ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir
Printable View
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir
دوستان، پنل adsl.tci.ir موقت هست؟
یعنی دوباره برمیگرده به ecare.tci.ir?
موقت نیست دایمی هستشنقل قول:
نت من وصل نمیشه الان با رایتل اومدم برا شما هم همینطوریه؟
لطفا کمک کنیدنقل قول:
اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.نقل قول:
در قسمت تغییر سرویس برای من این خطا را میرنه:نقل قول:
اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.
این خطا چی هست چه کار کنم؟
پسورد اونجا با پسورد قسمتای دیگف فرق داره,باید تعداد بیشتری کاراکتر +ترکیب حروف و اعداد باشهنقل قول:
ضمنا تاییدیه میفرسته به موبایل + زنگ میزنه به خط ثابت که باید اون رو وارد کنین
اینترنت من بالاخره وصل شد , سرعت به اون چیزی که گفتن نرسید , رمز اینترنت رو از بعد از چند روز پیگیری پشتیبانی گرفتم (این دفعه دسترسی داشتن) وگرنه اینا کار رو پیش نمیبردن!
شما چرا 2020 تماس نمیگیری ؟نقل قول:
وقتی مشکل از پنل هست فقط از طریق تماس میشه پیگیری کرد
ممنون نه سرعتم خوبه 8 مگ هست ولی وقتی دانلود میکنم سرعت دانولد 940 هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه ! ولی وقتی وایرلس داشتم سرعت دانولد یک بود سایتها هم راحت باز میشدنقل قول:
اکه اینترنت مشکلی نداره و فقط مروط به مرور سایت ها میشه , بررسی کنین که روی مرورگرتون پروک30 فعال هست یا نه و اگه بود اون پروک30 فعال/پایدار/قابل اتصال هست؟نقل قول: