خالی می بنده تغییر نده:31:نقل قول:
شوخی می کنم ، تغییر بده
Printable View
خالی می بنده تغییر نده:31:نقل قول:
شوخی می کنم ، تغییر بده
نقل قول:
256 تحت شرايط خاص مي دن:
1- دانشجوي كارشناسي ارشد و بالاتر
2- جانباز بودن
3- سپاهي بودن
من خودم همين مودم رو دارم و عاليه و هيچ مشكلي با سرويس هاي مخابرات نداره.
موقع ثبت نام هيچ هزينه اي ازت نمي گيرن بعد از 2 ماه هزينه سرويس بسته به پهناي باندي كه اختصاص دادن روي قبض تلفن مياد . هزينه سرويس هاي مخابرات بر اساس ميزان پهناي باند در صفحه اول همين تاپيك هست.
گير دادنش رو نمي دونم شايد گير دادن (شوخي) :31:
دوستان عزیز من 256 مخابرات همراه مودم HUAWEI گرفتم ولی اصلا نمیتونم متصل بشم و ارور 651 رو میده . ویندوزم هم 7 هست . حتی طبق نظر دوستان فایل raspppoe.sys رو هم تعویض کردم ولی مشکل پابرجاست .دیگه اعصابم نمیکشه . ممنون میشم کمکم کنید .
یعنی موقع ثبت نام هیچ پولی نمیگیرن؟! و هر دو ماه یک بار هزینش میاد رو قبض تلفن؟ من ساکن منطقه16 تهرانم به نظرتون یارو مسول رمضانی گیر نمیده؟! بعد میشه بگید چقدر طول میکشه وصل کنن؟نقل قول:
نه هیچ پولی دریافت نمی کنننقل قول:
بله هزینش هر دو ماه یکبار میاد روی قبض تلفن
چاکر منطقه 16 یا هم هستیم یارو چه گیری باید بده؟؟؟
حداکثر تا 72 ساعت بعد وصل میشه
سلام دوستان این آموزشو تو یکی از سایت های بسی باحال دیدم توش نوشته از این آموزش سوء استفاده نکنید ولی هر چی فکر کردم دیدم به جز سوء استفاده کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد حالا اگه شما فهمیدید به ما هم بگید خلاصه گفتم این جا هم بذارم که تو گناهش شریک باشیم:31:از اونجایی که همیشه ما در حال انجام وظیفه ایم رفتم تو کارش و خوشبختانه (شایدم بدبختانه) کار کرد.حالا میترسم یه وقت پلیس بیاد ببرتم زندان آخه اینجوری یه ملت بی سرپرست میشن:41: میگم شما هم استفاده کنین که من اونجا تنها نباشم اگه کار دید بگین.نقل قول:
سلام دوستان این آموزش رو برای شما عزیزان آماده کرد.
1.ابتدا برنامه ی Angry IP Scanner رو از این لینک دانلود کنید .
[HTML]http://www.angryziber.com/ipscan/ipscan.exe[/HTML]
2. سپس به این سایت بروید و IP تان ببینید و کپی کنید.
[HTML]http://www.ip-adress.com[/HTML]
3. برنامه را باز کنید در هر دو قسمت IP تان وارد کنید.
4. برای وارد کردن IP در قسمت اول چهار خانه وجود دارد در قسمت اول به جای خانه ی آخر عدد 0 را بزنید و در قسمت دوم خانه ی آخر عدد 255 را بزنید .
( دو تا فلش به سمت پایین هستش اونجا گزینه ی port را تیک بزنید سپس 23 را وارد کنید .)
5. گزینه ی استارت را بزنید تا برنامه ای پی ها را تست و جستوجو کند .
6. بعد از تمام شدن شدن جستوجو کنار بعضی از ای پی ها دایره ی آبی وجود دارد روی آنها کلیک کنید .
7. سپس Ctrl + 3 را بزنید .
8. یه صفحه ی سیاه یا همان cmd میاد و پسورد می خواد.
9. جلوی پسورد عبارت admin را بنویسید سپس enter را بزنید .
10. بعد عبارت show all را تایپ کنید .
11. پسورد و یوزر ای دی اس ال طرف مقابل ظاهر می شود .
12. در آخر اگه بخوانین خط طرف قطع بشود این کد ها را بزنید : sys log clear و بعد enger رو بزنید . سپس این کد رو بزنید : set reboot
لطفا از این آموزش سوء استفاده نکنید
توجه : در ویندوز 7 ctrl + 3 کار نمی کنه می تونین از این برنامه استفاده کنید.
[HTML]http://www.emtec.com/downloads/zoc/zoc.exe[/HTML]
دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست نیست...فکرشو بکن این بلا همه گیر بشه! بعد ممکنه واسه خودتم پیش بیاد.....!نقل قول:
داداش مگه آنفولانزای مرغی بود که همه گیر بشه.اینو گذاشتم که دوستان اطلاع پیدا کنن و جلوی این بلای خانمان سوز رو بگیرننقل قول:
خب دوست عزیز من اگه پسوورد مودممو از پیشفرض admin در بیارم بازم روش شما کار می کنه؟!:دی
حالا فرضا برای افرادی که تغییر ندادن شما یوزرنیم پس رو قرض!گرفتی برای خیلی شرکتها چیزی به اسم مک آدرس وجود داره که جلوی سواستفاده رو میگیره برای مخابرات هم که تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیتونید از یوزر و پس خط دیگه استفاده کنید اگر هم کنید متوجه میشن تو شبکه دیتا میزنن کلا دیتا رو قطع می کنن!!
نمی دونم کلا نکنید از این کارا!:دی
اره دیگه اگه admin-admin رو عوض کنی دیگه نمیتونن هکت کنن.mac ip رو هم تا اونجایی که من میدونم بره wireless هستش و من هم با اکانت مخابرات این کارو کردم و اون که خوندم نوشته بود کسایی رو میتونید هکشون کنید که هم isp شما باشن پس اونم مخابرات بوده دیگه و کلا ترس منم از اینه که اونا متوجه نشن.
در کل به دلیل قانون خطرناکه حسن!!!!!!!! منم توصیه نمیکنم که همیشه این کارو بکنید ولی به امتحانش میرزه