قسمت --- سايت هم ديگه راه نميافته !!!! مگه نه؟؟؟
قسمت --- سايت هم ديگه راه نميافته !!!! مگه نه؟؟؟
با سلام
خواهش میکنم توضیح دهید که چگونه میتوان ازسایت شما نرم افزاری را دانلود نمود
باتشکر بهروز
چرا همه قدیمی ان!؟ خیلی مشکله اصلا من چطور میتونم پست بفرستم؟
چرا نباید در تمام انجمن ها اول تایپیک ها مورد بررسی قرار داده بشن بعد ثبت بشن؟
همین الآن دارم از انجمن بازی میام
اونجا یه تایپیک با یه عکس مستهجن زده بودن
مدت زیادی این تایپیک اونجا بود ولی کسی پاکش نکرد
اگر از اول تایپیک رو تایید میکردن بعد درون انجمن گذاشته میشد یه همچین اتفاقی نمی افتاد
اگر مدیرها نمیتونن حضور داشته باشن میتونن استعفا بدن
الآن بعد از حدود یک ربع تایپیک هنوز پا برجاست
باید یه فکری کرد و گر نه سایت به گند کشیده میشه
پایان...
در حالی که داشتم پست قبلی رو میدادم یه عکس دیگه هم توی همین بالا گذاشته شد
واقعا که...
فکر کنم شما کم خفگی و اختناق تو این مملکت دیدی که این حرفها رو میزنی. مدیران خیلی هم فعالن. خیلی هم کارشون درسته. شما همون موقع گزارش میکردی. مطمئنا رسیدگی سریعتر میشد.
(پست عزیزم تو ترش میبینمت :چشمک:)
الحمدالله که همه پست هاش پاک شدند
توی چند تا انجمن پست های ناجور داده بود
من هم اگر تندی کردم ببخشید
در هر صورت باید یه فکری واسه اینجور مسائل کرد...
ببخشيد اينجا جايي هست بشه مطلب در مورد ايرانگردي و جهانگردي پيدا كرد؟
سلام عزیزنقل قول:
تاپیک ها تایید بشن ؟ باشه . پست ها چی دونه دونه پست ها رو هم ما تایید کنیم تا دیده بشن ؟
همین الان یه انجمن که مخاطبش هم فقط ادمین ها هستن ( پیشنهادات و انتقادات ) تاپیک هاش نیاز به تایید داره ملت شاکین میخوان ما رو بکشن :31:
در ضمن . اینجا انجمنه نه چت . که هر اتفاقی فورا واکنش داشته باشه . درست مثل سوال ها که ممکنه مدت ها بی جواب بمونه . قرار هم نیست تا پستی نا مناسب زده شد در جا منفجر بشه . اگر با پست یا تاپیک نامناسب برخورد کردید به مدیریت انجمن اطلاع بدید و تاپیمک رو هم ببندید ( پست ندین توش که بیاد بالا ) در اولین فرصت بهش رسیدگی میشه . از جنبه ای هم بدم نمیاد که این موارد کمی جلو دید باشن تا دوستان بدونن مملکت اینترنت چندان هم گل و بلبل نیست .
من که شخصا از اون افرادیم که اعتراض دارن نسبت به کنترل قبل از ثبت.نقل قول:
تازه پی سی تا الانشم زیادی داره کنترل میکنه. با قسمت مستهجن کاری ندارم کنترل بشه یا نه. ولی مباحث سیاسی و دینی باید آزاد باشه(تا جایی که به کسی توهین نشه).