مال من رم ریدر هم نداشت :31:
Printable View
مال من رم ریدر هم نداشت :31:
برای من رم ریدر نداشت
البته کابل TV هم نداشت.
عجب حالی میده :31:
دستگاه من رم ریدر و کیف داشت ولی کابل TV نداشت.
در ضمن دوستان چطوری می توانم تو این نامه ای که می فرستم عکس بگذارم؟
چون رفتم در بازار و از چند نوع باطری عکس گرفتم همراه با قیمت که نمی دانم چطوری باید آنرا قرار بدهم تا شما هم آنها را ببینید.
در یک قسمت می شه با دادن آدرس یک سایت مورد نظر عکس از آن سایت گذاشت ولی من خودم می خواهم عکسها را قرار بدهم و آدرس سایت ندارم
ممنون
من كيف 5800 را نديدم ولي من از كيفش راضي بودم الان هم بايد برم يك كيف براش بخرم چون اصلا دوست ندارم گوشيم خراب بشه.نقل قول:
راستي اين برچسب روي صفحه پر از خش شده اگر بكنمش ميتونم براش برچسب محافظ صفحه گير بيارم؟
چند تا سوال دارم در مورد این گوشی :
1- تو حالت سایلنت آلارمش میزنه یا حتما باید سایلنت نباشه ؟
2- Core Player روی این گوشی نصب میشه یا خیر ؟
3- تمهاش زیاده ؟
4- آخرین آپدیتش چیه و آیا زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا خیر ؟
5- بالاخره متوجه نشدیم باطری اصلیش رو چطوری باید از غیر اصل تشخیص بدیم ؟
ممنون
شما بايد در يك سايت مثل اين عكس هاتون را آپلود كنيد بعد آدرسي را كه بهتون ميده را در همون قسمتي كه خودت گفتي قرار بدي.نقل قول:
کد:http://www.freezpic.com/
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
1-بله ميزنه و نيازي نيست از حالت سكوت خارج باشهنقل قول:
2-هنوز نيومده ولي حتما مياد نگران نباش
3-خود گوشي 4 تا تم بيشتر نداره ولي از اينترنت به تعداد زيادي قابل دانلود هست.
4-r2ak006 آخرين آپديت هست.فارسي بهش اضافه ميشه ولي نه با آپديت تنها ولي امكانش هست.
4-ظاهرا هيچ راهي نداره چون من پيش متخصص اين كار هم بردم نتونست متوجه بشه اصلي هست يا نه.
این گوشی تا چه رزولوشنی رو راحت میتونه پخش کنه؟ AVI با کدک Divx و ... رو میگم
این جمله که تو مشخصاتش زده چیه؟ اون قسمت قرمز رنگ رو میگم ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics
سلام بر تمامی دوستان
دیروز سری به بازار وسایل جانبی موبایل زدم و در مورد باطری های BST-33 سوال کردم
این نوع باطری صرفا متعلق به ساتیو نیست بلکه به حدود 15 نوع موبایل مربوط می شه از جمله آنیو و K800 و K810و......... که نوع گوشیهای مربوط به این باطری در عکس اول نوشته شده است
دامنه قیمت و انواع آن از 3000 تومان شروع می شه که جنس نامرغوب است و یک روز بیشتر شارژ نگه نمی داره
و نوع مرغوب آن 12 هزار تومان قیمت داره و طبق گفته فروشنده 3 روز شارژ نگه می دارد و خود فروشگاه آنرا یک ماه گارانتی تعویض می کنه که البته به نظر من چندان قابل اعتماد نیست!! که عکس دو مارک آن را براتون قرار دادم و خود این عکسها را با ساتیو گرفتم
ولی یک نکته وجود داره که باطری BST-33 در بازار دارای 3 آمپر متفاوت است 900 و 950 و 1000 میلی آمپر ؟؟؟؟ ولی هر سه BST-33 می باشند؟؟:13:
در عکسهای زیر هم همین مسئله مشخص است ویکی 1000 است و دیگری 950 ؟؟؟:18: ولی هر دو نوع 12000 تومان می باشد؟ حالا واقعا کارکرد کدام نوع بهتر است چیزی است که باید به تجربه بدست بیاد و آیا واعا این ارقام 1000 و 950 و 900 کدامیک واقعی است من که متوجه نشدم !!!
خوش باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
950 واسه W950 , p990 و قدیمیا بود... 1000 هم واسه آینو و ساتیو و کلاً جدیدتراست...
900 رو یادم نیست...
یادمه p1 آمپرش 1120 بود ولی انگار گیر نمیاد فکر نکنم خیلی فرق کنن فقط چون جدیدا احتمالا جدیدتره شاید بهتر باشن اما نه اونقدرا
سلام من گوشیم ساتیو دوستم 5800 داره وقتی گرفتم دستم دیدم تاجش خیلی بهتر و سرعتش بیشتره چرا ؟ یعنی 5800 نوکیا تاجش بهتر از ساتیو ؟ من ورژن گوشیم r1ca037 آیا اگه اپدیت کنم تاجش بهتر میشه یا نه ؟ متشکرم