منظورم برنامه اس ام اس بود دیگه... بریزم رو گوشی واسه اس ام اس .... اگه مال خود گوشی خوبه خب بگید همون رو استفاده کنم..... راستی من نمیتونم با کیبرد بدون قلم تایپ کنم.. خیلی ریزه که شما میگید چیکار کنم؟/؟/؟///؟؟؟؟؟
Printable View
منظورم برنامه اس ام اس بود دیگه... بریزم رو گوشی واسه اس ام اس .... اگه مال خود گوشی خوبه خب بگید همون رو استفاده کنم..... راستی من نمیتونم با کیبرد بدون قلم تایپ کنم.. خیلی ریزه که شما میگید چیکار کنم؟/؟/؟///؟؟؟؟؟
یه نفر لطفا کرک محصولات lingvosoft رو بذاره..... نحوه کرک کردنم بگه..... ممنونن alot
اگه به عکس نگاه کنید می بینید طرح جعبه با اومنیاهای که تو بازار معمول هست فرق دارهنقل قول:
منظورم از کیت یه پایه هست که تو ماشین نصب میشه و گوشی رو ثابت نگه میداره ! قبل ها از این مدل کیت ها زیاد بود
شارژر فندکی هم هست کابل رو البته فکر می کنم همه داشته باشن !
معمولا به این شکل هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.منم یکی خریدم.ولی چندتا مشکل دارم که لطف کنید کمکم کنید
1)تمام سریال های گوشی با هم میخونه ولی روی جعبه نوشته 8گیگ و من فکر میکنم 16 گیگ هست.اگه میشه بهم بگید چطور مطمئن بشم 8 هست یا 16؟
2)من نمیتونم دیواس منیجر گوشیو پیدا کنم توی نوار help سرچ کردم و یه آدرس بهم داد ولی وقتی رفتم به اون آدرس دیدم دیواس منیجر نیست.
لطفا سریعتر کمک کنید
من احتمال میدم گوشیم قبلا باز شده باشه یعنی جعبه ی اون
کسی جواب من نمیده؟
من اومدم گوشی آپدیت کنم این پیغام داد
incorect software version
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
پیدا کردم.زخمت نکشید!:8:
تورو خدا کمک... نمیتونم برنامه بریزم ..ACTIVESYNC که تو سی دی هست انگلیسی نیست.. راهی هست که همه set up ها رو بریزم رو گوشی و از روی خود پاکت نصب کنم یا نه؟؟؟؟؟ زود بگید تورو خدا
بابا یکی جواب منو بده خیلی برام مهم هست.در ضمن یکی از دوستان میگه با با گوشی اون که یه n82 هست که 9 ماه کار کرده عوض کنم.به نظر شما ارزش داره؟نقل قول:
1-رو خود گوشی نوشته از رو قسمت ستینگ > مموردی هم میشه فهمیدنقل قول:
2-منظور از دیوایس منیجر یعنی چی؟؟بگید میخواین چیکار کنید
یعنی این رام که شما گرفتید مخصوص این گوشی شما نیست ، با ورژن دیگه امتحان کنیدنقل قول:
نقل قول:
دنبال cab برنامه هاتون باشید به جای exe
میخوام از روی دیواس منیجر مشخصات سی پی یو را ببینم.