داداش شما که تو کرج هستید چه نوع سرویسی دارید؟؟سرعت دنلودتون چنده؟؟در کدام منطقه هستید؟؟خواهشا جواب دهید فردا میخوام برم سرویس بگیرم موندم بین پارس و شاتل..........نقل قول:
Printable View
داداش شما که تو کرج هستید چه نوع سرویسی دارید؟؟سرعت دنلودتون چنده؟؟در کدام منطقه هستید؟؟خواهشا جواب دهید فردا میخوام برم سرویس بگیرم موندم بین پارس و شاتل..........نقل قول:
نقل قول:
256 ویژه مناطق مخابراتی
قبلا شب های 4200 مگ دانلود داشتیم و دیگه زیر 2 گیگ نبود ولی الان خیلی کم شده اومده رو 500 و 600 و البته باز هم شب به شب فرق داره
ما منطقه مخابراتی خاتم النبیا هستیمنقل قول:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
نوع سرویست چیه؟سرعت؟نقل قول:
حالا تکلیف این دوستان چی میشه که گفتی بلتی؟ اگه یاد بدی من از طرف اونا بهت قول میدم که مثل اون رفیقت نصف شب زنگ بزنن و ازت تشکز کنن.نقل قول:
تمدیدش واسه زمان بعد از خاتمه اشتراک هست که تو حساب کاربریتون میزنه.نقل قول:
میگم این تمدید اشتراک موقت جریانش چیه؟
یعنی اگه به طور موقت تمدید کنم و تمومش کنم ، بعد من که نمی خوام دیگه اشتراکمو تمدید کنم ، وضعیت چی میشه؟
پولشو چجوری می گیرن و میشه از زیرش در رفت یا نه؟
نقل قول:
من 8 گیگ میگیرم واسه یک ماه و سرعت 128....طبیعیه واسه این سرعت اسپید دانلود شبا روی 14 ؟...:2:
من 1 بار همینجوری شدم...نقل قول:
اسمش little more یعنی همون تمدید اشتراک موقت ...
من 1 بار همینجوری شدم و تمدید موقت کردم و بعد زنگ زدم گفتم سرویس رو نمیخام و جمع کنید رانژه خطم رو. بهشون گفتم دیال آپ کارم رو راه میندازه...
بعد هیچی دیگه گفتن باشه و قطع میکنیم هیچ حرفی هم از تندید موقت نزدن...
فرداش داشتم gtaiv بازی میکردم یهو حس کردم به شدت به پچ آخر بازی پچ7 احتیاج دارم..
سریع برداشتم تمدید آنلاین کردم ( قبلش چک کردم رانژه خط جمع نشده باشه) و زنگ زدم گفتم من تمدید کردم
لطفا رانژه خط رو جمع نکنید و مشتری پارس آنلاین باقی موندم.
.................................................. ..........................
دوستان یه سوال مهم
من از 256 که بودم می خوام برم 128 ... زنگ زدم ...گفتن اصلا نمیشه..!
گفت حالا بزار ببینیم ...بعد از چند دقیقه گفت برات فاکتور زدم ( قضیه ما پنج شنبه ) ( پریروز) .
گفت فاکتور رو زدم شما مبلغ 16.500 بریز به حساب....
من ریختم به حساب و موقعی که رفتم مشخصات شماره فیش واریزی رو وارد کنم دیدم فاکتور سرویس 256 رو زدن
توی قسمت تمدید با فیش بانکی یعنی فاکتور جدیدی اونجا نبود...
خلاصه امروز شنبه شده و من سرویسم وصل نشده بعد از 2 روز واریز پول و ثبت مشخصات فیش واریز هنوز
دیال آپم..
می خواستم بدونم روند کار چه جوریه؟؟:11:
در اصل باید سرعت دانلود با این پهنای باند روی 16 باشه ولی شب ها بخاطر اینکه همه میزنن برای دانلود مسلما افت سرعت رو داریم + اینکه خود شرکت پارس آنلاین هم 100% محدودیت هایی رو برای شب ها قائل میشه که شبکش از سرویس خارج نشهنقل قول:
کلا پارس آنلاین آمار نداره یه شب دیدی سرعت شد 10 و یه شب شد 230 کیلوبایت در ثانیه
این موارد لااقل عادی شده دیگه واسه من یکی
من فقط منتظرم سرویس تموم بشه برم...
پارسآنلاین مرکز شهیدکرمی واقعا مزخرف شده.
سلام.
پارس آنلاین یا مشترکاش کم هستند یا سرویس دهی اش نسبت به بقیه بهتره ، چون تعداد پستهاش به نظر کمتره .
کسی توی منطقه آیت تهران اشتراک داره ؟
میخواهم ببینم شبانه چطوریه ؟