یه سوال الان دو روزه ماشین من تو حیاط خونمون زیر برفه که اگه امروز ماشین را روشن کنم آیا مشکلی پیش میاد؟
Printable View
یه سوال الان دو روزه ماشین من تو حیاط خونمون زیر برفه که اگه امروز ماشین را روشن کنم آیا مشکلی پیش میاد؟
برق ماشین ، وایرشمع ها و شمع ها رو چک کنید . احتمال زیاد مشکل از شمع هاتون است .نقل قول:
خب اگه مشکل شمع باشه رو بنزینم باید ریپ بزنه دیگه درسته?نقل قول:
بغد اینکه شمع هاش کجاست دقیقا? اون نارنجی هاست?
سوخت گاز خشک و حساستر از بنزینه ، ممکنه عیب داشته باشن .نقل قول:
شمع ها بالای سرسیلندر هستند و روی سرشون وایر شمع هست .
دوست عزیز امکانش هست یه عکس از محل قرار گیری شمع ها بزارین?نقل قول:
هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم
مرسی.ببخشید اینقدر سوال میکنم.یعنی باید اون پیچ ها رو باز کنم تا شمع رو ببینم?چندتا شمع داره?و اینکه اون مشکی ها وایر هستن? :-)نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر هیچ مشکلی نداره فقط وقتی خواستید روشن کنید حتما رو بنزین سوییچ کنید و حدود 30 ثانیه صبر کنید بعد استارت بزنید گاز هم به هیچ عنوان ندید بزارید ماشین خودش کار کنه تا به دور آرام برسه .
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه روی گاز ریپ میزنه علاوه بر شمع ها می تونه از سنسور فشار روی ریل سوخت گاز یا حتی سنسور روی ریگلاتور گاز بشه .
شمع ها هم باز بشه و فیلرش بازدید بشه خیلی خوبه امکان داره فیلرش تغییر کرده یا حتی کثیف شده
راستی EF7 به هیچ عنوان وایر نداره بلکه فقط کوئل داره که سیم به وسیله سوکت به کوئل ها وصل شده .
درسته.البته بگبر نگیرم دارع.مثلا از دیشب تا حالا درست شده خود به خودنقل قول:
حالا دراوردن و تمیز کردن شمع رو میشه بگین چطوری هستنش?اصلا خودم میتونم یل باید ببرم مکانیک?
اگه مقدوره یه عکس از اون دوتا ستسور گازی که گفتین بزاریت.مرسی کلی:-)