دوستان قبولی تو دانشگاه آزاد خیلی سخته /؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این معدل چقدر توش تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معدل من 10 هست یعنی بود دیگه
یعنی امیدی هست دارم سخت تلاش می کنم هااااااااااااااااااا
یعنی امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان قبولی تو دانشگاه آزاد خیلی سخته /؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این معدل چقدر توش تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معدل من 10 هست یعنی بود دیگه
یعنی امیدی هست دارم سخت تلاش می کنم هااااااااااااااااااا
یعنی امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من.به من ميگن سلطان روحيه و اميد.به همه روحيه ميدم.شما ببين براي رشتت چه درسهايي مهمتره بخون.مثلا رياضي رو بيخيال.من رشته مورد علاقم رياضي ضريب 4 هست ولي نميخونم.يه دوستي داشتم ديپلم را به زور مكافات تو شهريور گرفت الان دانشگاه ازاد داره درس ميخونه.در كل دانشگاه ازاد خودش به زور هم شده قبولت ميكنه ولي بخوني بهتر و به نفع خودته.از 30 نفر در ايلام 25 نفر قبول ميشن حالا اون 5 نفر ديگه خيلي احمق و تنبل تشريف دارن كه سوالاي دانشگاه ازاد به اين اساني را جواب نميدن.
قبولی در دانشگاه آزاد = آب خوردن :31: (باور کن همین طوریه!)نقل قول:
اگه شما هدفت قبولی باشه و جاش مهم نباشه، شما همه ی درصد ها رو ٪10- بزن، اگه قبول نشدی، من اسممو عوض می کنم. دانشگاه آزاد خودش با التماس شما رو قبول می کنه (نمونه برای این ادعا، انتخاب هفتم هست.)
در ضمن از امسال، معدل توی کنکور دانشگاه آزاد 15٪ تأثیر داره.
خیلی از رشته/شهر ها هستند که شما با تحویل دادن پاسخنامه سفید هم در آنها قبولید. اصلاً نگرانی به خودت راه نده، بدون شک قبولی. البته اینو که می گم، جوگیر نشی بری کتاباتو چهارشنبه سوری بسوزونی بعد تا روز کنکور بری سفر!!! درستو بخون. حالا بده به جای دوقوز آباد کتول (:31:) یه جای خوب قبول شی؟! اما رقابت برای رشته/شهر های خوب و عالی همچنان برقرار هست.
موفق باشید. :40:
شرمنده دوستان یادم رفت بگم رشته ی پزشکییییییییییییییییییییی ییییییییی
یه سوال
این جور که تو تاپیک معلومه معماری مشهد کم زده شده!!
به نظر شما درکل کم زدن یا نه ؟
زحمت کشیدی! یه ساعت نشستم اینارو نوشتم تازه می گی پزشکی!!!نقل قول:
برای پزشکی باید خوب بخووووووووووونی!
فقط یه همت می خواد که بلاشک تو وجود شما هست! یه تلنگر به خودت بزن و اراده کن؛ تو می تونی.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
والا (والله) من که راهی برای پی بردن به این موضوع نمی دونم، شما اگه می دونید به ما هم بگید. :31:نقل قول:
اما اگه حدسی می خوای بگم، باید بگم که چون رشته ی خوب توی دانشگاه خوبه، معمولاً زیاد می زنن.
کد:http://entekhabreshte.ir/Shop/
داغ داغ
خرید اینترنتی کارت اعتباری دانشگاه آزاد با تخفیف.
تشکر یادتون نره
این سایت مجله نیمکت گاج هستش . از کجا می تونم دانلودش کنم. سایتی لینک مستقیم نداره ؟کد:http://www.rosependar.ir/nimkat/nimkat49.htm
نقل قول:
دوست من از شما بعید هست
مگه سمت چپ پایین مجله را نمی بینی که جای ورق زدن داره شما اونجا کلیک کن می ره صفحه ی بعد
خب این که کارت اعتباری ثبت نام نیست، این کارت انتخاب رشته ست که مؤسسه طراحان ارائه می کنه و با استفاده از اون میشه برای انتخاب رشته، مشاوره گرفت، یعنی با استفاده از سامانه اینترنتی این مؤسسه بر اساس تراز و ... انتخاب رشته کرد.نقل قول: