ویرایش شد .....
ویرایش شد .....
مسعود جان، مطمئنی که بازی ساعت 17:45 برگزار میشه ؟نقل قول:
ولی تو جدول پخش برنامه های شبکه 3، طور دیگه ای نوشته..
اونجا اعلام شده که بازی رو سه شنبه (فردا)، رأس ساعت 19:00 پخش میکنه.. میتونی بری ببینی..
اینم کدش :
کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&ch=C0003&diff=3
پرسپولیس برد ولی این همه چیز برای پرسپولیس در لیگ نیست امروز پرسپولیس وهواداراش چند چیز رو نشون دادن
1-درسته که بازی اوله لیگ بود هیچ چیز معلوم نیست ولی این پرسپولیس اونی نیست که فصل قبل توی بازی اول باصنعت نفت بازی کرد
2-بازی اشفته بازیکنایی مثل نیکبخت وبادامکی من نمیدونم این بادامکی چی داشته که شماره 7 رو بهش دادن
3-نداشتن نیمکت ذخیره مطمئن تعویض هایی همچون علی عسکر یا خیرخواه اصلا یه نگاهی به نیمکت پرسپولیس بندازیم میبینیم که سر جمع 2 الی 3 بازیکن خوبی داشت
4-دوندگی در بین بازیکنای پرسپولیس خیلی کم بود شاید به خاطر بدنسازی بوده ولی اگر دقت کرده باشید از گوشه ها اصلا حمله نمیکردن وگلی هم که زدن از یه کار ایستگاهی بود
5- واقعا این کریم باقری حقش بود که بهترین بازیکن لیگ بشه من نمیگم چرا یه استقلالی نشده ولی خیلی ها بودن که بهتر از کریم باقری بودن امروز هم ثابت کرد که بهترین بازیکن لیگ هست همون دو تا دروازه خالی رو میگم
6-اما نکته اخر در مورد هوادارای پرسپولیس هستش که واقعا از نظر فرهنگ در سطح پایینی قرار دارند بابا حالا کعبی
واقایی از تیمتون رفتن دیگه چیکار به سید جلال حسینی دارید یا میرزاپور که وضعیت ظاهری بازیکن رو به تمسخر میگیرید من از علی دایی خوشم نمیاد ولی کم لطفی که به استقلال و بازیکنانش کرده خیلی بیشتر از پرسپولیس بوده ولی بازم اونو تحقیر کردن من مطمئن هستم اگر روزی افشین قطبی روی نیمکت تیم دیگری مقابل تیم پرسپولیس بشینه او رو هم به تمسخر بگیرن ویادشون بره که یه روزی همین مربی چه زحماتی برای این تیم کشیده
پس بهتر بود با کعبی واقایی بهتر برخورد میشد یا حداقل انگ بی تعصبی به این بازیکنا نمیزدن اونا نقش کمی در قهرمانی تیم پرسپولیس نداشتن وحق طبیعی هر بازیکنی که هر جا که میخواد بازی کنه
واه چقدر حرف زدم :27:اصلا به من چه که برای لنگی ها :2::2:حرف بزنم همون ستاره های ابی تیم خودمون هوادارای باحالش
سرمربی ژنرالش رو عشقه فردا بازی رو به این لنگی ها یاد میدیم:40::40::40:
نقل قول:
حق با شماست عماد جان شاید خبرگزاری فارس اشتباه کرده بازی ساعت 7 شب هستش:10:
به نظرم ارزش نداره اسم این تیمو توتاپیک پرارزشمون بیاریم :10:
نقل قول:آره.. تو بازی، وقتی نیمکت_____ رو نشون میداد، آن چنان بازیکنی به چشم نمیخورد. فکر کنم رو نیمکتشون، ابراهیم توره از همه شاخص تر بود..نقل قول:
ولی میرزاپور عجب کمک هایی به ____یا میکرد.. چه پاس قشنگی به باقری داد..
عزیزم انگار نمیدونی که نباید توی تاپیک استقلالی ها پست بدی:40: دفعه اخری باشه که میای تو تاپیک ما تازه واردنقل قول:
من که میدونم با دو تا یوزر اومدی این از تعداد پستات معلومه اگه دوباره بیایی دیگه صورت مورت برات نمیذارم
بعد میام تاپیکتون رو روی سرتون خراب میکنم:47::evil2::grrr:
امير قلعهنويي:
جز شكست ابومسلم به چيز ديگري فكر نميكنيم
جاي تبريز در ليگ برتر بسيار خالي است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از هر نظر آماده رويارويي با ابومسلم خراسان هستيم.
امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از نظر بدنسازي و تاكتيكي تمام كارها انجام شده است و تمامي تمهيدات لازم را براي بازي مقابل ابومسلم در نظر گرفتهايم و از هر نظر آماده رويارويي با ابومسلم هستيم، تنها لطف خدا ميماند كه اگر شامل حال ما شود، ابومسلم را شكست ميدهيم.
وي افزود: با توجه به اين كه ديدار مقابل ابومسلم نخستين بازي ما در ليگ برتر است، اميدواريم كه با پيروزي كار را آغاز كنيم و به همين دليل جز برتري برابر حريف به موضوع ديگري فكر نميكنيم.
قلعهنويي درباره وضعيت مجتبي جباري نيز گفت: جباري يك مهره وزني و فني براي استقلال است، او منتظر پاسخ تيم فرانسوي است اما، اميدواريم در استقلال بماند و به ما كمك كند.
سرمربي تيم استقلال در آستانه آغاز هشتمين دوره ليگ برتر درباره انتقال تيمهاي تهراني نيز گفت: اگر اين كار بدون در نظر گرفتن استانهاي مقصد و بدون برنامه انجام شود، فايدهاي نخواهد داشت و بهتر است در استانهايي كه تيمهاي ريشهدار حضور دارند به جاي منتقل كردن تيم از تهران به روي باشگاههاي همان استان سرمايهگذاري شود.
قلعهنويي افزود: البته درمورد پاس و واگذاري به همدان اين تجربه موفقيتآميز بود و در هر صورت اگر قرار بر اين رويه بود، اي كاش تبريز هم صاحب يك تيم ليگ برتري ميشد چرا كه جاي اين شهر در ليگ برتر بسيار خالي است.
انتهاي پيام
بروبچ خواهشنا در مورد لنگ چیزی ننویسید... بی خیال...
================
فتح الله زاده:مي خواهند رابطه من با زريبافان را خراب کنند
شايعه برکناري علي فتح الله زاده از سمت مديرعاملي باشگاه استقلال روز گذشته سوژه آبي پوشان بود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" طي چند روز اخير اين شايعه به گوش رسيد که فتح الله زاده از سمت خود برکنار مي شود،اما مديرعامل استقلال اين مساله را تکذيب کرد.
فتح الله زاده در اين باره گفت:متأسفانه عده اي مي خواهند رابطه ميان من با اعضاي هيات مديره مخصوصاً رفاقت بنده با زريبافان را خراب کنند.به همين دليل است که چنين شايعه کذبي را مطرح کردند.
============================
کی گفته که اینا بازی نمیکنن ؟ اگه منظورت اینه که چرا تو ترکیبی که اعلام شده نیستن که نمیشه رو این اخباری که گفته میشه حساب کرد..نقل قول:
آخه اگه قرار بود که ترکیب، قبل از بازی اعلام بشه قلعه نوعی نمیومد تمرین رو بدون تماشاگر برگذار کنه..
به نظر من تمام این ترکیبایی که گفته میشه، شایعه ای بیش نیست..