چند جا دیدم نسخه 7.0.1.227 اومده
چرا کسی لینک دانلودش رو نمیزاره؟
نکنه بتاس(beta) ، هان؟
Printable View
چند جا دیدم نسخه 7.0.1.227 اومده
چرا کسی لینک دانلودش رو نمیزاره؟
نکنه بتاس(beta) ، هان؟
اين نسخه ظاهرا يك نسخه درون سازماني است و اصلا براي دانلود و استفاده توصيه نميشه چرا كه مشكلات زيادي داره و هنوز براي استفاده مطمئن زوده.فعلا بهترين گزينه همون نسخه 7.0.0.125 ميباشه.نقل قول:
چطوری میتونم آپدیتهای کاسپر رو در جایی داشته باشم که ویندوز پاک کردم از بین نره . لطفا لینک دانلود آپدیت هم ندید چون تا 25 سپتامبر رو دارم بقیش رو هم با دایل آپ بزور آپدیت کردم . فقط چطوری بصورت فایل رار داشته باشمش
اگر ويندوز شما در درايو C نصبه شما به مسير زير برويد و يك كپي از پوشه Bases را در درايو ديگر ذخيره كنيد و هر زمان كه ويندوز جديد را نصب كرديد ميتوانيد به صورت دستي آپديتها را برگردونيد:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases
البته پوشه Application Data در حالت عادي به صورت Hidden ميباشه و مطابق شكل زير آنرا از حالت hidden خارج نموده و مسير فوق را دنبال كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي بازگرداندن پوشه آپديت كه ذخيره كرده ايد مطابق شكل زير عمل كنيد:
سلام
من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم با صفحه زير روبرو ميشم
اين ارورر چيه و چطوري از شر ان راحت بشم
خيلي متشكرم
جالبه مشكل شما و اين فرد كه در تاپيك زير مشكلش را مطرح كرده كاملا يكسانه.نگاه كنيد:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=19531&page=92
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی ورزن 6.0.2.614 را استفاده میکنم و نمیدانم آیا ورزن بالاتر آن آمده یا نه واگر هست چطور متوانم مال خودم را آپدیت نمایم. در ضمن نمیدانم آیا بهتر است ایتنرنت سکیوریتی را که شامل فایروال نیز می باشد استفاده کنم یا بهتر است آنتی وایرس و وایروالها را چداگانه داشته باشم.ممنون
بچه هاي تاپيك كاسپراسكاي سلام.
خواهشن به اين سوال من جواب بدهيد.
من اين نسخه اينترنت سكويتي 7 رو گرفتم:
Kaspersky Internet Security 7.0.0.220
محتويات داخل فولدرش پس از اكستركت كردن اينه :
ميبخشيد اگر فضا رو گرفته... .
سپس من نرم افزار ر و نصب كردم و چون قبلنا آشنايي داشتم ليسنز رو بهش دادم كه براي تاريخ 1 . 7. 2008 اكتيو كرد.
همه چي خوب بود حتي اپديتم كردم...! ولي خلي طول نكشيد نهايتش 1 دقيقه...!
تا اينجا درست...! اما يه اروري ميده كه آره اين ليسنز شما معتبر نيست و شما جزو ليست سياه هستي...!
سوال اول من : ميشه براي اين كاري كرد...!؟
سوال دوم من : داخل اون پوشه Key يه چيزي هست...! بنام Key Viewer ...!
من دو زاريم افتاد...اجراش كردم و ديدم دكمه Open داره ...اين رو زدم و از داخل پوشه كي فايلي كه مخصوص همينه آوردم...اطلاعات زير رو داد ..( به علت بزرگ بودن تصوير بر روي لينك زير كليك كنيد...)
خلاصه فهميدم كه اين داره اطلاعاتي مبني بر يوزرنيم و پسورد و شماره اكتيو ميده...! اما من نميدونم كدوماشون هست...! چون اسمشون فرق داره...!در ضمن نوشته مال 2 سال...! اكتيو شدن + آپديت معتبر و ليسانز معتبر...! اين خلي عاليه...!نقل قول:
کد:http://i24.tinypic.com/2j2w65f.jpg
اگر كسي اطلاعي داره خواهشن بگه اين چيه... .
راستي يه كركم داره كه وقتي اجراش ميكنم ميگه ري استارت كن...! اين كارم كردم... . ولي اين بالايي رو بگيد چطوريه... .
تشكر... .
اون برنامه Key Viewer كه شما اشاره كرديد فقط براي اينه كه شما اطلاعاتي را در مورد Key ي كه در در اختيار داريد بدست بياريد.ممكنه در محتويات Key كه با اين برنامه مشاهده ميكنيد تاريخ Expire شدن Key را براي 10 سال آينده زده باشه ولي مهم اينه كه آيا اين كليد توسط كمپاني كاسپر Block شده يا خير.كه ظاهرا براي كليدي كه شما در اختيار داريد اين اتفاق افتاده و قابل استفاده نيست.
اين نسخه اي كه شما دانلود كرديد در مرحله تست ميباشه و براي استفاده توصيه نميشه چون مشكلات و درسرش بيشتر از محاسنش است.توصيه ميكنم از ورژن 7.0.0.125 استفاده كنيد كه نسخه Final است.
در مورد كرك هم من جايي كرك معتبري براي اين محصول نديدم.يه كرك بود كه من خودم تست كردم كه ظاهرا يه Malware بود.شرايط به گونه اي نشده كه اصلا هيچ كليد فعال و معتبري وجود نداشته باشه كه بخواهيم سراغ كرك بريم.استفاده از كليد بسيار مطمئنتر از استفاده از كرك ميباشه.
خيلي خيلي ممنون... .
ميشه يه لينك با قابليت ريسوم ( مستقيم ) همراه با يه لاسنز معتبر و مشكل ندار ( ! ) از همين ورژني كه گفتي بزاري...!؟
تشكر... .