تا 20 گیگ راحت با سرعت 128 میزنه ولی بعد اون سرعت میاد پایین رو 15 20 و اگه یه دو هفته مصرفتون بالا نباشه دوباره سرعت برمیگردهنقل قول:
Printable View
تا 20 گیگ راحت با سرعت 128 میزنه ولی بعد اون سرعت میاد پایین رو 15 20 و اگه یه دو هفته مصرفتون بالا نباشه دوباره سرعت برمیگردهنقل قول:
فردا سرویس ما هم وصل میشه ...256 از پارس آنلاین گرفتم ،، سرعتش رو بهتون میگم ببینیت چطوریاس؟؟؟
INterleaved دیگه چیه ؟نقل قول:
چه جوری خط رو روی 2MB/256KB بزارم ؟
اسپلیتر همونی که رو مودمه !
من الان 5 ساله adsl از این شرکت رو دارم تو این 5 سال هم نه مودمو عوض کردم - تلفن بیسیم هم از اولش داشتیم - سیم کشی هم عوض نشده !
چی کار کنم !!!؟
اعصابمو خورد کرده
شما اول یه تماس با پشتیبانی شرکت میگیرید میگید من خطم نویز داره..اگه رو interleaved نیست بزارید رو این حالت..همینطور بگید پهنای باندتون رو کم کنن چون نویز خطتون بالاست رو 4MB جواب نمیده و بگید بزارن رو 2m داون و 256 اپنقل قول:
ولی اگه شما 5ساله همین سرویسو دارید و مشکلی نداشتید...پس بعید میدونم اشکال از شرکت باشه..خیلی عجیبه...و حتی اگر هم تو این 5سال با همین SNR 5 کار میکردید...مطمعنا باید حس میکردید این کندیرو...در هرصورت یه تماس با پشتیبانی ضرری نداره.
سُلام كسي ميدونه چرا وقتي تلفن رو بر ميدارم چراغ اينترنت مودم خاموش ميشه تازگيا برام اينجوري شده كلي ضد حال ادم ميخوره
احتمالا دلیلش اینه که یا اسپلیتر وصل نیست یا اگه وصله به درستی وصل نشده.توجه داشته باشین که یه سیم تلفن وارد اسپلیتر میشه و دو تا ازش خارج میشه که یکی به مودم وصل میشه و اون یکی به تلفن.تنها نکته ای که باید رعایت بشه اینه: یه سیم تلفن وارد خونتون میشه که اونو به ورودی اسپلیتر وصل میکنید.حالا اسپلیتر یه خروجی داره برای مودم که اونو به مودم وصل میکنید و یه خروجی هم داره برای تلفن که به تلفن وصلش میکنید.نقل قول:
الان سرعتم عالیه مثلا ! روی 130-140 هست ! نگاه کردم snr روی 13.5 هستنقل قول:
میشه نتیجه گرفتم دلیل کم بودن سرعتم بعضی وقتا همین SNR هست ؟
بچه ها پینگم وحشتناک زیاد هست روی 500 با اینکه سرویسم 512 حجمی هست زنگ بزنم به نظرتون چی بگم یعنی یه جور فنی بگم که بمونه و دلیل الکی نیاره؟
بالاخره اینترنت 256 پارس ما هم وصل شد ، سرعت دانلود 50 توی روز ، شب هم تست نکردم . ولی بهتر چیه سرعت 250 باشه یه روزه همه اینترنت رو تموم کنیم ، پیج ها رو هم عالی باز میکنه.
راضی هستید؟ سرعت شبانش چه طوره؟نقل قول: