همینطور که دوستمون گفت دلیل اصلی قدرت مادربرده چون ساختار پردازنده ها متفاوته و این بعید می تونه باشه که یک پردازنده بالاتر نسبت به یک نمونه پاینتر دارای توانایی های کمتری باشه .
Printable View
همینطور که دوستمون گفت دلیل اصلی قدرت مادربرده چون ساختار پردازنده ها متفاوته و این بعید می تونه باشه که یک پردازنده بالاتر نسبت به یک نمونه پاینتر دارای توانایی های کمتری باشه .
مقایسه Q9300 با E2200 چند تا اشکال داره:نقل قول:
یکیشو که آقا شهاب گفت: میزان کش و FSB فرق می کنه، تکنولوژی هم فرق می کنه.
ولی علاوه بر این موضوع، مورد دیگری هم هست که باید بهش توجه بشه:
کسی که میاد می گه من 2میلیون پول دارم، و می خوام بهترین سیستم رو ببندم، اونقدرها پول براش مهم نیست. یعنی حاضره 100تومان اضافه بده تا 10% کاراییش بالا بره. ایشون مطمئنا بهترین کارت گرافیکی و بهتربن رم و هارد و ... رو هم برای سیستمش در نظر می گیره.
ولی کسی که میاد E2180 می خره داره به شما می گه من سرمایه محدودی دارم. این سرمایه قراره بین تمام قطعات تقسیم بشه. می خوام با این سرمایه محدود، بهترین کارایی رو داشته باشم. چون سرمایه محدوده، اگر یه سی پی یو گران بهش پیشنهاد کنیم، مجبور می شه یه جای دیگه کم بذاره. مثلا یه کارت گرافیک ضعیفتر انتخاب کنه.
شما می گی: 13 تومان اضافه بده تا 10% کارایی بالا بره؟
من می گم 13 تومان اضافه رو بده (تا اینجاش مشکلی نیست!) ولی این پول رو بذار روی کارت گرافیکی تا 30% کارایی بالا بره.
یعنی باید ببینی 13 تومان سرمایه کردن روی سی پی یو چقدر کارایی کل سیستم رو بالا می بره؟ 13 تومان سرمایه کردن روی گرافیک چقدر؟ 13 تومان روی رم چقدر؟ و...
خلاصه اینجا نباید فقط به سی پی یو فکر کنی. باید به کل سیستم یه نگاه جامع داشته باشی. مهم نیست که کارایی سی پی یو چقدر اضافه شده مهم اینه که کارایی کل سیستم چقدر بالا می ره.
گفتی:
کی گفته باید تا 2.2 اورکلاک کنیم؟ هیچ کدام از بازی ها برای اجرا شدن به این فرکانس نیاز ندارند.نقل قول:
شما باید برای بازیها E2180 رو تا 2/2 گیگاهرتز اورکلاک کنی ، چون بیشتر بازیها به این مقدار فرکانس نیاز دارن ولی E2200 نیازی به اورکلاک نداره.
الان من بازی Assassins Creed رو که خفن ترین بازی موجود از نظر گرافیکی هست روی کامپیوترم دارم. و با سی پی یو تک هسته ای P4 2.8GHZ (با تنظیمات گرافیکی متوسط یا پایین) بسیار راحت و روان اجرا می شه. (کارت گرافیک من 8600GT DDR3 هست.)
اگر منظورتون این بود که برای بازی با بالاترین کیفیت باید سی پی یو 2.2 باشه، باید اضافه کنم که برای این کار باید کارت گرافیکی بالای 200تومانی هم داشته باشید! ولی اگر چنین سرمایه ای داشتید که به E2180 فکر نمی کردید! می رفتید دنبال Q6600. پس بازی با بالاترین کیفیت اصلا برای کسی که سرمایه پایینی داره مطرح نیست.
اولین چیزی که مطرحه اینه که بازی اجرا بشه، (که با E2180 همه بازی های الان و چند سال آینده اجرا می شن.)
دومین چیزی که مطرحه اینه که چی کار کنیم با این پول بهترین راندمان رو بگیریم. که موضوع سرمایه گذاری روی کارت گرافیکی پیش میاد.
در مورد بخش اول صحبت های شما:نقل قول:
دوستمون گفتن سی پی یوی پایین 100 تومن معرفی کنید که ترجیحا اینتل باشه. بنده هم E2200 رو پیشنهاد دادم و نظر شخصی خودم رو گفتم. دیگه دوستمون نگفت که من 13 تومن بیشتر نمیدم چون فقط 10 درصد کارایی میره بالا . من هم فقط و فقط پیشنهاد دادم. چون E2200 پایین 100 تومنه و اینتل هست و فرکانس خوبی داره.
در مورد بخش دوم صحبتهای شما
همین الان حداقل سیستم مورد نیاز بازی Assassins Creed رو از همین سایت P30world گرفتم که در قسمت سی پی یو (Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended ،
پس می فهمیم که حداقل 2/2 گیگاهرتز در سی پی یوهای دو هسته ای ، فرکانس لازم داره. همونطور که گفتم از همین سایت گرفتم . پس میشه E2200 . من گیمر حرفه ای هستم و خودم از پیشرفت بازیها اطلاع کامل دارم.
به هر حال من فقط قصدم پیشنهاد بود و حاضرم هر چه زود تر این قضیه تموم بشه. چون کلنجار رفتن کمکی به دوستمون نمیکنه. قصد من فقط پیشنهاد دادن هست و هر کسی نظر خودش رو داره.
از شما و آقا شهاب ممنونم و اگر نکته ای نوشتم که جالب نبود منو ببخشید.
سلام بچه ها من یه مادربرد pml800 s3 دارم و یه cpu 3.4
این cpu من تو قسمت ویندوز مینویسه 3.4
اما با چند برنامه که تست کردم نوشته
3.4
حالا میخام یه سی پی دیگه بخرم
نظرتون در مورد این 3 تا چیه
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
===========
اما فکر کنم سی پی خودم دو هسته ای نباشه
روی خود سی پی هم چیزی هم قید نشده که دال بر 2 هسته ای بودنش باشه
با برنامه های مثل اورست هم که چک کردم نوشته 3.4 دو هسته ای
می دونم که توی سایت خود بازی در مورد سی پی یو مورد نیاز چی نوشته. ولی من با این سی پی یو بازی کردم و تا مرحله 6 یا 7 هم جلو رفتم:
نتیجه: وقتی با پردازنده من می شه بازی کرد با E2180 ( که کاراییش 3-4 برابر مال منه) حتما می شه.کد:http://i33.tinypic.com/11si3v7.jpg
نکته دوم: اگر قرار بود فقط با نگاه کردن به اتیکت قیمت، یک سی پی یو زیر 100 تومان به ایشون معرفی کنیم، دیگه چه نیازی به وجود ما یا این تاپیک بود؟! مگر ایشون خودش بلد نیست از یک فروشگاه قیمت پردازنده ها رو بپرسه و هر کدوم زیر 100تومان بود بخره؟
هدف ما اینه که با در نظر گرفتن همه شرایط بهترین گزینه رو برای اون شخص بهش معرفی کنیم. یعنی اگر بودجه شخص محدوده بهترین ترکیب پردازنده/گرافیک/رم رو با اون بودجه بهش پیشنهاد بدیم. اگر E2200 رو معرفی کردی باید این توضیحات رو هم اضافه کنی که این پردازنده نسبت قیمت به کاراییش از E2180 پایین تره، اگر این پول رو روی قطعات دیگه بذاری فلان می شه و راندمان چی می شه و... اگر انتخاب رو به طرف مقابل می سپاری، پس توضیحات کامل بده تا اشتباه نکنه.
این لینک رو هم ببین:
البته به نظر من این شرکت چون خودش تولید کننده تراشه های گرافیکی هست ممکنه یه کم در مورد نمودارها اقراق کرده باشه (شاید!) ولی به هر حال اصل موضوع صحیحه.کد:http://www.nvidia.com/content/opc/v2/configurator.asp
نظرات شما کاملا تایید میشه . خوشحالم که به نتیجه رسیدم. ولی اون لینک آخر رو با عرض معذرت ،نفهمیدم چی هست !!!:20:نقل قول:
دوستان تو رنج قيمتي 100 120 سيپيو e7200 آيا بهترين سيپيو هست يا از اينم بهتر پيدا ميشه ؟
ضمن اينكه ميخوام يه مادربورد حداكثر 100 تومنيم بگيرم كنارش.
البته من ميخوام دو تا سيپيو بگيرم يكي 120 تومن و يكي 180 تومن كه اون رو ميخوام q6600 بگيرم ميخواستم بپرسم q6600 انتخاب درستي هست؟
خيلي ممنون
Q6600 در حال حاظر با توجه به قيمت بهترين انتخاب هستشنقل قول:
تو رنج تا 120 هم فنوم 3 هسته اي 8450 هم انتخاب خوبي هستش
احتمالا پردازندت از خانواده پنتيوم D هستشنقل قول:
براي اطمينان يه عكس از CPU-Z بگير بزار تا مدل پردازندت رو بگيم چيه و با همون نرم افزار از تب مادربورد يه عكس بزار تا مدل دقيقشو بفهميم تا بهترين انتخاب پردازنده رو به شما بگيم
سلام دوستان
من یه سی پی یو میخوام 2 هسته ای باشه برای بازی کردن هم سازگاری داشته باشه چون زیاد بازی میکنم میخواستم بدونم مارک Intel بهتره با Amd اگه ممکنه برام مارک و حدود قیمت رو بیگن ممنون میشم.