سلام به اعضای محترم این تاپیک
شرمنده من یه سوال فنی داشتم
اگر بخواهیم آهنگ خاصی را برای آلارم بیدار باش یا اس ام اس یا زنگ، بگذاریم چه باید بکنیم؟
Printable View
سلام به اعضای محترم این تاپیک
شرمنده من یه سوال فنی داشتم
اگر بخواهیم آهنگ خاصی را برای آلارم بیدار باش یا اس ام اس یا زنگ، بگذاریم چه باید بکنیم؟
راستی مامسانا میری موداکو و ایکس دی ای دیگه محل به این فروم نمیذاری؟!:5::13:نقل قول:
اونجا گفته بودی میخوای رام کوک کنی!!:21:
چی شد؟!:10::40:
سلامنقل قول:
اونو 2 هفته پيش گفتم!
كلا يه مدتي كم ميام نت!
امتحاناي دانشگاه داره شروع ميشه و من هه طبق عادت هممون شب امتحانيم كه البته الان ماه امتحانيم!
رام رو دامپ كردم و دل و روده ش رو ريختم بيرون و داشتم خوب پيش ميرفتم كه نتونستم دل و روده هاي پهن شده تو كف دسكتاپم رو جمع كنم!
بعد از اونم ديگه زياد نرسيدم كلا با كامپيوترم كاري انجام بدم!
فايلها هنوز همون جوري مونده! رو سيستمم!
ايشالا امتحانام تموم شه ميرم سراغشون!
...........................
با سلام
امیدوارم برای دوستان پست مفیدی باشه
همه مواردو هم خودم قبل از این پست تست کردم و جواب داده
کسایی که مثل من از spb mobile shell استفاده میکنن و میخوان آیکونهای weather شون خوشکل مشکل تر بشه این فایل رو اکسترکت کنن و توی فولدر spb کپی کنن و جایگزین فایلهای پیش فرض کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mediafire.com/?f9mfsdkb414wkgy
همچنین توی یه سایت یه روشی دیدم که خودشون نوشته بودن با این کار میشه سرعت spb mobile shell و تا حدی افزایش داد و با تسک منیجر امتحان کرده بودند و جواب گرفته بودند
اما روشش به این صورت بود که توی فولدر spb یه فولدر زیپ شده هست به نام SpbMobileShellLoc.zip
کاری که ما باید بکنیم اینه که وارد این فولدر بشیم و تمام فایل ها به جز SpbMobileShell_en.htm و SpbMobileShell_en.txt رو پاک کنیم.در واقع اینها فایلهای زبان های مختلف بودند.
اگه دوست دارید قفل گوشیتون مثل آندروید بشه فایل زیر و بنصبید
mediafire.com/?tqkqm7hsjyo12k7
گوشی من مرتب میخواد به gprs وصل بشه و موقعیت ماهواره ها رو دانلود کنه و جیب ما رو خالی :دی
برای جلوگیری از این اتفاق 2 راه میگم
اول اینکه به مسیر زیر برید:
start->settings->general settings->gps->xtra
وسپس به صورت دستی download extra date رو بزنید تا آپدیت بشه و بعدش تیک گزینه های enable extra server و enable sntp server رو بردارید.حالا وقتی وارد نرم افزارهای جی پی اس میشید یا گوشی و سافت ریست میکنید دیگه به اینترنت وصل نمیشه و ما رو هرس بده.
راه دوم استفاده از برنامه DataController هست
mediafire.com/?gzhji66afzrj58v
موفق باشید
نقل قول:
سلام.
اول نگاه کن ببین فرمت فایلهای پیش فرض چیه بعد فایلهایی رو که میخوای اضافه کنی کانورت کن به اون فرمت بعد بریز تو پوشه ویندوز.:11:
دوستان کسی فبنگر پرینت فیک برای این گوشی سراغ نداره که کار کنه؟
من سه نسخه مختلف رو امتحان کردم اصلا نصب نمیشه
سلام بچه ها من یک ماهه خریدمش
یه مطلبی خوندم یه جایی دوتاازبچه هادرباره گوگل مپ خود گوشی حرف میزدن:10:( پست 615) منظور کدوم نرم افزاره نکنه اینو میگن که تو قسمت live search هستش وقتی وارد live search ازمنوی اصلی میشی یه نقشه هست:13: اگه اشتباه میکنم جای گوگل مپشو به ما هم بگین فیض ببریم من که چیزی به اسم google map توگوشی ندیدم خودم نسخه چهارشو نصب کردم:8:
نهنقل قول:
شما از ویدگت ها گوگل رو باز کن
وقتی اومد تو صفحه تودی اون گوشه ویدگت نوشته گوگل مپ یا مپ درست یادم نیست
وقتی روش کلیک کنی شروع به نصب میکنه بعد شما گوگل مپ داری
اقا من در این لحضه فهمیدم که یک احمق هستم چیز به این سادگیو نفهمیدم:18::19:بایداول خوب میگشتم بعد میرسیدم حیف نون که من بخورم:41::13::2:اقا دمت گرم:11:
حالا که معلوم شد من یه احمق هستم:27:لطف کند بگید نرم افزار Samsung Mobile navigatorکه شنیدم روی omnia2هست رو میشه گیر اورد؟:13: