سلام به همه دوستان عزیز.من بیش از یک ساله که مرتب به این تاپیک سر میزنم و پستهای دوستان رو میخونم و گاهی هم اگه جواب سوالای دوستانو بلد باشم جواب
میدم.تو این سه چهار ماه اخیر که تو این تاپیک میام یه چیزی رو میتونم به وضوح ببینم و اونم اینکه تعداد بسیار زیادی از کاربرای پارس سراغ سرویسای نامحدود رفتن و
اقبال عمومی به سرویسای محدود کمتر شده و تو این تاپیک کمتر در مورد سرویسهای محدود بحث میشه.هر کسی میتونه بسته به شرایط و نیازهای خودش سرویسی
که دلش میخوادو انتخاب کنه اما فقط میخواستم یه نکته رو بهتون یادآوری کنم : اگه خیلی اهل دانلود هستین بهترین انتخاب برای شما سرویس یک مگابیت محدود هست
که ماهی 20 تومن پولش میشه و شبها میتونید در بدترین حالت شبی 2 گیگابایت دانلود کنید.یعنی ماهی 60 گیگابایت.سرویسای نامحدود در نگاه اول ممکنه معقول و
مناسب به نظر بیان اما مواظب باشید پول خودتونو بیخودی هدر ندین.وقتی با20 تومن میتونید ماهی 60 گیگ یا بیشتر دانلود کنید چرا سرویس نامحدود میخرید؟ سرویسای
نامحدود بیشتر به درد شرکتها و ادارات یا افرادی میخوره که روزها با اینترنت سر و کار دارن و امکان دانلود شبانه رو ندارن.فقط میخواستم بگم مواظب باشید گول تبلیغات
کاذبی که میشه رو نخورین و سرویسی رو انتخاب کنید که با شرایط شما سازگار باشه.آخرین فردی که تصمیم میگیره شما هستین و اجازه ندین نمایندگی ها
سرویسهاشونو به شما تحمیل کنن.من خودم هر 3 ماه یکبار سرویسمو تمدید میکنم و میتونم نزدیک 30 تومن بدم و سرویس 128 کیلوبیت نامحدود رو برای یک ماه انتخاب
کنم که در بهترین حالت تو یک ماه بین 20 تا 30گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد ولی همیشه سرویس 1024 محدود رو انتخاب میکنم چون تو یک ماه میشه بین 60 تا 90
گیگابایت باهاش دانلود کرد(حتی گاهی بیشتر).بازم میگم انتخاب با خودتونه اما مواظب باشین پولتونو هدر ندید.سرویسای نامحدود به درد هر کسی نمیخورن.حیفه آدم این
همه پول بی زبونو پای این اینترنت ذغالی خرج کنه.