برادر هاي عزيز
من يه كارت گرافيك براي بازي ميخوام بخرم
asus ati 2600xt 512 قيمت 110 تومن دارم.
تو اين رده قيمت بهتر از اين چيزي ميشه پيدا كرد؟ 1650 xt از اين هتر ه يا همين خويه؟
Printable View
برادر هاي عزيز
من يه كارت گرافيك براي بازي ميخوام بخرم
asus ati 2600xt 512 قيمت 110 تومن دارم.
تو اين رده قيمت بهتر از اين چيزي ميشه پيدا كرد؟ 1650 xt از اين هتر ه يا همين خويه؟
evga 8600gt 256 gddr3نقل قول:
xfx 8600gt 256 gddr3
فک میکنم این gddr3 باشه. در این صورت بهتر بری سراغ 8600 gt با برند inno3d که همین قیمت باید باشه یا gainwardنقل قول:
xfx این مدلش حدود 130 تومنه
با سلام
میخواستم کارت Ati 3870 X2 رو بگیرم
میخواستم ببینم الان تو بازار هست -ایا ارزششو داره-ایا مارک Club 3d خوب هست یا نه
درمورد خرید گرافیک یه راهنماییم بکنید ممنون میشم
كسي قيمت Club3d ATI 3850 256MB DDR3 و Club3d 8600 overclocked Edition و Club3d 2900XT 256MB رو داره؟
قيمت مدلهاي ASUS و Giga يا ساير مدلها چنده؟
سلام به همگی !!!:20:
آقا من دیروز رفته بودم مجتمع کامپیوتر ایران !!
تو اونجا دیدم که یه مانیتور 20 اینچ benQ رو قیمت زده بود 258 هزار تومن !! :46:
این درحالیه که مانیتور 19 اینچ bw1931 از سامسونگ علیرغم اینکه یک اینچ کمتره قیمتش هم حدودا 30 تومن از این برند بیشتره !!!:13:
حالا میخوام از شما بپرسم که با فرض داشتن بودجه کافی برای کارهای روزمره یک کاربر به انضمام کارهایی مثل بازی و غیره کدومیک از این دو مانیتور انتخاب معقول تری هست ؟؟
20 اینچ benQ یا 19 اینچ سامسونگ ؟؟
ممنونم :11:
سلام دوستان Gainward 8800 GT GLH كه 1 گيگا حافظه داره چطوره كوركلاك اون 700 هستش مي ارزه بگيرم؟
قيمتش 365
نه دو ست عزیز بری سراغ 8800gts512mg بهتر نتیجه می گیری من در ازما یشهایی که از این کارت و همنو های دیگش دیدم زیاد جالب کار نکرده بودن و فقط هم رده های خودشونو از راه بدر کرده بودن تو روزلیشنهای بالانقل قول:
ولی بازم در مقابل 8800gts512mg ضعیف نشون داده بودن شما قدری بیشتر رو بو دجه بزار و از برندای مطرح تر
وردار تا به خوبی از شر او رکالاک خیالت جمع باشه (تا حد مرگ نه ها )
پیشنهاد من اینه BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 WC 512MB PCIe with ThermoIntelligence
کد:http://www.bfgtech.com/bfge88512gtsoc2wce.aspx
پیشنهاد شما خیلی خوبه برای یه اورکالاک کار حرفه ی و خوره ولی کسی که بو دجه ی کافی نداشته باشهنقل قول:
پیشنهاد من اینه BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 WC 512MB PCIe with ThermoIntelligence
خیلی گرو ن براش تمام میشه BFG یکی از بیهترینهاست و با بقیه ی برندا خیلیه رقابت جالبی داره
ولی قیمتی که اینجا می دن یه خورده نسبت به بقیه سنگینتره دلیلشم خوبه به خاطر سیستم
خنک کننده ی ابی که داره ادمو وسو سه می کنه و کسی که بو دجه به اندازهی کافی داره
براش خیلی عالیه و فکر نکنم پایین از 460 تو مان کمتر بدن در یکی از سایتها قیمت بیشتر ازاین رو از یکی از طرفدارای سر سختش که گرفتم گرو نتر ازاین هم گفت ....!!
دوستان عزیزمیخواهمتقریباتا 700 تومانیکسیستمخانگیبراییکیازاشنایانپیشنهادبدم. قطعاترادرتاپیکهایمخصوصخودشاننوشتم.نظرشمادراینبارهچیست؟اگرسایتیاستکهبتوانمقیمتهارادربازارببینمخیلیخوبمیشد؟اگرمدلیرادرحدودهمینقیمتپیشنهادبدهیدخیلیازشماممنونم.
vga:geforce 7300 (تومان60)
(تومانmonitor lcd samsong(230-250)