نه عزیز مصاحبش را نخوندمنقل قول:
دقیقا برعکسه
صداش و اصلا دست کاری نمیکنه !
مصاحبش و مگه نخوندی ؟
ولی تو یه مجله خوندم که نوشته بود خیلی صداش را تغییر می ده و دست کاری می کنه
گناهش به پای همون مجله
Printable View
نه عزیز مصاحبش را نخوندمنقل قول:
دقیقا برعکسه
صداش و اصلا دست کاری نمیکنه !
مصاحبش و مگه نخوندی ؟
ولی تو یه مجله خوندم که نوشته بود خیلی صداش را تغییر می ده و دست کاری می کنه
گناهش به پای همون مجله
منم موافقم شاید ما داریم خیلی تعصبی میگیم اما چیزی که هست اینه که
صدای محسن استثنایی هست وگرنه موها رو سیخ نمیکرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موافق نیستم ! ما تازه خیلی کمتر از اونی که صدای محسن ارزش داره میگیم ! :40:نقل قول:
تو چنگ ابرای بهار افتادم و در نمیام
چشمام و سرزنش نکن از پسشون بر نمیام
پیر شدم تو این قفس یکم بهم نفس بده
رحم و مروتت کجاست ؟ جوونی هام و پس بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i34.tinypic.com/33c5828.jpg
دوستان واقعا برام جالب بود.....
توی یکی از این فاروم های .......... رفته بودم....یه تاپیک باز کرده بودن با نام آیا آلبوم یه شاخه نیلوفر انتظارات رو برآورده کرده یا خیر!!!!
چند نکته جلب توجه میکرد!!
1 - یه عده کسایی که نظر دادن اومده بودن از پست های انتقادی همین تاپیک کپی برداری محض کرده بودن!!!!!!!!
2 - حدود 90% نظرشون این بود که آلبوم افتظاح بود!!!!!!!!!
3 - حدود 90% از آلبوم های دیگه ای که همرمان اومده بود بیرون خصوصا آقای ف - (البوم ظالم) خوششون اومده بود و حدود یک هفتست که دارن مدام گوش میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8:
میخام بگم یک سری سایت ها و برخی فاروم ها کاملا به صورت حساب شده و برنامه ریزی شده دارن بر ضد آلبوم جدید چاووشی تبلیغات منفی میکنن! و قصدشون هم اینه که یک سری آلبوم شیش و هشتی رو بیشتر بفروشن و احیانا روی فروش بینظیر آلبوم یه شاخه نیلوفر تاثیر بزارن!!! باور کنید من برای کنجکاوی رفتم 1-2 ترک آلبوم این طرف ( ف) رو دانلود کردم که ببینم اگر واقعا خوب بود بخرمش...اما ===> :2:
آهنگسازی => در حد بسیار بسیار پایین / خوانندگی که دیکه نگو :2:
حالا یه عده آلبوم سعید شهروز رو مثال میزنن بازم این قابل قبولتره ...حداقل از موسیقی یه بویی برده..البته بماند که بعد از 1-2 بار گوش دادن خسته میشی ازش...چون واقعا ریتم ترانه ها تکراریه و حرف جدیدی برای گفتن نداره
اما واقعا بدون اغراق میگم هر ترک آلبوم یه شاخه نیلوفر در حد یک آلبومه!! آهنگسازی و تنظیم یک چیزی بالاتر از فوق العاده!!!!! خوانندگی که برای خودش یک چیز جداست در این آلبوم....چون اگر حضرت بدون اهنگ هم بخونه با اون احساس بینظری که هنگام خوندن داره جای خالیش رو پر میکنه :40::11:
آفریننقل قول:
.چون اگر حضرت بدون اهنگ هم بخونه با اون احساس بینظری که هنگام خوندن داره جای خالیش رو پر میکنه
این حس به آهنگ بستگی نداره
به صدای دیوونه کننده ی سلطانه
حالا کسی در مورده آلبوم بعدی میدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا بعضی افراد فقط برای خراب کردن محسن فعالیت میکنند ! اینقدر بد میگن که آدم فکر میکنه بهشون پول میدن که از محسن بد بگن ! که البته شاید این کارو هم بکنند !نقل قول:
بزار بگن مطمئنن هیچکدوم به هدفشون نمیرسن ! من خودم کاری ندارم که آلبوم چاووشی پر فروشترین بشه یا نه ! چون محسن چاووشی فقط یه دونست !
------------
------------
1 - راجع به آلبوم ظالم فرخ : چرا میگی آقای ف ؟ فرخ یکی از خواننده های مورد علاقه ی منه ! درسته آلبوم ظالمش مثل آلبومهای قبلیش نشده و ضعیف کار شده ولی بازم 2 . 3 ترک قشنگ داره یکیش همینه که تو امضام هست !
2 - شما به ریتم ترانه های سعید شهروز میگی تکراری ؟ آلبوم سعید شهروز کار بسیار قشنگ و جدیدی شده نسبت به آلبومای قبلیش !
والا نمیدونم اگر محسن چاووشی خواننده هست پس خواجه امیری خدای صوت هست دیگه
یادش بخیر سعید شهروز و شادمهر عقیلی چه برو بیایی داشتن ...
شادمهر یه دهاتی ساخت که هنوز خودشم نتونسته عینش رو بسازه...
قبلنا تعریف مردم از موسیقی و صدا یه چیز دیگه بود ...
خواجه امیری هم خواننده ی خوبیه ولی هنوز به م محسن چاووشی هم نرسیدهنقل قول:
سعید شهروز هنوزم برو بیا داره ! :27:
آهنگ دهاتی آخه اینقدر چرت بود که کسی دوست نداره عینشو بسازه :27:
واقعاً گل گفتي!نقل قول:
يادش بخير جووني هام!
چه زود گذشت.
من همون دهاتيم بوي علف ميده تنم...:37::37:
البته الان كه ديگه همه خواننده شدن.
از صداي محسن كه گذشته صداي علي عبدالمالكي هم رواني كننده است.