سلام چه جوري سوالم رو اينجا بنويسم؟
Printable View
سلام چه جوري سوالم رو اينجا بنويسم؟
ISP تو عوض کن . اگه درست نشد . چیزای دیگه رو بررسی کن . من که دارم استفاده می کنم . Isp : شاتل
چه کد پستی رو..؟نقل قول:
بزن هندنقل قول:
کد پستی : 123456
نه دوست من ؛ به همین راحتی که Isp عوض نمی کنه... بعدشم اگر بخوای عوض کنی یه هفته باید معطلی بکشی...نقل قول:
شما باز تست کن ...!
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
ZIP code :12345
نقل قول:
اصلا اعتباری به ترنسفر یاهو نیست . شما فایلت رو تو یکی از سایت های آپلود مثل :
آپلود کن و خلاص . سرعت آپلود هم رو سرور یاهو کمتر از سایتهای دیگس .کد:www.up.--------.com
ببخشید که از نقل قول استفاده نکردم و این باعث سوتفاهم شده .نقل قول:
من به دوستمون که گفته بود مسنجر کار نمی کنه گفتم که Isp رو عوض کنه . با دایل آپ کانکت بشه .
در مورد zip code هم هر چی بزنید قبوله . فقط باید بزاریش واسه آخر کار همون لحظه که وارد کردی enter رو بزن قبل از اینکه چک کنه . اگه نشد شما یه کشور دیگه که کد نمی خواد (عراق ) رو انتخاب کن و انجام بده . بعد از ساخت آیدی می تونی کشور رو عوضش کنی .
عزیز جان ! بازم این که یاهوی آدم کار نکنه دلیل نیمشه شما فک کنین باید Isp فوری چینج بشه..!نقل قول:
1001 راه هست که شما می تونین تست کنین که چرا بالا نمیاد.. فک کنم بهترین راه این باشه که شما
عوض کردن Isp رو بذارین واسه خان ِ آخر..!
سلام
تو ورژن 10 چرا از ویس و وب نمیشه استفاده کرد ؟یعنی غیر فعاله...:13:
من الان از ورژن 9 استفاده میکنم..ولی وقتی از IM میخام استفاده کنم لود نمیشه..و ارور میده ... unable to loading سرعتم بد
نیست...
مشکل از کجاس ..؟:13:
براي نشون دادن وب اول پنجره کسي که ميخواي وب نشون بدي رو باز کن بعد برو قسمت Actions بعد More Actions و بعد Invite to View My Webcam رو انتخاب کننقل قول:
براي ويس هم بعد از رفتن به قسمت Actions بر روي Invite to Conference کليک کن
اون که غير فعاله Video Call و Voice Call هست که ايران فعال نيست.