ریتون قبلا خوب بود (حدود 9 ماه پیش) ولی الان نمیدونم با این تفاسیر خوب شد که قطعش کردم !! :)))
فکر نکنم بشه شرکت خوبی پیدا کرد !! همه هینطور شدن درسته ؟
Printable View
ریتون قبلا خوب بود (حدود 9 ماه پیش) ولی الان نمیدونم با این تفاسیر خوب شد که قطعش کردم !! :)))
یه 512 مخابرات بگیرید...از همه بهتره بچه ها...
من که رازیم:19:
يعني به نظرتون با اين وضع ديگه مخابرات بدرد نميخوره
مخابرات بازم نسبت به قیمتش از بقیه بهتره !!
ولی 512 شبانه رایگان نداره !!حالا قبلا اگه شبانه رایگان نداشت حداقل ترافیکش زیاد بود !! ولی الان به درد نمیخوره دیگه !! همون 256 خوبه به نظر من !!
البته نه واسه من که به سرعت 150 روزانه و 80 شبانه عادت داشتم !! :))
از کدوم سایت میشه اعتبارم رو چک کنم؟ از مخابرات adsl گرفتم
و اینکه شبانه از کی تا کی رایگانه؟ سرعت 256 گرفتم
کلی 256 گرفتم 6 ماهه با 10 گیگ حجم دانلود ! وافعا که خودشون رو مسخره کردند ، خطمون pcm بود مجبور بودم از مخابرات بگیرم
قبلا مودمم با پارس آنلاین تنظیم شده بود ، الان کار خاصی باید انجام بدم برای کانفیگش؟ مودم من zyxel هست
با تشکر
کار خاصی لازم نیست به اون صورت انجام بدی !! من مودمم رو ریست کردم بعد از اول تنظیمات کانکشن بریج رو انجام دادم !! من مودمم tp-link هست اگرنه کمکت میکردم ، ولی شما یه سرچ بزن واسه تنظیمات adsl مخابرات برای مودم خودت ! حتما پیدا میکنی !! فقط بدون که واسه مخابرات VPI=0 , VCI=35 هست !!نقل قول:
سرویس 256 از ساعت 1 شب تا 6 صبح رایگانه ! فقط یادت باشه که ساعت 6:05 مودم رو یه بار خاموش روشن کنی، البته خودش وقتی میخواد رایگان بشه یه بار قطع میشه !!
در مورد داعتبار هم اینجا میتونی همه چیزو ببینی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ممکنه که هنوز پرتال واست راه نیوفتاده باشه !! مال من یه هفته بعد راه افتاد تازه اونم زنگ زدم تا بازش کردن اگرنه معلوم نبود کی میخواد درست شه !!
همون دیگه.اون موقع لایزر بود ولی الان شده ریتون هرچند سرورهای جدیدشونم ماله خودشون نیست اجاره ایه!نقل قول:
با اینکه قیمتای مخابرات زیاد شده ولی باز از شرکتای خصوصی ارزون تره.
برای اینکه مودم به طور اتوماتیک بعد از روشن شدن به اینترنت وصل بشه و نیاز به کانکت شدن دستی نباشه چه تنظیمی رو باید انتخاب کرد؟
مدل دقیق مودم؟؟؟نقل قول:
اصلا ما محکومیم به استفاده از همچین اینترنتایی !!!!!!!!
الانم سرعت باز روز 25 تا 30 متغیره !!
صبح خوب بود الان اینطوری شده !! نمیدونم فکر کنم یه خبرایی هست چون سر ساعتهای معین اینطوری میشه !! ( مثل الانا) !!