میشه یه توضیحی در مورد developer بدین که چی هست و چجوریاس؟:41:
Printable View
میشه یه توضیحی در مورد developer بدین که چی هست و چجوریاس؟:41:
سلام ..
دوستان لطفا درباره این چند مورد من رو راهنمایی کنید.
1. اگر من یک iPhone 4 لاک رو بخرم ، چجوری میتونم تو تهران آنلاکش کنم ؟
بعد اگر آنلاک کنم ، چون قبلا لاک بوده مشکلی پیش نمیاد ؟ موقتی خواهد بود ؟
در کل ریسک خرید گوشی لاک و سپس آنلاک کردن رو چقدر میدونید ؟
2. اگر برای استفاده از برنامه های غیر رایگان ، گوشی رو جیلبرک کنم ، مشکلی پیش نمیاد ؟
یعنی محدودیتی بعد از جیلبرک کردن گوشی پیش نمیاد ؟
3. کلا آنلاک فکتوری رو پیشنهاد میکنید یا لاک شده رو ؟
5. ماه سپتامبر که مدل جدید گوشی i Phone 4 به بازار میاد ، به نظرتون صبر کنم اون رو بخرم یا همین گوشی رو ؟
6. در آخر برای خرید هر دو ورژن لاک و آنلاک ، در تهران میشه چند جا معرفی کنید ؟
مرسی
موفق باشید
با سلامنقل قول:
دولوپر کسانی هستند که در توسعه نرم افزاری با اپل همکاری میکنند وبرنامه نویس هستند
اول واسه اونا ریلیز میشه تا تستش کنن و برنامه هاشونو تست کنن و....
موفق باشید.
ما ها هم میتونیم دولوپر بشیم؟آیا تخفیفات خاصی میدن به دولوپر ها؟:27:
دولاپر شدن سالی 99 دلار خرج داره همین.
فعال کردن فیس تایم ، در آیفون ۴ ، به این صورت بود ، که باید از طریق sms ، گوشی شما تایید میشد !نقل قول:
و مشکلی که وجود داشت ، sms سه لایه اپل بود ، که به بعضی کشور ها از جمله ایران ، فرستاده نمیشد ! :41:
اما ، وقتی به ایپاد تاچ ، آیپد و مک فیس تایم اضافه شد ،
دیگه فعالسازی از طریق sms منطقی نبود ،
در iOS 5 ، فعالسازی از طریق ایمیل انجام میشه ! که به راحتی شما می تونی فیس تایم رو در ایران فعال و استفاده کنی ،
من چند باز بین آیفون ۴ و آیپاد تاچ ، و یا آیفون ۴ و مک تست کردم ، کاملا کار میکن ه!
موفق باشید ،
امید
دوستم htc گرفته یعنی مثل ... پشیمونه وقتی 4 من و دستش گرفت درسته دوربینش 12 ولی فقط دوربینه اگه 4 دوربینم نداشت من بازم 4 میگرفتم واقعا میشه بهتربن دوستت من از وقتی گرفتم لپ تاپم رو فقط واسه ریختن برنامه رو گوشیم روشن کردم :31:نقل قول:
خداست
با حرف دوستمون موافقم :دی یه جوری می شه که آدم به عنوان دستگاه به حسابش نمیاره :دی به عنوان یه موجود زنده حسش می کنه :دی
. بخوام یک اس ام اس رو برای چند نفر بفرستم باید تک تک برم رو اسمشون راهی هستش که با هم تیک بزنم و یک جا بفرستم؟
5. در مورد ایمیل هم همبنطور راهی هست تک تک فوروارد نکنیم
سلام
ببخشید 2تا سوال
یکی اینکه روی iphone 4 lock میشه ios 5 ریخت؟اصا به خاطر lock بودنش من شنیدم ک نمیشه آپدیتش کرد!این شایعس یا نه؟؟
بعد اینکه کیبرد فارسی اگه روی ios 4میشه گذاشت لینکشو بزارین
ممنون