نقل قول:
سلام دوست من .
داداش بالاخره ديشب به 1000 بدبختی به فريمور امين اکستريم اليت تغيير دادم ، کلی حال داد ، چقدر باحاله ، مخصوصا فونت هاش ، فقط يکم ريزه بد ديده ميشه . تم هارم نصب کردم خيلی راحت ، کلی فاز ميده
سلام
خوشحالم که بالاخره موفق شدید!
کدوم تم رو ریختید؟
bluepro رو امتحان کردی؟
می خوام بدونم سلیقه ام خوبه یا نه؟
نقل قول:
1- این نوشته هاش داره پدر چشمامو استاد ميکنه ! ، راهی نيست راحت بشم؟
اگه ریز بودنش رو می گی که خب توی setup می تونی لارج یا مدیم بکنی!
ولی اگه کلا خود فونت رو می گی که حال نمی ده !!
می تونی با همون applyfont هر فونتی که روی کامپیوتر داری رو روی گوشی بریزی
فقط هر بار که خاموش روشن می کنی باید از اول نصب کنی!
نقل قول:
- عکس بک گراند رو عوض کردم به عکس دلخواه ، اما بشدت عکس روشنه .! تو فريمور قبليم اینقدر روشن نبود و يه لايه سفيد روشو پوشونده بود که خوندن نوشته هارو خيلی راحت ميکرد، الان رنگ نوشته های گوشيم قهوه ای تيره هست ، رنگ اون عکس هم سياه!! اصلا ديده نميشه چيزی ، ميخوام بدونم چجوری ميشه Transparency بک گراند رو کم کرد ، که يکم اون لايه سفيد ، سفيد تر بشه تا بتونم نوشته هارو راحت تر بخونم!
یادمه توی همون موبایلستان یه راه حل براش نوشته بودن ولی یادم نیس کجا بود!@
ولی فک کنم با همین التراتم می شه!!
ای کاش یه کی بود این التراتمو فارسی یا حد اقل انگلیسی کنه!!!
ولی رنگ فونتتو مطمئنم با التراتم می تونی عوض کنی چون من عوض کردم!
اینجوری:
instalar
modificar
a
+
ok
دیگه من نمی دونم این رنگا که نوشته چه رنگیه ولی دونه دونه امتحان کن یعنی با + عوض کن ok بزن و ok
اگه اشتباه نکنم:
برای Transparency
اون اول جای b a بزن به نظرم ربط داشته باشه!!
خلاصه ور برو جواب می گیری!!!
نقل قول:
اما مورد سوم که از همه مهمتره
3- با نرم افزار Motorola phone tools که داخل سی دی گوشی هست يک بکاپ از کانتکتم گرفتم ، که بعد از تعويض فريمور دوباره رستور کردم ، اما پيامک هام !! واااای ، قبل از تعويض رفتم تو پوشه پيامک ها ( از طريق همون نرم افزار ) يک Ctrl + A گرفتم ، و گزينه Save As... رو زدم و يجا ذخيره کردم ، اما حالا که ميخوام همشونو برگردونم ، نميدونم بايد چيکار کنم ، گير کردم ، هرکاری ميکنم نميرن تو حافظه خود گوشی ، ديوانه شدم ، لطفا راهنمايی کامل کنيد .
بله اونها به صورت فایل های text سیو شدن و من اهی نمی دونم که به اینباکس گوشی برگردن !
شما فقط می تونی روی گوشی بریزی و مثل یه فایل نت ببینی!!
الان که شما الایت رو ریختی برنامه ی اسیستنت رئی گوشیه شما هست!
شما اگه با اون بک آپ بگیری اس ام اس هات بعد از ریستور به اینباکس بر می گرده!
ولی برای قبلی ها من راه حلی ندارم!
اگه به نتیجه رسیدی منو بی خبر نذار!
ممنون