سلام
این تصویر پونتیاک یکی از دوستان آمریکایی من است..خیلی دوستش داره...عکس کامارو را که برایش فرستادم خیلی خوشش آمد و باور نمیکرد کسی در اینجا دوستدار اینجور ماشینها باشد..
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
این تصویر پونتیاک یکی از دوستان آمریکایی من است..خیلی دوستش داره...عکس کامارو را که برایش فرستادم خیلی خوشش آمد و باور نمیکرد کسی در اینجا دوستدار اینجور ماشینها باشد..
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا علي اگر يه زماني من اينو خريدم شما دوست و آشنا داريد كه به طور مثال سپرها.كروز كنترلو كارهايي كه اين ماشين را به حالت فابريك برگرداند؟ چون من خونه داييم اهواز هستش ميتونم چند روزي بمونم
آقا علي اگه اين كاپريس سقفش پويده باشه نميشه عوضش كرد؟ شما از توي عكس چطور فهميديد كه سقف اين كاپريس پوسيده است؟ گفتيد چطور از روي چرم بفهميم كه سقف پوسيدگي دارد؟
درست ميبينم؟ توربو ترنس ام 1980 يا 81 با سقف تي تاپ؟ عكسهايي ديگه با سايز بزرگ از اين نداري؟؟؟؟
سلام
من از توی عکس نفهمیدم بلکه حدس زدم پوسیدگی داشته باشه که این معمولا هست...برای تشخیص صحیح بهترین کار بازدید زیر چرم است که باید کنده شود و معمولا این کار را انجام نمیدهند تا زمانی که حسابی کار خراب شود..وقتی پوسیدگی از حدی بیشتر شود زیر چرم مثل تاول پوست برجسته شده و دست انداز پیدا میکند..تعویض سقف کاری بسیار هزینه بر و البته نابود کنند اصالت ماشین است..در واقع بیشتر حکم ماشین چپی را پیدا میکند..
برای کارهای تعمیراتی من اصفهان را بیشتر توصیه میکنم و البته بعد تهران اگر آشنایی دارید که بتواند با تعمیرکاران قدیمی و با تجربه آمریکایی در ارتباط باشد..کروز را ندیدم کسی بتواند تعمیر کند چون خیلی پیچیده است..اگر کسی توانست کار بزرگی کرده..
این تنها عکسی بوده که برایم فرستاد اگر بازهم توانستم از او میگیرم...آنجا آمریکا است و صاحب آنهم یک دختر با حال آمریکایی که خیلی شیطان است!!!:20:
صحبت از پونتیاک شد..
سال 77 هنوز کامارو نخریده بودم..یک روز یه پونتیاک ترانس آم دیدم به رنگ نارنجی و با رینگهای 16 اینچی فابریک که بدنه خوبی داشت..موتور آن روغن سوزی شدید پیدا کرده بود و تودوزی و لاستیک میخواست...یه نگاهی انداختم و صاحبش که گویا از دستش خسته شده بود آنرا 600 میداد..در اهواز لوازم پونتیاک پیدا نمیشد و من هم دنبال چیزی بودم که مشکل لوازم نداشته باشم..پیشنهاد 400 دادم قبول نکرد..
چند وقت بعد دست یک مرد جوان دیدم که فقط راه میرفت و گفت 900 خریده!!
مدتی هم پنچر شده جلوی یک تعمیرگاه افتاده بود و کسی نگاهش نمیکرد...
تا اینکه دیگر از آن خبری نداشتم و بعدها شنیدم تهران است و حسابی به آن رسیدند..از جمله عقاب روی کاپوت را فابریک از امارات آوردند به قیمت 600 هزار تومان سال 78..!!موتور و گیر بکس نو از همانجا و...آن موقع یکی از دوستان رد ماشین را گرفته بود که در تهران 14 میلیون قیمت زدند!البته 12 میلون هم مشتری داشته ولی نمیدادند...الان کجاست دیگر نمیدانم!!
ای کاش خریده بودمش!!!!
آدم خیلی جاهاشاید تصمیماتی میگیره که بعدا پشیمون میشه ولی فایده نداره.
مثلا من تو خریدن دو تا ماشین آلمانی تعلل کردم ولی خب الان کاری نمیتونم بکنم یه 320 E21 سبز رنگ که مفت 3 تومن میدادن ماشینی که حتی تو دوزی سالم و فابریک داشت و گلف 92 یشمی رنگ که 5 تومن میگفتن کاملا هم فابریک یا بیویک اسکای لارک B3 سفید رنگ که کمی کار صافکاری داشت ولی خب نمیشه با پشیمونی موند باید دنبال چیز بهتری بود تا جبران بشن یا کاری کرد که جبران بشه مثلا بازسازی یه ماشین تک و زیبا .
آدم خیلی جاهاشاید تصمیماتی میگیره که بعدا پشیمون میشه ولی فایده نداره.
مثلا من تو خریدن دو تا ماشین آلمانی تعلل کردم ولی خب الان کاری نمیتونم بکنم یه 320 E21 سبز رنگ که مفت 3 تومن میدادن ماشینی که حتی تو دوزی سالم و فابریک داشت و گلف 92 یشمی رنگ که 5 تومن میگفتن کاملا هم فابریک یا بیویک اسکای لارک B3 سفید رنگ که کمی کار صافکاری داشت ولی خب نمیشه با پشیمونی موند باید دنبال چیز بهتری بود تا جبران بشن یا کاری کرد که جبران بشه مثلا بازسازی یه ماشین تک و زیبا .
سلام.
چند مدت بود یکی از لوله اگزوزش که به انباره متصل میشه شل شده بود و داخل دست اندازه لق لق صدا میداد....
تا اینکه بردم جوشش بدن.....
5 تومن هزینه اش شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]