هنوز بصورت رسمی این انتقال تائید نشده
باید صبر کرد
Printable View
هنوز بصورت رسمی این انتقال تائید نشده
باید صبر کرد
اینجا جاش نیست ولی ۱۰۰ ٪ رونالدو میاد رئال .
بابا این میلان چیکار کرد به جز این مهاجم که داره میگیره کسی رو نمیخواد بگیره ؟؟
فعلا معلوم نیست
خیلی ها رو لیست کردن....
باید دید که کدوم بازیکن بیشتر چشمشون رو گرفته....
این ژیکو رو که لئوناردو خیلی میخوادش....هرنانس رو هم میخواد
اينجا جاش نيست ولي منبع؟نقل قول:
مفروضترين باشگاه هاي جهان اول در انگلستان و سپس در ايتاليا هستند به خاط مالياتهاي سنگين
توي انگليس منچسترو ليورپول اول هستند ولي ايتاليا رو نميدونم
ميلان كه ديگه وضعش خوب شد
پيرلو: شايد به چلسي بروم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايتاليا و عضو باشگاه آ.ث ميلان گفت: احتمال دارد به چلسي ملحق شوم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آندرا پيرلو اظهار داشت: هنوز با پيشنهاد جدي از طرف چلسي روبرو نشده ام. تنها يكسري رايزني ها از طرف اين باشگاه با مدير برنامه من انجام شده است. با اين حال احتمال حضورم در اين تيم هست. اگر از چلسي پيشنهاد دريافت كنم، قطعا به آن فكر خواهم كرد.
اين بازيكن 30 ساله كه همراه تيم ايتاليا در رقابت هاي جام جهاني 2006 به مقام قهرماني رسيد در حالي چنين جملاتي بر زبان آورده كه اخبار رسيده از ميلان حكايت از عدم علاقمندي اين تيم به واگذاري بازيكن به تيم هاي ديگر دارد. ميلاني ها پس از فروش كاكا به رئال مادريد، قصد ندارند بازيكن تاثيرگذار و كليدي ديگري از دست دهند.
اين هافبك دفاعي با ميلان تا سال 2011 قرارداد دارد. او پيشتر در تيم هاي برشيا و اينترميلان بازي كرده است.
دوستان دیگه چیزی از میلان نمونده.فقط پاتو رو داریم.
ای بابا پس میلان می خواد کی رو بخره؟می خواد از منتخب سالمندان بازیکن جذب کنه؟
نقل قول:
نه نه اشتباه نکن دوست من.
من مطمئنم که رئال جزو مقروضترین باشگاه هاست.
میلان هم تا پارسال بعد از رئال,منچستر و بارسا 4امین تیم ثروتمند جهانه.
دونگا:ارنانس، گزینه مناسب برای میلان
مربی تیم ملی برزیل معتقد است که جدایی کاکا از میلان به منزله ضربه بزرگی برای این تیم بود ولی در صورتی که سران روسونری بخواهند،ارنانس ستاره سائوپائولو می تواند گزینه مناسبی برای آنها باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hernanes, São Pauloسایت گل- کاکا، ستاره برزیلی میلان، روز دوشنبه باقراردادی 67.2 میلیون یورویی به رئال مادرید پیوست و کارلوس دونگا سرمربی تیم ملی برزیل معتقد است که ارنانس می تواند جانشین مناسبی برای این ستاره بزرگ در میلان باشد.
دونگا در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت در این رابطه گفت:"جدایی کاکا از میلان،ضربه بزرگی برای این تیم بود. وجود ریکی به منزله گارانتی بزرگی برای تغییر ریتم در میلان بود و در حقیقت در نبود کاکا شما نمی توانید گزینه کاملا مشابهی را جایگزین او کنید و در نهایت جای خالی او حس خواهد شد."
برلوسکونی رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی اعلام کرده که رونالدینیو از این پس و در دوره مربی گری لئوناردو مبدل به یکی از کلیدی ترین بازیکنان میلان خواهد شد. این در حالی است که سرمربی تیم ملی برزیل پیشنهاد دیگری هم برای روسونری دارد. او معتقد است که میراندا و ارنانس می توانند گزینه های مناسبی برای پرکردن جای خالی کاکا در میلان باشند.
دونگا در این رابطه گفته:" امیدوارم که لئوناردو بیش از پیش و به طور منظم تری از رونالدینیو استفاده کند. سال گذشته رونالدینیو تا حدودی افسرده شد ولی او قطعا در رقابتهای آفریقای جنوبی به اوج بازخواهد گشت. در مورد میراندا باید بگویم که او یک مدافع پرسرعت و پرتوان است ولی من ارنانس را به میلان پیشنهاد می کنم. او ثبات گتوزو و پاهایی به محکمی پیرلو دارد و به نظر من سران روسونری باید بلافاصله او را به خدمت بگیرند." چند ماهی است که سران باشگاه میلان عملکرد ارنانس را زیر نظر دارند و با قراردادی 8 میلیون یورویی می توانند او را به خدمت بگیرند.
من که فک میکنم فروش کاکا یه تصمیم کاملا عاقلانه و به میلان هیچ ضربه ای نزد و کاملا به سود بود!!!
خودتون میدونید که کاکا داشت هر روز بدتر از دیروز می شد.
حالا فقط باید بازیکنایی مث پاتو بگیرن که یکم میانگین سنی بیاد پایین تر و تیم شاداب تر بشه ...
اصلا فروش کاکا برای هر 2 تیم سود داشته ! ولی من واقعا امیدوارم میلان چندتا بازیکن خوب بگیره ! چون قول داده بود دوباره میلان رو بسازه !نقل قول: