درست شد یعنی؟
این 5 دیقه رو که خوب بده :n27::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درست شد یعنی؟
این 5 دیقه رو که خوب بده :n27::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من از این دست تیکت ها به مخابرات زیاد زدم ، خدا رو شکر فعلا چیزی بهم نگفتن :n02:
ولی اینطوری هم نیست که هرکاری بخوان بکنن ما هم صدامون در نیاد ، باید یکاری بکنیم دیگه :n13:
سرعتم از 60 رسید به 30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 15 فروردین هم سرویس دارم ازشون نمیدونم چه غلطی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 10 مگ یک ساله با شبانه رایگان داره رشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خنده ها هیستریکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم سیاست محابرات به مرگ گرفتن و به تب راضی کردنه .. اول سرعت رو اوردن سر 60 همه دادشون رفت هوا بعد از 60 اوردن 120 که باز هم نصف سرعت قبلی(220) هست ولی همونطور که میبینید دیگه کاربرا مثل قبل معترض نیستند و شاید حتی شکرگذار هم باشند!!
هیچکاری نمی تونن بکنن ، مگر به شخصیت حقیقی توهین کنید یا تهمت و افترا به شخصیت حقیقی و حقوقی بزنید . کلا فتا کارش اینها نیست . اون مینویسه شمارو بترسونه .نقل قول:
البته همون نامه رو میشه منطقی نوشت و اثرش هم بیشتر باشه ، با استنادات به قانون ، اینطوری طرف حساب کار دستش میاد که شما خیلی قانونی و خوشگل از حقتون دست بر نمیدارید .
ضمن اینکه شکایت از شما ، صورت جلسه ، پیگیری دادگاه ، چند میلیون هزینه میبره و بسیار طولانی میشه و نهایتش اول اسم خودشون بد در میره که از مشترکشون شکایت می کنن و دوم ماکزیم 400-500 تومن این پول رو شما جریمه بدی که باز هم بسیار بعیده .
پس از این نوع تهدیدها نترسید ( همونطور که اونها به تهدیدهایی مثل این از جانب مشترک عادت دارن و نمیترسن ) ، اما ادب رو در کلام بکار ببرید سریع تر جواب میگیرید ، خونسرد ولی قاطع برید جلو.
داداش من 9 ماه دیگه از قراردادم مونده ! تو که فروردین میتونبی بری شرکت دیگه .نقل قول:
سرعت برای 1 مگ از اول 128 بود که شد 30-40 که یه شب شد 60 و الان دوباره همون 30-40 .نقل قول:
تنها کاری که میشه کرد زنگ بزنید سازمان تنظیم و مقرراتا رادیویی ، تهران و جریان رو بگید که پول این سرویس رو میدید و اندازه شیر 1 به 10 سرویس میگیرید شب ها ، حجم شکایت زیاد بشه به اینها فشار میارن ، وگرنه هیچ کاری نمیشه کرد ، چون اینا فروششون رو کردن و دیگه غمی از بابت تخلیه سرویس شما ندارن.
** شاتل چند سال پیش ، یعنی آخرین باری که از شاتل سرویس گرفتم و به کسی هم معرفی کردم ، سرعت های شبانش رو نصف کرد و روزانش رو دوبل کرد . الان مخابرات هم همین کار رو کرده .
سلامنقل قول:
آره درسته ، من وقتی با خالقی صحبت میکردم گفت که قراره به همکاراش پیشنهاد بده بجای شیر 1 به 8 ، 1 به 4 یا 1 به 2 شیر کنن ، الان اگه سرعتتون 120 هست یعنی اینکه 1 به 2 شیر شده که باز جای شکر داره / در واقع همون چیزی میشه که شما گفتید و حرف آخر اینکه ایجا ایرانه و بس
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی دیگه هم هست که من فراموش کردم تو پست های قبلیم بگم این بود که ، خالقی گفت ما میخوایم از شرکت های دیگه یه سری نرم افزار مخصوص برای کاربرا بگیریم که همه کاربرا رو زیر نظر بگیریم و کسایی که دانلود زیاد دارن رو محدود کنیم نه همه کاربرا رو ( البته گفت فعلا پیشنهادش مطرح شده و داریم روش بحث میکنیم )
تجربه من از اندیشه باعث شد اینجا ماهیانه سررویس بگیرم
می میرم hiweb واقعا عالیه
اگه میخاید جایی زنگ بزنم شمارش رو بزارید
بلدم چطور حرف بزنم که موضوع تو مغز طرف بشینه
خوب این همون شاتل میشه که . با همون دانلود نکنید فرقی نداره . شاتلم میگه ماهی بیشتر از 15 گیگ دانلود کنی محدودت می کنیم. تو این مدت که دارن پول 2 مگ رو می گیرن و نت دیال آپ میدن دست ملت ما باید به کی اعتراض کنیم و حق خودمون رو بگیریم.:n21: همون موقع هم که 200 بود مگه شبی چقدر دانلود می شد؟ 3 گیگ تهش بود که مثلا در ماه دو روز در نظر نگیریم مشه 84 گیگ که اونم مگه چند تا کاربر داریم که اینجوری دانلود کنن. پس همه ی اینا بهانه ای بیش نیست جزء قطع کم کم نت. اول دانلود رو قطع می کنن و بعد نت رو که میگن نت می خواید چی کار اصلا:n21:نقل قول:
چرا سرعت من نصف شده ؟؟؟؟؟ :| چرا حجم سریع تموم می شه :| چرا واقعا چرا ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط mtn877 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیم:n25: این شرکت ها پشتشون گرمه
وای ترسیدم وای وای ... بهشون بگو اگه کار به اونجا بکشه که اول شما خودتون پاتون گیره دوما به قول دوستمون اگه هیچ فحشی ندید هیچ کاری نمیتونن بکنن و فقط یه تهدید بچه گانه هست (مثل این بچه ها ابتدایی که میگن میریم ببه ناظم مدرسه میگیم) من خودم بارها که بهشون زنگ زدم و وقتی روی اعصابم رفتن لحنم عوض شد و کمی خشن ولی توهینی نکردم در عین حال با جدیت هر چی میگفتن یه جوابی داشتم اون وقت حساب کار اومد دستشون.