نقل قول:
دوست عزیز شما باید 3 تا رو منفجر کنی و فقط 2تاش رو انجام دادی . سومی رو هم بترکون تا رد بشی.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز شما باید 3 تا رو منفجر کنی و فقط 2تاش رو انجام دادی . سومی رو هم بترکون تا رد بشی.
من هر چي گشتم سومي در كار نبودش هر جا رفتم نبود فكر نميكني اشتباه كني؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطو كه تو اين عكس ميبيني ميگه يه چيي رو اينتر كن
دوست عزیز شما باید در نقشه گرد پایین به سمت ستاره حرکت کنید , همانطور که در عکس قبلی نوشته 1 remaining یعنی یه توپ منفجر نشده مونده. بعد می رید جلو و پس از کشتن دشمنای جلوی عمارت دوستتون با اتش پاش می ره جلو و کشته می شه می رین مرحله بعد به امید خدا:31::31::31:
آخه اين توپه كجاشه؟ من هر چي ميگردم نميبينم كه آخه كسي ميدونه؟
اون عکسی که گرفته بودین قبلتر از جایی هست که الانه میگین گیر کردین. واسه همینه ادمو به اشتباه میندازه...نقل قول:
باید خودتون رو سینه خیز تا جایی که میشه ببرین جلو. یعنی برسین به جایی که دیگه امکان پیشرفت نیست. یکمی که بگذره یکی از ستونها سقوط میکنه و راه رو براتون باز میکنه...
باید بری رایشتاگ رو فتح کنی اما خیلی باید نازی بکشی
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
آخرش هم این خدابیامرز که میبینی پرچم رو میذاره بالای رایشتاگ
سلام مرسي از همه دوستان كه كمك كردن تو بازي به من اما چرا اينقدر زود تموم شد بازي اين بازي ميگن آخريش نبوده ظاهراً اين نسخه قديمي بوده خيلي زود تموم شدنقل قول:
آره حیف شد که cd دیگه توی مایه های جنگ جهانی دوم بازی نمیزنه
چرا cod5 توی کنسول پلی 2 با =ی سی فرق داره؟؟؟
الان اين تايپيك ماله آخرين ورژن اين بازيه يا نه؟
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
Call of Duty: Black Ops اين چيه پس؟