اگه مبین نت سرعت بالاتر بده با این وضعیتی که دارید شما تا 12 مگابیت رو هم میتونید داشته باشید قبلا هم گفتم با کمترین سیگنال هم میشه اینترنت 2 مگابیت رو هم داشتنقل قول:
Printable View
اگه مبین نت سرعت بالاتر بده با این وضعیتی که دارید شما تا 12 مگابیت رو هم میتونید داشته باشید قبلا هم گفتم با کمترین سیگنال هم میشه اینترنت 2 مگابیت رو هم داشتنقل قول:
برای شما هم گوگل باز نمیشه؟...
سلام دوستان .
یک نفر بمن یک مودم وایمکس مبین نت هدیه داده . حالا میخوام بدونم که این سرویساش چطورین . کلا کیفیت پینگ سرعت و اینچیزا رو لطفا بگید.
آیا ارزش خریدن رو داره یا خیر ؟
از هر لحاظ بخوای حساب کنی داغونهنقل قول:
کیفیت سرویس که آشغاله الان چند روزی میشه همش تایم اوت و پوکت لاست میده
وضعیت پینگم که قربونش برم با سرور های وطنی هیچوقت زیر 80 نیست سرور های خارجی هم زیر 290 نبوده تا حالا برام
قیمت سرویس هاشم که خدا تومنه(دو برابر ADSL)
کلا سمتش نیایی کلی سود کردی اعصابت هم در آرامشه
من یکم پول دستم بیادمیرم سمت مخابرات الان یک هفته ای میشه داره اینجا سرویس میده ،
من با این وضعیت سیگنال نمیتونم مثل آدم از مبین نت استفاده کنم، قطعی های کوتاهِ فوقع العاده زیاد. (خیلی زیاد) ، سرعتو هم که هیچ. قشنگ توجه کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 در صد به اون دکلی که وصل میشید ترافیکش زیاده سعی کنید به یه دکل دیگه وصل بشید البته الان حدود یک ماهی میشه کلا سرعت داغونهنقل قول:
بله.........نقل قول:
نقل قول:
نظرم اینه که مودم رو بنداز تو سطل اشغال :n02:
من 6 ماه پیش که داشتم سرعتم روی 240 تا فیکس بود صبح و شب
ولی از 6 ماه پیش تا حالا دیگه تمدید نکردم
به نظرتون میصرفه برم دوباره تمدید کنم؟ شرکت های ISP هم چون خطمون فیبر نوریه سرویس نمیدن فقط مخابرات
که اونم چون شبانه رایگان نداره اصلا به صرفه نیس
چرا شکایت نمی کنید از مبین نت اگر راه دیگه ای جز استفاده از مبین نت ندارید؟! شکایت کنید واقعا جواب میده در سایت 195 که آدرسش هم این پایین هست! شرکت ملزم به گسترش زیر ساخت متناسب با جذب مشتری هست و مبین نت این کارو نکرده و یک شبکه که 1000نفر می تونند بهش متصل بشند رو بین 10000نفر به اشتراک گذاشته و اصلاً کیفت براش مهم نیست فقط بفروشه و پول رو بگیره از خلق الله ! شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید اگر می خوایید کیفیتتون بالابره و قطعی های مکرر یا افت سرعت شدید نداشته باشید.