نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.
Printable View
نه دوست عزیز این طرح کنسل شده و اجرا نمیشه.
داداش128 نگیر اگه قبلا این مودمو از رو تلویزیون یا جایزه بردی سرعتش رو رو یه مگ بستن وقتی که تموم میشه 128 رو فعال کنی همون 12 تا بیشتر سرعت نمیده از من گفتن بودنقل قول:
بکس امشب عجب سرعتی گرفته بود4.5 گیگی گرفتم برا شما چه جور بود سرعتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من رو تلوزیونم بود.. منتها سرعت دانلودم 135 کیلوبایت بود! این یعنی بالای 1 مگ هم بسته بودنم!... حالا اگه شما میگید حتما همینطوره و سرعتها واقعی شده... بنظرم برای افرادی که زیاد در حال جا به جایی نیستن دیگه وایمکس نمیصرفه... واقعا تعرفه هاش گرونه...من خودم 2 سال داشتم از مبین نت هر شب دانلود میکردم شبی 2.5 گیگ میگرفت.... اون زمان هم حتی نمیصرفید با اون مودم مسخره و گرونشون.. منتها دیگه مفتی بود و استفاده میکردم سرویس نامحدود هم انگاری دیگه تو لیستشون نیست درسته؟نقل قول:
پس اینی که تو امضاتون زدین چیه؟ :n13:نقل قول:
اگه کنسل شده چرا هنوز تو سایتش هست؟
من فکر میکنم این طرح برای اونایی که از مبین نت شکایت کردن اجرا نمیشه!! اخه من چون شکایت نکردم سرعتم خیلی پایینه شبا به زور به زورررررررررر 300 مگ شاید بتونم بگیرم اونم با دو مگ:n29:نقل قول:
آره نامحدود رو حذفیدننقل قول:
تو امضامون همین جوری گذاشتیمنقل قول:
تو سایتشم برا ترسوندن افراد از دانلود زیاد اگه الانم به اپراتورش زنگ بزنی بهت میگه که اگه2برابر دان کنی قطع میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خوش خبر باشی :n16:نقل قول:
پس امشب دانلودو میزنم تو رگ :n20:
من طرحم یه ساله ست گفتم شاید دارم دانلود رایگان یک سال رو تو همین چند ماه اول استفاده میکنم :n09:
خوش به حالتون من که هنوز دانلود شبانم افتضاست که هیچ روزانه هم حتی پیج باز کردن مشکل داره !
کلا اوضاعی شده ماه رمضونی
تا قبل ماه رمضون همه چی اوکی بود سرعت دانلود شبانه هم فیکس 1 کیلو بایت بالا پایین نمی رفت اما الان همه چی بهم ریخته :n27: