میبخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟
Printable View
میبخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟
من که یه چیزی (نمودار دایره ای -pie) دیدم ولی با توجه به تجربه دوستان نمیشه به هیچ نمودار/ریز مصرفی تو هیچ قسمتی از خنواده ی مخابرات 100% اطمینان کردنقل قول:
برای من هنوز سرعت درست نشده 1 به 4 غزال رو دارم سرعت رو 1 مگ هستش
باید زنگ بزنم درست شه ؟
رفتم سایت tci.ir برای مخابرات من ثبت نام کنم ببینم اونجا میشه حجم مصرفی رو دید؟ موقع تعریف پسورد خطا میگیره
ای خدا چکار کنیم یعنی راهی نیست ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
همون adsl.tci.ir م هم اکنون از دسترس خارج هست برای من البته فرقی نداره چون هیچ ریز مصرفی نمیده
تماس بگیرید حتما اعلام کنید که کشش خططون چقدر هست، قسمت دیتا رِیت داخل تنظیمات مودم این رو نشون میده، اپراتوری که من باهاش تماس گرفتم شانس آوردم آدم حسابی بود به واحد فنی اعلام خرابی کرد درست شد
Wow
میشه یه تست سرعت بگذاریدSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
2.6MB/s :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مشکلی دارم با اینترنت مخابرات اینکه وقتی میزنم چیزی دنلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم جز دانلود یعنی هیچ سایتی برام باز نمیکنه چیکار کنم دوستان راهنمایی کنید . چون اینترنت وایرلس داشتم مشکلی نداشت و هر وقتی دانلود هم میکردی سایتها راحت باز میشد
اگر سرعتت پایینه idm رو بزار روی تک کانکشن یا نهایت دو کانکشنه دانلود کنه ، اینطوری به وب فشار نمیاره بخوایی باز کنی راحتترینقل قول:
رفتم نتمو تمدید کنم دیدم قیمتی که زدن با مالیاته بعد تو فرم خرید یکبار دیگه هم روش مالیات میکشه مثلا سرویس 16مگ 1ماهه رو میگه 95 تومن!!
اینم شاهکار جدید مخابرات حالا من موندم رو هوا که چجوری نتمو تمدید کنم :n28: