نقل قول:
بالرها و بارها عرض کردم که این مشکل قابل حله! لازم به یاد اوری نیست!!! مشکل اینه که روش حلش یه رامه...رام حجمش چقدره؟! همه مثل منو شما اینترنت پر سرعت دارن که 100 مگ فایل رو تو 5 دقیقه بگیره؟! به فکر دایل اتپی هم باش! به فکر دی اس ال 128 هم باش!!!! قابل حلهخ ولی اموزشش رو که میخونی،مشکل سه دگمه سه حالت داره که فقط واسه دو حالتش راه حل هست!!!سومی باید یه فایل 100 مگی دیگه رو هم دانلود کنی که میشه سر جمع 200 و خورده ای مگ دانلود.....
اگه طرف اشتباه کنه چی؟! همه کس جرات ریسک کردن واسه یه گوشی 700 تومنی رو ندارن!!
خب اگر کسی به هر دلیلی نخواد گوشیش رو آپدیت پس به چه علتی میخواد با روش سه دکمه به download mode بره؟
همینطوری محض فان ؟!
نقل قول:
میشهبرای چند اپراتور عرضه شده رو باری دوستان تعریف کنی؟! یعنی برای کسانی که از اپراتور خاصی استفاده میکنن،اون اپراتور امکاناتی بهشون داده که با استفاده از اون میتونن رو ماهواره لاک کنن!!
Samsung Captivate gets GPS fix, other Galaxy S versions wait patiently
کد:
http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-captivate-gets-gps-fix-other-galaxy-s-versions-wait-pat/
نقل قول:
شما مشکل سه دگمه و جی پی اس و وای فای نداشتی،بهتره به فروم های xda و اندروید ایرانی برای مثال بری و ببینی که جمعیت بی مشکل بیشترن یا جمعیت با مشکل!!
عرض کردم که بنده هم مشکل سه دکمه داشتم و حل شده!
در همهی فرومهایی که اشاره کردی عضوم، به هیچ مشکل سختافزاری برنخوردم، غیر از یک مورد هات پیکسل در اسکرین!
البته xda رو هم به فراخور نیازم چک میکنم!
نقل قول:
یعنی واقعا اینقدر سخته جای دوستانی بنویسیsenaps از این دوستانی خوشم نمیاد!!!!
چون من شخصا با شما که مشکلی ندارم، داریم بحث میکنیم. نخواستم کدورتی پیش بیاد!
نقل قول:
ببین رفیق،این یه واقعیته....انجمن ها یعنی جایی که یه نفر تجربیاتش رو در اخیتار دیگران قرار میده!شما بیشتر از من اشنایی...هر کدوم از ماها ده ها انجمن رو میخونیم،اطلاعات میگیریمو در جایی ازشون استفاده میکنیم.....
من نه نماینده ی فروش گلکسی یا گوشی دیگه ای هستم، و نه هنوز هیچ کدذوم از این گوشی ها رو دارم(کی میدونه؟ شایدم خودم 16 گیگ خریدم!) پس لطفا تعصب به خرج نبرین که خدایی نکرده برای دوستان مشکلی پیش نیاد.....
ماشین پزوی همسایه ی ما اتیش گرفت ولی مال نه..با کلی ضرر هم فروختیمش!!!اینکه یه اتفاق برای یه گوشی میافته،دلیل نیست که برای همه همونجوری باشه...
مگر من گفتم که این گوشی کمال مطلق هست؟
فقط خواستم ابهاماتی که پیش اومده رو با تجربهی شخصیم برطرف کنم.
موفق باشید.