دوست عزیز در پست اولش نوشته شده که مطالب در این مورد جمع اوری می شن و اصل مطلب مربوط به جاهای دیگه است .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز در پست اولش نوشته شده که مطالب در این مورد جمع اوری می شن و اصل مطلب مربوط به جاهای دیگه است .نقل قول:
دوستان سلام
چند سوال مهم دارم که مدت هاست ذهنم رو مشغول کرده:
هدف خدا از افرینش ما چی بوده؟ یه جورایی میشه گفت ما عروسک خیمه شبازی خدا هستیم که نقشی که قراره بازی کنیم مشخصه
اصلا چرا خدا همه مارو توی بهشت قرار نداده؟ این چه عدالتیه که به خاطر حماقت حضرت ادم ما باید به پاش بسوزیم؟
اگه شیطان از خدا طلب آمرزش کنه چه اتفاقی میفته؟
اصلا هدف خدا از آفرینش بدی ها چی بوده؟ چی میشد اگه خدا فقط خوبی رو می آفرید و اینهمه بدبختی به وجود نمیامد
؟ بهر حال ما تلاشمون رو می کنیم که اصلاح بشیم ولی واقعا جای سوال داره که حکمت این افرینش خیمه شب بازی آدمی چی بوده ! :20:
دوست عزیز یک داستان برات تعریف می کنمنقل قول:
یک روز حضرت موسی از خدا پرسید چرا این کرم را افریدی خدا در جواب می گوید این کرم هم هزار بار این سوال را از من پرسیده است که چرا موسی را افریدی.
دوست عزیز واقعا فکر می کنی زندگی یک خیمه شب بازی است ؟
زندگی هیچ بدی درش وجود نداره شیطان هم هوای نفس ماست .
هیچ چیز رو خداوند بد نیافریده این بدی ها نشانه ی اعمال ماست نه خدا وند .
حالا هرچی که می خواد باشه بهر حال چیزی به عنوان بدی افریده شده اخه یه مقدار عجیبه مثلا چرا شیطان با اینکه می دونسته خدا اونو به جهنم می بره بازم چنین عاقبتی رو پذیرفته؟
مشکل ادما اینه که به اخرت و عذاب اعتقاد ندارن وگرنه هیچ وقت گناه نمی کردن ولی چرا شیطان که خبر داره این عاقبت رو پذیرفته؟
فقط یک سوال دارم خواهش می کنم یه جواب منطقی بهش بدید:
چرا همه ما نباید توی بهشت می بودیم؟
ایا واقعا تلاش ما برای رسیدن به بهشت و کسب خوبی ها به حال خدا تاثیری داره؟ البته در نظر بگیرید که هرچیزی که وجود داره به قدرت خدا به وجود امده مثلا کسب خوبی ها یا خود خوبی ها اینها تعاریفی هستن که خدا در زندگی ما قرار داره
هر جای دنیا که هستی این حقیقت رو بدون که خدا همیشه مواظبته خودش بیشتر از تو ناراحته اما انسان یکم هوسش زیاده تو گناهاینو همه میدونن که گناه اکثر اوقات لذت بخشه خوب خدا بهشت رو واسه چی بهت بده واسه اینکه تو دنیا کلی حال کردی بگه آفرین بیا بهشت مال تو؟؟؟ نه اینطور نیست بهشت فقط با سختیه خدا خودش مسئول ماست واسه همینه همه مون میدونیم هیچ کس تا ابد تو جهنم نمیمونه البته این بهشت و جهنم که من میگم خیلی فرق داره ها همه چیز دست خودشه شاید میتونست خیلی لذت های حرام رو حلال کنه اونوقت دیگه اون چیز حرام خوب بود نه بد این تو وجود انسان هست که خوبی ها رو از بدی ها تشخیص میده میگن آقای فلانی از دست دوستت عصبانی هستی؟؟؟ بزن بکشش میگی نه!!! بعد کی جوابشو میده اونم حق زندگی دارهمیگم خانوم فلانی برو فلان کارو بکن کی به کیه؟؟؟ پول خوبی توشه میگه نه دیگه چی همه چیز که پول نیست اینا حالا مثال بود میگم ما عروسک نیستیم خدا خوبی و بدی رو به ما نشون داده ما انتخاب داریم هیچ موجود یا عروسکی اینطور نیست همونطور که خوبی و بدی واسه همه معلومه یکی میکنه یکی نمیکنهو بعدش اینکه تنها یک موجود میتونه خالق باشه که همون خداست و واحد پس نمیتونیم بگیم چند تاست و شرک بیاریم پس یکیه حالا اگه این یک جایگاه مخصوص خودشه ما به هر حال نمیتونیم خالق باشیم پس باید مخلوق باشیم که بهتر از وجود نداشتنه یعنی بهتر از هیچی حالا تو این موجودات انسان هم شدیم که قدرت و قابلیت بی نهایتی داریم باید استفاده کنیم و خود خدا انقدر شخصیت انسان رو بالا برده که میگه چنان مرا عبادت کن که تو را مانند خود کنم که به هر چه میگویی باش بشود واسه یه موجود که نمیتونه خالق باشه چی بالاتر از اینکه با پیوستن و فنی شدن در خالق بشه بخشی از خالق ؟؟؟ یعنی از پست بودن تا برتر بودن همه انتخاب خودته باید بخوای امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم
خوب همه که رفتن بالا پس منم یه منبر برم!!
اساس بهشت و جهنم بعنوان پاداش هستش نه به عنوان هدف . مثلا پدر شما به شما میگه اگه معدل کانامت بیست شد برات یه دوچرخه میخرم (پاداش) حالا هدف اصلی اینه که این پسر درسش رو خوب بخونه تا معدلش بیست بشه و پاداش (دوچرخه) یه دلگرمی هست ! خوب حالا خدا چرا این دلگرمی رو گذاشته جوابش واضحه چون انسان در ابتدای مسیری که بسوی خدا گام بر میداره سر شار از نفسانیاته و فکر میکنه که بهترین چیزها توی دنیا یه باغ پر از گل و زیبا که چند تا حوری خوشکل هم توش براش عشوه شتری بیان و هیچ کاری هم نخواد انجام بده و فقط عشق و حال کنه!! برای همین خداوند که از ضمیر ما آگا هه این وعده ها رو داده تا افراد بیان توی راه و در مسیر قرار بگیرند ....
حالا تدریجاً که پیش رفتید میفهمید که ای بابا لذت واقعی که این نیست این زود گذره !! و مزش فوری از بین میره شما بیان بدون زحمت یه باغ زیبا و چند تا فرشته بدن بگن برو عشق کن بعد یه مدت دلزده می شی
وقتی در مسیر قرار گرفتید لذت عشق و آرامش حقیقی ( که البته بی نهایت هستش) رو درک کردید اونوقت پی می برید که نه بابا این بهشت و حوری و عمر جاوید اینا در برابرش هیچه
وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به
سلام
دوستان شايد مسخره بياد اين حرفم
ولي من يه سري چيزها تو ذهنم مياد خود به خود و اونا رو تكرار ميكنم و وقتي زياد فكر ميكنم يا تكرار ميكنمشون بعد 1 يا 2 روز اتفاق ميفته باسم
براي مثال مرگ 2 تا از فاميل ها كه از وقتي اومدن تو ذهن من و من تكرار كردم فوت شدن
يا خرابي موتورم قطع شدن اينترنتم ...
و كلي چيز هاي ديگه كه به 2 روز هم نميكشه باسم اتفاق ميفته
به نظر شما دليلش چيه؟ چي كار بايد بكنم
اينم بگم خودم نميخوام تكرارشون كنم تو ذهنم ولي خودش تكرار ميشه
دقيقا!نقل قول:
با خوندن اين جمله ناگهان خندم گرفت!نقل قول:
فرض كن 6-5 نفر همزمان برن بالاى يه منبر! :laughing:
◙
دوست عزیز مساله اینه که هدف رسیدن به بهشت نیست اصلا ! این اشتباهیه که متاسفانه رفته تو ذهنمون . هدف خیلی بالاتر از رفتن به بهشت یا جهنمه . اگه هدف از آفرینش انسان رسیدن به بهشت باشه که خیلی مسخره ست و بیهوده ! بهشت شاید فقط در حکم یه جای موقت باشه ، یه منزلگاه . . .نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز همچین مساله ای مسخره که نیست . . . اما اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بده تا موضوع مشخصتر شه .
یعنی چی که مثلا نمی تونی تکرار نکنی ؟ یعنی به اراده ی خودت نیست ؟ نمی تونی ذهنت رو کنترل کنی که بهش فکر نکنی ؟
شما حالا این بار تلاش کن که ذهنت رو تحت کنترل خودت در بیاری و به چیزای دیگه تمرکز کنی .