی که داشتند همیشه نزدیکی های اتمام شارژ ماهانه و سه ماه و زمانی که در صفحه ریز کارکرد خود این شرکت حدود 400 الی 700 مگابایتی از پهنای باند شما باقی است چند دقیقه بعد به یکباره ارتباط شما قطع می شد. اغلب مشتریان بدون توجه به ریز کارکردی که دارند و بدون توجه به اینکه اصولا چقدر اینترنت اسفتاده کرده اند پس از قطع ارتباط اقدام به شارژ دوباره می کنند و زمانی که فردی مثل من نیز متوجه پریدن 400 الی 700 مگابایت از پهنای باند خریداری شده از این شرکت در انتهای ماه یا فصل می شوند نیز در تماس با پشتیبانی این شرکت با جواب هایی از این دست رو در رو می شدند و می شوند: اطلاعات درج شده در قسمت ریز کارکرد ما صحیح نیست و شما استفاده کرده اید! شما تمام اینترنت خریداری شده را استفاده کرده اید و حواستان به این امر نبوده است و ...!
دیرو دوباره و در شرایطی که من هنوز 700 مگابایت از اینترنت خریداری شده را در ریز کارکردی که خود این شرکت ارائه می کرد داشتم به یکباره اینترنت قطع شد و زمانی نیمه شب با پشتیبانی این شرکت تماس گرفته و وضعیت را جویا شدم گفتند که شارژ شما به اتمام رسیده است و باز پاسخ های همیشگی را تحویل من دادند. امروز صبح با اصرار و پس از بدترین لحنی که با این شرکت صحبت کردم مسئولین این شرکت به روشنی و به وضوح اقرار کردند که این مشکل در این شرکت هست و همیشه در انتهای ماه یا فصل و در زمانی که شارژ مشتریان رو به اتمام است شرکت چند صد مگابایت از پهنای باندی که به مشتریان فروخته است را به یکباره صفر کرده و به نفع خود ضبط می کند و البته دلیل این امر را نیز مشکل فنی اعلام کرده و به خیالب خود قول دادند که این مسئله به زودی حل خواهد شد.
پاسخ دادم اگر مشکلی فنی است پس چرا همیشه به ضرر مشتری و به نفع خود شرکت عمل می کند و چرا در طول تاریخ سابقه نداشته است که مثلا ماهانه و یا سر هر فصل چند صد مگابایت پهنای باند رایگان به حساب کاربران افزوده شود و پاسخی نداشتند که بدهند و تاکید کردند که از ابتدایی که من از این شرکت اینترنت خریده ام هر چه از حساب من کم شده است دوباره برای من منظور کرده و به حساب من بازگردانند!
نتیجه این می شود که اولا بر اساس تجربیاتی که من داشته ام و بر اساس آنچه که امروز مسئول این شرکت پشت تلفن اینگونه واضح و روشن اقرار کرد: صبانت همیشه و در زمانی که شارژ مشتریانش رو به اتمام است از حساب هر مشتری چند صد مگابایت پنهای باند دزدی می کند و این امر از قرار معلوم در این شرکت نهادینه شده است! به خود این شرکت هم گفتم با این دزدی های ریز و درشت و با این قبیل کلاهبرداری ها نه شما و نه هیچ کس دیگری تا به امروز به جایی نرسیده است و در آینده هم نخواهد رسید و مکافات عمل پاسخ این قبیل بی وجدانی ها را بسیار دلنشین تر از آنچه که بهشت و جهنم می نامید در همین دنیا داده است و می دهد.
این رفتار شرکت صبا نت نه تنها دزدی آشکار از مشتریان می باشد بلکه به نوعی توهین به شعور مشتریانی است که فلسفه وجودی خود این افراد و شرکت ها همین مشتریانی است که این چنین بی ارزش شمرده می شوند. در صورتی که شما مشتریان برای شعور خود ارزش قائل بوده و از شرکت هایی که این چنین به آشکارا دزدی و تضییع حقوق می کنند خرید نکنید کسانی که با این دزدی ها امرار معاش می کنند در آینده یا جایگاه خود و جایگاه مشتری را شناخته و ادب شده و یا زمین گیر خواهند شد. درخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنی
من که تا حالا با همچین مشکلی بر نخوردم. همیشه تا آخرین قطره رو کار کردم
مشکلی که داشتیم حل شد
تا جای که من یادم میاد از اینجور دزدی ها بوده و هست و هیجکاریشم نمیشه کرد :14:
البته واقا خوبه پیگیری ولی پیشرفت اینترنت تو ایران تعریف نشده است ! :47:
با درود دوست گرامی بنده پارسال چنین مطلبی را اعلام کردم که تا مرز اخراج هم پیش رفتم که چرا گفتم صبانت دارد دزدی می کند به من گفتند تهمت می زنید یادش بخیر چه حجم هایی از ما زدند و همین جوابها را هم به ما دادند 700 مگابایت اگر از یک نفر کم بشود مهم نیست ولی وقتی به 1000 نفر در ماه برسد ......؟؟؟؟!!!!! به هر حال من تعجب کردم که چطور پست شما را پاک نکردند .نقل قول:
من تا حالا مشکل اینجوری نداشتم.و اگه اینجوری باشه نهایتا تا سه بار میتونم این مشکل رو تحمل کنم.عقلم زیر ماشین له شده باشه که بخوام سه سال با این وضعیت سر کنم !!!نقل قول: