كسي هست كه از جعبه لايتنر استفاده كنه؟البته طرز كارشو بلد فقط ميخوام ببينم كه كسي تونسته ازش بخوبي استفاده كنه؟
و يه سوال ديگه اينكه فيش هاشو جدا ميفروشن مراكز كانون؟ (چون حال و حوصله كاغذ بريدن ندارم.)
Printable View
كسي هست كه از جعبه لايتنر استفاده كنه؟البته طرز كارشو بلد فقط ميخوام ببينم كه كسي تونسته ازش بخوبي استفاده كنه؟
و يه سوال ديگه اينكه فيش هاشو جدا ميفروشن مراكز كانون؟ (چون حال و حوصله كاغذ بريدن ندارم.)
میگم چرا شما همه گیر دادین به قلم چی؟
کسی سنجش هم شرکت میکنه؟؟؟
ممنون/:5:
سلااااااااااام بر و بکس کنکور!:31:
یه آزمون دیگه هم رفت و کماکان خبری از کارنامه نیست:25:
من امروز ندادم وگرنه میذاشتم...
خیلی دلم میخواست بدم ولی از طرف مدرسه آزمون میدیم،اونا هم گفتن این آزمون رو شرکت نمیکنیم، برین خونه هاتون واسه 10 مهر بخونین:31:
خلاصه اینکه به قول آقا پیمان(timsar jakson) از مهر کارنامه نذارین ban میشین :31:
چون رو دستش نیومده تا حالا!نقل قول:
میگم چرا شما همه گیر دادین به قلم چی؟
کسی سنجش هم شرکت میکنه؟؟؟
سنجش هم من سه تا آخریش رو ثبت نام میکنم البته اگه تاریخش با قلمچی تداخل نداشته باشه !
بچه ها آزمون های قلم چی مهر چنده ؟
اگه کسی رفت قیمت مهرش رو اعلام کنه ممنون میشم:20:
راستی امسال یه جوری نشده؟:13: انگار دیگه جو کنکور از بین رفته حتی تو کتاب فروشی کتاب های کنکور بازار آنچنانی نداره !!!!!!!!
بچه های p30 امسال خیلی جو ساکنی دارن!!!
پارسال p30 فعال تر از اینها بود !؟!؟
سلام
من رشته ام رياضيه ولي اصلا علاقه اي به رياضي ندارم:13:
از طرفي چون به ژنتيك علاقه دارم مي خوام امسال تو كنكور تجربي شركت كنم.ولي اطرافيان و دوستان مي گن كه آينده ي خوبي نداره و اينا.بعدم مي گن همين رياضي تو تجربي هم هست ديگه اگه علاقه نداري تجربي هم بخوني باز مشكل داري!!!:19:
حالا من موندم چيكار كنم!
ممنون مي شم يه راهنمائي بكنيد
ممنون:11:
خوب هنوز تابستونه ، بعضیا مسافرتن و بعضیا هم هنوز جدی شروع نکردن .نقل قول:
بزار مهر بشه تاپیک 500 600 صفحه رو پر میکنه .
:46:shayad hame daram mikhoonan !!!! HAN ?!lنقل قول:
سلااااااااااااااااااام !!!
امیدوارم همگی خوبه خوب باااشید !!!
یک فروند سواله .....؛چیز
سوااال !!! جواب بدین لطفا :31: مثه اون.... هندسه که .....:41:
- تابع معکوس پذیر f روی R تعریف شده تابع با ضابطه f(x) +f(-x) l چگونه است ؟!
متناوب
2.یکنوا
3.معکوس ناپذیر
4یک به یک
درسته ! همينطوره! زياد دلتون رو به اين خوش نكنين كه همه از مهر شروع ميكنن چون رقباي سرسخت تا تونستن تابستونو استفاده كردن!نقل قول:
البته نااميد هم نشين همه كه نبايد يك رقمي شن!!