من یه تبدیل PS/2 به USB برا کیبوردم گرفتم ولی وقتی از اون استفاده میکنم ارور میده که Usb Device شناخته نمیشه . آیا باید درایور خاصی نصب کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
من یه تبدیل PS/2 به USB برا کیبوردم گرفتم ولی وقتی از اون استفاده میکنم ارور میده که Usb Device شناخته نمیشه . آیا باید درایور خاصی نصب کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
فكر ميكنم بشه توي سيستم هم ذخيره كرد و چاپ نكرد .
واسه فهميدن هم به قسمت devise manager سيستمت برو و modem رو باز كن اگه فكس مودم باشه جلوش نوشته modem name fax modem
نه نیازی به این کار نیستنقل قول:
شما برو توی devise manager وبعد هرکدام از usb ها را Update کن شاید درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو Device Manager یکی از usb ها رو نمیشناسه که مال همین تبدیل هست و به صورت Unknown هستنقل قول:
سلامنقل قول:
شما داخل سی دی مادر بوردت احتما لان یه برنا مه ای برای usb هست شما اون از داخل سی دی مادر بوردت نصب کن شاید درست بشه بلکه درست بشه اسم برنامه هست: intel ich usb
سلام
می خواستم ببینم که اگه از سیستم backup بگیریم و بعد ویندوز بالا نیاد می شه با اون backup سیستم رو بوت کرد و ویندوز رو درست کرد
اگه نمی شه پس چکار باید کرد
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما وقتي كه backup بگيريد ميتونيد سيستم رو با اون backup لود كنيد و ....... .:27:
و بهتره بگي با چي backup گرفتي تا اگه طريقه restor كردنش رو نميدوني دوستان راهنمايي كنن .:27:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اما اگر منظورتان اینه که فایل های بوت ویندوز حذف شده در حالی که درایو ویندوز فرمت نشده شما خیلی راحت می تونی با ریکاوری کنسول تنظیمات را برگردونی
سی دی ویندوز را در درایو قرار بده صبر کن تا به مرحله ی استارت اینستال ویندوز برسی در اینجا باید r را بزنی وارد ریکاوری کنسول می شی بعد شماره ی سیستم عمال و رمز ادمین را می دی و خیلی راحت با استفاده از یکی از سه دستور ذیل کارت راه می افته:
fixbooy C:
درایو ویندوزت
اگر جواب نداد
fixmbr
یا
bootcfg /rebuild
برای دستور بالا درایو ویندوز و نام سیسیتم عمال را بده.
موفق باشید.
سلام
من یکی از آپدیت های ویندوز با نام kb909520 رو از این آدرس دانلود کردم (حجم 600 کیلو بایت)
یه فایل exe هستش!کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=e8095fd5-c7e5-4bee-9577-2ea6b45b41c6&displaylang=en
به محتویاتش نیاز دارم که باید شامل یه برنامه exe دیگه،سورس برنامه نویسی یه برنامه و .. باشه!
ولی وقتی اجرا می کنم میگه به طور موفقیت آمیزی نصب شد ولی نه توی لیست آپدیت های ویندوز توی add/remove programs چیزی می بینم نه جای دیگه!
شدیدا به محتویاتش نیاز دارم
اگه کسی میتونه،دانلود و نصبش کنه و بگه میتونه محتویاتش رو ببینه یا نه؟
واقعا ممنون میشم اگه این لطفو در حقم بکنین
ببینید یه شرکتی هست که اون شرکت داده هاش خیلی براش مهمه برای همین هر روز از سیستمها به وسیله Backup خود ویندوز backup می گیرندنقل قول:
حالا برای من این سوال پیش اومده که اگه یه روزی ویندوز ها بالا نیاد این backup به چه دردی می خوره و اصلا خود backup قابلیت بوت کردن داره