عزيز جوابت تو صفحه قبل هستنقل قول:
ميشه بايد بايوس مادربورد آپديت بشه
Printable View
عزيز جوابت تو صفحه قبل هستنقل قول:
ميشه بايد بايوس مادربورد آپديت بشه
دوست خوبم اينجور مقايسه ها اشتباه آخه چيپست AMD با اينتل كلي با هم فرق دارننقل قول:
همونطور که اشاره کردند چون چیپست های Intel و AMD از نظر ساختار و مباحثی که باید بررسی بشن کلا متفاوت هستند اصلا نمیشه این دو مادربورد رو مقایسه کرد.نقل قول:
باید ابتدا نوع پردازنده خود را انتخاب کنید و بر اساس آن مادربورد مناسب رو پیدا کنید.
نسبت به قیمتی که داره مادربورد بدی نیست. کلا چون یک مادربورد رده پایین به حساب میاد نمیشه به خاطر نداشتن امکانات زیاد ازش ایراد گرفت.نقل قول:
ببین من می خوام بخرمنقل قول:
ندارم که بایوسش رو آپدیت کنم !!!
خب بايد بايسشو آپديت كني راهي نيست مگه اينك شركت وارد كننده آخرين ورژن بايوس رو روش ريخته باشه يا اينكه جديد اومده باشه كه بايسش آپديت شده باشهنقل قول:
آپدیت بایوس مادربورد های جدید کار سختی نیست و الان اکثر برندها برنامه ای برای آپدیت بایوس در محیط ویندوز دارند.نقل قول:
ای بابا منظور من اینه که کدوم چیپ قویتره 790fx یا x38 وبرای این دو تا چیپ مادربرد هایی که گفتم خوبن یا نهنقل قول:
آرمان جان رو x38 میخوام core2 quad Q6600 ببندم رو 790FX میخوام 9750 PHENOME ببندم.
خوب حالا بگو چیکار کنم.
بعدشم در رده چیپ های X38 مادربردی که گفتم (Abit IX38 QUAD GT ) خوبه یا یه مدل دیگه اگه سراغ داری پیشنهاد کن.
واسه چیپ 790FX هم مادربردی که گفتم (ASUS M3A 32-MVP DELUX ) خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنی.
خوب امیدوارم که سوالم واضح شده باشه و یه کمکی هم بکنی به من.
براي AMD مادربوردي كه انتخاب كردي مادربورد خوبيه و امكانات خوبي هم دارهنقل قول:
براي اينتل انتخاباي ديگه اي هم هست از ASUS يا GIGA
البته اين مدربوردي كه گفتي خوبه انتخاباي بهتر هم فكر مي كنم باشه
مشکل همینجاست... نمیشه گفت X38 قوی تره یا 790FX. چون مثلا ما نمی تونیم قدرت اورکلاکشون رو با هم مقایسه کنیم یا مثلا عملکردشون روی حافظه یا...نقل قول:
X38 همراه با Q6600 یا 790FX همراه با Phenom 9750 در کل و در حالت Default عملکرد تقریبا یکسانی برای شما دارند. برای هر دو چیپست هم مادربورد های خوبی رو مثال زدید.
کدوم چیپ قویتر و بهتر عمل میکنه؟
در ضمن هر دوی این مادربرد ها Crossfire ساپورت هستند و کارت من Nvidia هستش میدونم که مشکلی وجود نداره.
اما ترجیح میدم مادربردم Crossfire نباشه مادربردی هست تا رنج قیمت 250 تومن با چیپ X38 یا 790fx که Crossfire نباشه؟